Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שורה תחתונה כמה כל הסיפור של האטם אמור לעלות?האם ניתן לעשות זאת עצמאית?אם לא איכן ממולץ?

אם יש לך את הידע והכלים (ידע למשל זה סדר הידוק ברגים, כמה מומנט צריך לסגור אותם וכו'), אתה יכול לעשות את זה לבד. אבל קודם כל תבדוק אם באמת יש מעבר של שמן למיכל מים.

אני חושב שעושים את זה ע"י החדרת לחץ לכל בוכנה (דרך החור של הפלאג) ובדיקה האם יש בועות במיכל של הרדיאטור.

אני אשמח לקבל תגובות ותיקונים...

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

קרה מקרה דומה לאחותי בפיאסטה לפני כמה שנים , שמן במיכל מים , בודקים קומפרסיה !

הסתבר שהקומפרסיה בשני צילינדרים הייתה נמוכה מאוד .

אטם ראש נשרף והראש קיבל עיוות מסויים , התהליך היה : פירוק הראש , השחזה שלו ויישור כמובן , גירוד כל הפאקונג השרוף הקודם , ליטוש והחלקה של הבלוק כדי להוריד את כל השאריות אטם , אטם ראש חדש הושם במקום , הראש הונח בנונשלאנט במקום .

זהו , כל זה עשינו בחצר של דוד שלי במשך בערך 7 שעות עבודה , יש לציין שהיו עוד הרבה דברים בדרך שצריך לסדר כמו כיוון שסתומים וכל המסביב של פירוק ראש.

בהצלחה אני מקווה שזה לא מה שקרה אצלך .

ים long time no

פורסם
שורה תחתונה כמה כל הסיפור של האטם אמור לעלות?האם ניתן לעשות זאת עצמאית?אם לא איכן ממולץ?

1. עולה 31.50 , אם אתה רוצה להגדיל את האטם צריך להוסיף שקל תישעים.

2. אפשר לעשות זאת עצמאית , לא מומלץ.

3. מומלץ לעשות את העבודה במוסך , ביררתי עבורך בסופר - בדיוק אזל המלאי . נסיון נוסף אצל הסנדלר העלה שהוא עדיין תופר את האטם (עור ,עבודת יד ,ייבוא מאיטליה) עבור הלקוח הקודם. בסאקאל דיוטי פרי אמרו שיש מבצעים על DVD ומכסה שסתומים , אבל לא על אטם ראש.

בקיצור - על פי שאלותיך , אל תחשוב אפילו לנסות לבצע את העבודה. הנזק שתגרום יגרום לך לבכות אח"כ.

גש לשניים שלושה מוסכים ובדוק מחירים - זו לא תורה מסיני , כולה אטם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...