Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח לעצתכם...מדובר על פוקוס שנת 2009 מנוע 2000.

השמן מגיע עד הקו האדום בתמונה

2017-08-28 19.25.18.jpg

עריכה אחרונה על ידי Epicz
פורסם
הגזמת קצת. תרוקן עד שהשמן יגיע לסימן MAX.

מה שקרה זה שמלכתחילה הוא היה עד המקס, אבל היה כאילו נורא שקוף בחלק העליון אז הנחתי שחסר ברוב טיפשותי

פורסם

קח משאבה של סבון ידיים, חבר אליה צינור אוויר שקוף של אקווריום, תכניס את הצינור לתוך מוביל מדיד השמן ותתחיל לפמפם עד שתשאב חצי ליטר.

לא סיפור.

פורסם (נערך)

תודה חברים. הייתי היום במוסך, אמר לי שתקין...איך יכול להיות...?

עריכה אחרונה על ידי Epicz
פורסם
תודה חברים. הייתי היום במוסך, אמר לי שתקין...איך יכול להיות...?

לא כול מכונאי מבין את גודל הנזק שעלול לגרום מילוי ייתר של שמן מנוע. הנזק אינו מיידי אלא מצטבר.

תעשה לעצמך טובה ותרוקן את עודף השמן.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא כול מכונאי מבין את גודל הנזק שעלול לגרום מילוי ייתר של שמן מנוע. הנזק אינו מיידי אלא מצטבר.

תעשה לעצמך טובה ותרוקן את עודף השמן.

המוסכניק טען שאם היה יותר מדיי שמן היה יוצא עשן בגוון כחול מהאגזוז...

פורסם

כשהיה יוצא לך שמן כחול מהאגזוז אתה כבר היית בבעיה הרבה יותר חמורה שהייתה עולה לך הרבה יותר

במקרה הטוב ניקוי ממיר קטליטי במקרה הגרוע החלפת רינגים וממיר קטליטי

פורסם
כשהיה יוצא לך שמן כחול מהאגזוז אתה כבר היית בבעיה הרבה יותר חמורה שהייתה עולה לך הרבה יותר

במקרה הטוב ניקוי ממיר קטליטי במקרה הגרוע החלפת רינגים וממיר קטליטי

אז 2 דברים עליי לעשות:

1. לשאוב משם את השמן

2. להחליף מוסך

• תוכן חדש...