Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעריך שרוב החניות ישמרו ע"י מי שחונה בהן לפני שהוא יוצא. תכל'ס רעיון חביב - מעניין אם זה יעבוד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רעיון חצוף של ניסיון לסחוט כסף על חשבון משאב ציבורי.

לנהג אין שום זכות להחליט מי יכנס לחנות במקומו במקרה כזה, בטח ובטח לא למכור את הזכות לחנות והמקום בחנייה העירונית הציבורית.

אם ראה נהג כי מישהו נכנס לרכב ומתכוון לצאת והוא נעמד במקביל, ברגע שהחונה יתחיל לצאת, הממתין יכנס לחנייה.

זה שהחונה מכר שתי דקות קודם משהו שלא שייך לו, זו לא בעיה של הממתין ולא אמור לעניין אותו.

פורסם

נשמע כמו שטות.

נניח אני בא לצאת מהחניה. אני מסמן את החניה שלי באפליקציה, יוסי (שם בדוי) מקבל התראה. עכשיו מה, אני צריך לחכות לו שיגיע אלי? ואם יקח לו רבע שעה?

איך האפליקציה יכולה למנוע ממישהו אחר להיכנס לחניה?

ובאיזו זכות אני בתור הנהג שיוצא מהחניה יכול "למכור" משהו שהוא לא שלי?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני צופה דקירות.

ויותר מזה, מי יוודא שבאמת התפנתה חניה?

מישהו יכול פשוט לדווח כל הזמן על זה, ובמקרה כל פעם אנשים יתפסו את החניה ולא ייאפשרו למי ששילם 5 שקלים להכנס.

אז אחרי כמה פעמים שזה קורה האפליקציה אומרת "אתה לא יכול לדווח יותר כי החניות שאתה מדווח עליהן תפוסות"?

פורסם

איך בפועל "ישמרו" על החניה?

אני מניח רק כאשר יחנה שם X ולא מישהו אחר אז התשלום יועבר.

אני חשבתי שחניה עובדת לפי מזל ומי שמגיע ראשון.

פורסם

מקווה שאף אחד לא ישתף פעולה עם הביזיון הזה.

סיימת לחנות ? תעוף משם.

אני לא צריך להסתובב בחניון ולחפש חנייה (ולא למצוא) כי כמה בעלי ממון שריינו לעצמם חניה מראש.

מה השלב הבא ? אם חנית קרוב יותר לכניסה לקניון תשלם יותר ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)
אז אחרי כמה פעמים שזה קורה האפליקציה אומרת "אתה לא יכול לדווח יותר כי החניות שאתה מדווח עליהן תפוסות"?

סביר להניח שאותו מדווח ייחסם ויוגדר כסוג של abuser גם על לא עוול בכפו, בערך כמו שהיה עם גט טקסי/עובר עד שהם החליטו פשוט לגבות דמי ביטול.

ועוד יותר סביר להניח שמי שיחליט להשתמש באפליקציה פשוט יצטרך להתחייב שהוא נשאר בחניה עד שה"יורש" מגיע (שלבטח יציג בפניו הוכחה דרך הסמרטפון שלו שהוא זה שהחניה נשמרת עבורו). אם זה מצדיק המתנה של 10~ דקות במזגן בסרק בשביל כמה שקלים, that's up to you.

גם כשמדובר ב carpooling אלו שמציעים טרמפ לעיתים נאלצים לחכות או לסטות קצת (או הרבה) מהמסלול השוטף שלהם, השאלה כאמור עד כמה מוכנים להתגמש בתמורה לרווח הכספי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

כן, כנראה ככה זה אמור לבד, עבור זמן ההמתנה שלך אתה מפוצה בחמישה ש"ח.

אך נניח ואני נוסע בכביש רואה אותך נכנס מכניס משהו לתא מטען ומתיישב ברכב, אני נעמד מאחריך וממתין שתצא, מה אז?

כשיגיע הנהג הקונה, למה שאני יזוז עבורו?

ורק הראש היהודי יכול להמציא מכירה של משהו שהוא בכלל לא שייך למוכר.

כפי שציינתי בהתחלה, אני גם צופה הולכי רגל עושים מזה כסף ולא קטן, מחכים במקומות של מצוקת חנייה ואז כשמתפנה מקום קופצים לתא חנייה ואומרים אני אישתי באה, בנתיים מפרסמים את המקום באפקליציה.

גועל נפש של רעיון, אני מקווה שהרעיון יבוטל או לא יצלח אך חוששני שאני מתבדה.

פורסם (נערך)

אתה לא קונה חניה, אתה משלם עבור שירות שמאפשר לך לתאם עם נהג אחר שמפנה אותה. עד לכאן אין עם זה שום בעיה, בהנחה והנהג שמפנה את החניה מוכן להמתין לנהג איתו תיאם שייכנס במקומו. אם יעשו לזה abuse סתם חבר'ה שתופסים חניה בגופם, זה כבר סיפור אחר. אפשר אולי להתגבר על זה חלקית אם מאלצים כל משתמש להזין פרטים של רשיון רכב בתוקף ושרשום בבעלותו.

Sent from my OnePlus 3T

פורסם
אתה לא קונה חניה, אתה משלם עבור שירות שמאפשר לך לתאם עם נהג אחר שמפנה אותה. עד לכאן אין עם זה שום בעיה, בהנחה והנהג שמפנה את החניה מוכן להמתין לנהג איתו תיאם שייכנס במקומו. אם יעשו לזה abuse סתם חבר'ה שתופסים חניה בגופם, זה כבר סיפור אחר. אפשר אולי להתגבר על זה חלקית אם מאלצים כל משתמש להזין פרטים של רשיון רכב בתוקף ושרשום בבעלותו.

Sent from my OnePlus 3T

לפנות חנייה עבור כסף, איך בדיוק אתה קורה לזה?

אולי פרוטקשן? שכאן אתה משלם למישהו עבור שמירת חנייה.

פורסם (נערך)

אני אצא בכל מקרה מהחניה. מי שמציע את רכבו לקארפול של ווייז גובה פרוטקשן בכדי להסיע אנשים ברכב שלו, שבמקרה צריכים להגיע לאותו מקום?

Sent from my OnePlus 3T

• תוכן חדש...