Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מבקש המלצה לתוכנת עריכת וידאו. רצוי שהתוכנה תהיה בכיוון מקצועי יותר, ה movie maker לא מספיקה. יש לי נסיון עם Adobe Premier אבל אני מחפש משהו אחר.

ראיתי סרטוני הדרכה, הורדתי ושיחקתי עם Shotcut. על פניו זה בדיוק מה שאני צריך, רק שמאיזו סיבה נראה שחסר שם פיצ'ר חיוני בדמות הוספת marker בטיים-ליין על מנת לעשות עריכה לפי הביט של המוזיקה. מוזר ביותר.

האם פספתי משהו ו/או המלצה לתוכנת עריכה אחרת? מה עם דהוינצ'י בגרסתה החינמית או היטפילם אקספרס 4?

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא מומחה בתחום אבל Avid הוציאו לפני כחודש גרסה חינמית לתוכנת עריכת הוידאו שלהם - media composer first.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

אם יש לך ניסיון עם פרימייר למה לא להמשיך איתה?

ה-AVID מכוונת יותר לשוק המקצועי ואני לא מוצא שום סיבה להעדיף אותה על פני הפרימייר.

דה וינצ'י זו בכלל תוכנה לתיקוני צבע וגריידינג, לא לעריכה פרופר.

בכל מקרה, המלצתי היא פרימייר כמובן. אתה יכול להוריד גרסת ניסיון מלאה ל-30 יום.

פורסם
אם יש לך ניסיון עם פרימייר למה לא להמשיך איתה?

כי היא עולה כסף ואני צריך אותה ליותר מ 30 יום. בכלל, אני מאמין שתוכנות opensource הן יותר טובות ויותר ידידותיות למשתמש.

אנסה את המדיה קומפוסר של AVID, תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לי יש filmora פרוץ תוכנ מעולה מספקת את רוב הדרישות וממש נוחה לשימוש.

המלצה מעולה. גם אני, כשנמאס לי לשלם על דלק, אני פורץ לרכב של השכנים ולוקח אותו לסיבוב סידורים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
המלצה מעולה. גם אני, כשנמאס לי לשלם על דלק, אני פורץ לרכב של השכנים ולוקח אותו לסיבוב סידורים.

מה שהם לא יודעים לא הורג אותם...[emoji2]

יום טוב גם לך

פורסם

אני ממש לא עורך ווידאו, אז לא יודע אם זה יעזור, אבל לצרכים המינוריים שלי אני משתמש ב - VirtualDub החינמי. אבל נראה לי הדבר הכי מורכב שעשיתי זה לחתוך קטע וידאו ממצלמת הדרך שלי ולהוריד ממנו סאונד. :lol:

פורסם

לא מכיר תוכנת עריכת וידאו חינמית טובה, אבל אשמח אם מישהו ילמד אותי משהו חדש.

ניסיתי את AVID וכמה אחרות ובסוף נשארתי עם הפרמייר פרו. משתמש ב-CS6 ואמנם היא לא סופר קלה לשימוש, אבל היא מספיק חזקה בשביל כמעט כל מה שצריך עבור המשתמש הביתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני השתמשתי בשבוע שעבר ב LIGHTWORKS בשביל לעשות סרטון חתונה לחבר, יש לה כמה חסרונות ברמת הUI אבל בסה"כ אני מרוצה מהתוצאה, מה גם שהרינדור היה מהיר בטירוף והאיכות יצאה פגז.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...