Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4990864,00.html

תאונה מזעזעת, הלב נשבר. שוב כביש ארור גובה קורבנות.

הרבה שאלות פתוחות, האם הרכב סטה ולמה, האם כולם היו חגורים, איך שש נפשות נכנסות לרכב כזה.

להשוות לפוסט מלפני יומיים בענייני בטיחות פאסיבית.

נורא.

אין כריות אוויר ברכב הזה?

79132360992380640360no.jpg

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

צריך להבין את התאונה עצמה ולדעתי מה שרשמת לא מדוייק. התאונה קרתה כשהרכב שבתמונה נכנס לצומת לא פנוי והמשאית נכנסה בו מהצד, תקנו אותי אם אני טועה.

תאונות כאלה לרוב קטלניות כי מדובר בהבדלים עצומים של מסה וללא אזורי קריסה לאוטו הנפגע.

אמצעי בטיחות - רמזור, שילוט ותאורה בלילה!

פורסם

פשוט נורא. משפחות שלמות שנמחקות בגלל חוסר תשומת לב או טעות קטנה. הלב באמת נשבר.

לא הצלחתי להבין איך מסטייה מנתיב מתרחשת פגיעה של משאית בצד הרכב ולא פגיעה חזיתית?

פורסם (נערך)
צריך להבין את התאונה עצמה ולדעתי מה שרשמת לא מדוייק. התאונה קרתה כשהרכב שבתמונה נכנס לצומת לא פנוי והמשאית נכנסה בו מהצד, תקנו אותי אם אני טועה.

תאונות כאלה לרוב קטלניות כי מדובר בהבדלים עצומים של מסה וללא אזורי קריסה לאוטו הנפגע.

ציטוט מהכתבה:

מחקירה ראשונית של המשטרה עולה בשלב זה כי הרכב הפרטי, שבו נהג האב שנהרג, הוא שסטה מנתיבו. במשטרה מדגישים כי אלו מסקנות ראשוניות בלבד. כמו כן, בודקים במשטרה אם כל בני המשפחה היו חגורים.

לא הצלחתי להבין איך מסטייה מנתיב מתרחשת פגיעה של משאית בצד הרכב ולא פגיעה חזיתית?

פעם ראיתי תאונה כזו בסרטון, הוא סטה אך שם לב מה שנקרא מאוחר מדי, ניסה לחזור אך המשאית כבר פגשה אותו בצד.

ונתחומי למשפחה.

עריכה אחרונה על ידי boobleit
פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4990864,00.html

.

להשוות לפוסט מלפני יומיים בענייני בטיחות פאסיבית.

נורא.

אין כריות אוויר ברכב הזה?

[ATTACH=CONFIG]491427[/ATTACH]

יש כריות אוויר בניסאן nv200.

אחת הסיבות שכריות אוויר לא יפתחו בתאונה שכזאת היא שהנהג או הנוסעים לא היו חגורים(אם לא חגורים הכריות לא נפתחות) ומקווה שזה לא זה.

בנוסף,

במהירויות מסוימות ומצבים מסויימים בטיחות פאסיבית היא חסרת ערך - לפי הנזק זה תאונה שכזאת.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

לא רשמתי כלום, שאלתי שאלות. מהתמונה מניח שאתה צודק ביחס לאופי התאונה, אבל אם היו כריות אוויר וילון?

ב-NV200 כיום יש 6 כריות אוויר, אבל לא יודע איזה מודל היה שם.

אני שואל גם בהקשר לדיון שהיה כאן לגבי כריות אוויר ברכבים ישנים. שזה שווה שרשור נפרד.

עריכה אחרונה על ידי Jack457

פורסם
גם ככה מסחריות בדרך כלל לא מצטיינות בבטיחות ולNV200 יש ציון נמוך בהגנה על מבוגרים.

אני מאמין שאפילו רכב עם 5 כוכבי בטיחות יתרסק בתאונה מול משאית, אם אתה חושב שהבטיחות תעזור לך במקרה ואתה מתנגש ב100 קמ"ש בקיר או במשאית/אוטובוס אז אתה טועה ובגדול.

מבחני ריסוק מתבצעים במהירות של 65 קמ"ש אם אני לא טועה, וזה מול עצם נייח, כאשר המהירות עולה על זה או התנאים משתנים כמו תאונה חזיתית צדדית מעצם נייד וכו.., זה כבר מגיע לשלב "המזל" נטו.

פורסם

אני מאמין שאפילו רכב עם 5 כוכבי בטיחות יתרסק בתאונה מול משאית, אם אתה חושב שהבטיחות תעזור לך במקרה ואתה מתנגש ב100 קמ"ש בקיר או במשאית/אוטובוס אז אתה טועה ובגדול.

מבחני ריסוק מתבצעים במהירות של 65 קמ"ש אם אני לא טועה, וזה מול עצם נייח, כאשר המהירות עולה על זה או התנאים משתנים כמו תאונה חזיתית צדדית מעצם נייד וכו.., זה כבר מגיע לשלב "המזל" נטו.

אין ספק. כאן נראה שהרכב היה תוך כדי סיבוב בצומת (?) ולכן סביר שבמהירות לא גבוהה, כמובן יתכן שהמשאית דהרה.

פורסם (נערך)

תרחיש טיפוסי להתנגשות חזיתית:

נהג סוטה שמאלה מנתיבו.

הנהג שמנגד נבהל, אך במקום לבלום ואחר כך לברוח ימינה, כמתבקש, הוא סוטה שמאלה.

הנהג השני מתחיל לחזור לנתיב והם נפגשים באמצע הכביש ו/או בזווית.

זו כבר אפשרות אחת.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תאומה מאד מצערת ותנחומי למשפחה!

מאד מעצבנים אותי מומחי המקלדת. אלוהים אדירים, איזה כריות אוויר?! חגורות בטיחות?! היתה תאונה עם משאית, כאן דבר לא יעזור, עדיף תשתקו.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם (נערך)
מאד מעצבנים אותי מומחי המקלדת. אלוהים אדירים, איזה כריות אוויר?! חגורות בטיחות?! היתה תאונה עם משאית, כאן דבר לא יעזור, עדיף תשתקו.

כי?...

זה אפילו לא שאנשים תמהים על התנהגות הנהג, שגם זה דיון מוצדק אפילו אם הוא פוגע ברגשות של חלק מן האנשים שמסתכלים על הטרגדיה שבדבר.

עיקר הדיון היה על מנגנוני הבטיחות הפסיביים של הרכב הנפגע. ולא, לא כל התנגשות עם משאית היא בעוצמה כזו ששמה את תרומתם של מנגנוני הבטיחות הפסיביים לאל.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אפשר כמובן לדון על התנהגות הנהג, שכן זה יכול למנוע תאונה עתידית, לכן זה מבורך. אני נגד ספקולציות. לפי מה שקראתי בynet, עדיין לא ברור מה בדיוק התרחש שם.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

הרכב הכי בטיחותי על הכביש היא המשאית, אם אתם מתנגשים באחת כמו במקרה הנ"ל לא יעזרו מספרי הבטיחות ברכב וזו תהיה רק ישועה מלמעלה.

• תוכן חדש...