Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן לאמת את התקלה בזמן אמת על ידי בדיקה פשוטה עם וולט מטר על קטביי המצבר וליראות שבאת הפעלת צרכנים כמו מזגן,אורות, ובסלד סרק סיבובי הגה במקום מתח המערכות יורד לכדי עד 9V עד למצב של דימום מנוע

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון: בדקתי עם וולטמטר על קטבי המצבר, והמתח היה תקין בסיבוב ההגה,

יש בעיה נוספת ברכב:

המתנע עובד רק עם אורות וגם זה לפעמים, ז"א לפעמים כדי להתניע אני צריך להדליק אורות, לפעמים הוא מתניע חלק ולפעמים לא מתניע בכלל, גם עם אורות.

יצרתי קשר עם מישהו שיש לו i20 והיתה לו בעיה דומה בהתנעה והוא פתר אותה ע"י הוספת כבל מינוס לרכב.

יכול להיות שזה יפתור את 2 הבעיות אצלי? גם את החלשות הרכב בסיבוב הגה עד כדי ניתוק וגם את בעיית ההתנעה?

פורסם
עדכון: בדקתי עם וולטמטר על קטבי המצבר, והמתח היה תקין בסיבוב ההגה,

יש בעיה נוספת ברכב:

המתנע עובד רק עם אורות וגם זה לפעמים, ז"א לפעמים כדי להתניע אני צריך להדליק אורות, לפעמים הוא מתניע חלק ולפעמים לא מתניע בכלל, גם עם אורות.

יצרתי קשר עם מישהו שיש לו i20 והיתה לו בעיה דומה בהתנעה והוא פתר אותה ע"י הוספת כבל מינוס לרכב.

יכול להיות שזה יפתור את 2 הבעיות אצלי? גם את החלשות הרכב בסיבוב הגה עד כדי ניתוק וגם את בעיית ההתנעה?

מה סדר גודל של מחיר לתיקון כזה של בדיקה והחלפת כבל מינוס או פלוס?

פורסם
מנסיון יש מצב שהארקה למנוע ולבודי לא תקינה

אם מנסיונך אתה טוען שקיימת בעיה בהארקה אז למה התקלה מופיעה רק בסיבוב של ההגה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מנסיוני לאחר בדיקה של מצבר תקין וסטרטר תקין ועדין הסטרטר מסתובב חלש יש צורך בחיזוק הארקה .במיוחד ביונדאי.חשמל ניניו

פורסם

אם אתה טוען שיש צורך בחיזוק הארקה האם הדבר נובע מתכנון לקוי ובחירת שטח חתך קטן לכבל או בלאי בכבל עצמו קרי חלק מחוטי הנחושת נשרפו בכבל ?

פורסם

עדכון: בבדיקה של כבל מינוס התגלה אום בין גוף הרכב לכבל מינוס, בנוסף הרבה חלודה בכל האזור. הוצאתי את האום, ניקיתי את החלודה והשתמשתי בספריי מגעים. נכון לעכשיו (עבר שבוע) הבעיה לא חזרה.

פורסם

אתה יכול לצלם את האיזור בשביל הדורות הבאים ?

בכול מקרה רצוי לשים דיסקה משוננת עם שיניים חיצוניות בכדי לשפר את המגע.

פורסם

אני לא יודע, חשבתי שיש בעיה בניקוז של המים והוא עובר משם אבל לא מצאתי סימנים לכך. אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]491660[/ATTACH]

לאיזה דיסקה משוננת אתה מתכוון?

תודה על התמונה. כמות החלודה ברכב יחסית חדש היא די גדולה. האם המקום עבר תיקון פחחות ? תבדוק האם מים מצטברים במקום כתוצאה מחוסר ניקוז או ניקוז סתום.

אני מציע לך לפרק את כבל המינוס ולנקות היטב את המקום סביב נעל הכבל. בשאר האיזור היכן שקיימת חלודה למרוח ממיר חלודה איכותי אשר יפסיק את התפשטות החלודה.

תמדוד את קוטר הבורג וקנה דיסקית משוננת כמו בתמונה המצורפת.

ממיר חלודה (אתה צריך בקבוקון קטן של ממיר)

http://www.ebay.com/itm/Car-Rust-Treatment-Loctite-Rust-Remedy-Remover-Converter-7503-90ml-New-Formula-/231453990963?epid=1823267976&hash=item35e3bba033:m:m1Gw6PzaJpWKPX-YcXNjJVA

799.jpg

• תוכן חדש...