Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'לום!

שילשום(יום שלישי) עברתי את הטסט הראשון שלי(אוהבים אותך דניאל...) :king:

עכשיו אני יושב ומחכה שהמורה שלי יביא לי את הרישיון.

עכשיו השאלה שלי:

(1) אני יודע שאני צריך לעשות ביטוח צד ג', אבל השאלה שלי בקשר לביטוח חובה, האם אני צריך לשלם גם לביטוח חובה, למרות שאבא שלי הוא הנהג העיקרי באוטו(לא יודע אם זה קשור,אבל לכל מיקרה...)

האם אני צריך לשלם גם לביטוח חובה? ואם אני נוסע ביום הראשון שלי בלי ביטוח חובה (במקרה ואני צריך לשלם בנוסף למה שאבא שלי משלם) ושוטר עוצר אותי, מה הוא יעשה לי? ואם אני משלם היום ביטוח חובה(אם צריך...) תוך כמה זמן זה ניכנס לתוקף?

(2) יש לנו שתי מכוניות, אם אני עושה ביטוח צד ג' לשתי המכוניות(אגב, שתי המכוניות, מבוטחות באותה חברת ביטוח), אני משלם כמו על מכונית אחת,כמו על 2 או משהו באמצע? והאם אני צריך לשלם לכל מכונית בניפרד ביטוח חובה?

זהו בנתיים,תודה

דניאל

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
צ'לום!

שילשום(יום שלישי) עברתי את הטסט הראשון שלי(אוהבים אותך דניאל...) :king:

עכשיו אני יושב ומחכה שהמורה שלי יביא לי את הרישיון.

עכשיו השאלה שלי:

(1) אני יודע שאני צריך לעשות ביטוח צד ג', אבל השאלה שלי בקשר לביטוח חובה, האם אני צריך לשלם גם לביטוח חובה, למרות שאבא שלי הוא הנהג העיקרי באוטו(לא יודע אם זה קשור,אבל לכל מיקרה...)

בגלל שאתה הבן של אביך אז כן, ביטוח החובה יתייקר משמעותית (כ-500-700 ש"ל שנה תוספת)

...אם אני נוסע ביום הראשון שלי בלי ביטוח חובה (במקרה ואני צריך לשלם בנוסף למה שאבא שלי משלם) ושוטר עוצר אותי, מה הוא יעשה לי? ואם אני משלם היום ביטוח חובה(אם צריך...) תוך כמה זמן זה ניכנס לתוקף?

שוטר לא יעשה לך כלום, כי חוקית הכל בסדר, אך אם תקרה לך תאונת דרכים יכול להיות שהוריך יצטרכו למכור את הבית שלהם לצורך מימון הטיפול הרפואי שתזדקק לו (חס וחלילה)

ביטוח החובה נכנס לתוקף מיד עם תשלום התוספת (5 דקות שיחה עם סוכן הביטוח יספיקו...)

(2) יש לנו שתי מכוניות, אם אני עושה ביטוח צד ג' לשתי המכוניות(אגב, שתי המכוניות, מבוטחות באותה חברת ביטוח), אני משלם כמו על מכונית אחת,כמו על 2 או משהו באמצע? והאם אני צריך לשלם לכל מכונית בניפרד ביטוח חובה?

יש לשלם ביטוח לכל מכונית בנפרד, סוכן הביטוח יכול לתת הנחה שיכולה להסתכם מקסימום בכמה עשרות שקלים.

שיהיה במזל :beerchug: וסע בזהירות,

צביקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נעשה קצת סדר...

1. סעיף 9 לתקנות התעבורה "חובת החזקת תעודות" ובעברית פשוטה אתה חייב שהימצא איתך בשעת נהיגה רשיון רכב,רשיון נהיגה, ותעודת ביטוח.

2. אתה חייב לשלם לביטוח חובה משום שאם לא תשלם אז...אין ביטוח חובה וזה לא משנה שלסבתא של הדודה מצד אבא יש ביטוח על הרכב שבמקרה עליו אתה נוסע. לפי פקודת ביטוח רכב מנועי צריך שיהיה ביטוח על השימוש שלך ברכב; ומשום שהינך נהג חדש מן הסתם ביטוח החובה של אביך יעלה בעוד כמה מאוד שקלים.

סע לשלום

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה!

יש פה שתי תשובות שונות:

1. שמבחינה חוקית מותר לנסוע בלי ביטוח חובה(לי אין, לבעל הרכב שאני נוהג בו,יש-שזה בעצם אבא שלי)

2. אומר שלא משנה שלאבא שלי יש ביטוח חובה, לי אין,ולכן מבחינה חוקית אסור לי לנסוע ברכב.

מי צודק?

פורסם

הביטוח הוא לרכב ,אבל עלות הביטח היא בהתאם לגיל הנהג וההיסטוריה שלו .

סביר להניח שעד היום אבא שלך השתמש בביטוח רגיל ,עכשיו צריך להפוך ת'ביטוח לנהג צעיר

מזל טוב וסע בזהירות

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם אתה נהג עיקרי ברכב, יש לשלם עליו תוספת עבור נהג חדש. אם אתה נוהג על הרכב באופן חד פעמי, אין צורך לשלם עליו תוספת.

בכל מקרה, מותר לך לנהוג בכל רכב, גם אם הוא "מוגבל" בביטוח החובה לבני 24 ומעלה, נניח, או שכתוב את שמו של הבעלים.

כל הנ"ל לגבי ביטוח חובה בלבד.

לגבי מקיף או צד ג', הביטוח לא יכסה אותך אלא אם זה נלקח בחשבון.

קיצור, תעשה ביטוח לנהג חדש על המכוניות שאתה עתיד לנהוג בהן, כולל צד ג' או מקיף.

dirty old man

need love too

פורסם

אוקי תודה. ההורים שלי רוצים לעשות לי ביטוח, אבל הם מחכים לחודש הבא... בשביל לראות איך אני נוהג ולראות בנתיים איזו חברה מתאימה ... החרי בחודש הזה אני לא אסע הרבה, חוץ בימי שישי לבית ספר שזה בקושי 4 קילומטר... רק רציתי להיות בטוח שזה חוקי

פורסם

כמו שאמרו לך פה - מבחינת ביטוח חובה (וזה מה שמעניין את החוק...) אין לך בעיה כל עוד חברת הביטוח לא תוכל לטעון שאתה "נהג קבוע ברכב". רצוי מאוד כן לסדר את זה אם אתה הולך לנהוג ברכב באופן קבוע - אבל אפשר לנהוג מספר פעמים גם בלי לשנות את הביטוח.

לגבי מקיף+ג' (צד ג' כלול במקיף, אם יש לכם מקיף) - אם לא שולמה תוספת נהג חדש/צעיר/שלומיאל - לא יהיה כיסוי. את השוטר זה לא מעניין, אבל אם תחריב איזו מרצדס - אכלת אותה.

וגם להחריב "רק" את האוטו של ההורים זה מאוד לא נעים אם הביטוח לא יכסה. (אלא אם כן זה אוטו מאוד זול...)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מה זה נהג עיקרי לא עיקרי ? אם יש ביטוח חובה על הרכב אז יש ביטוח חובה על הרכב, לביטוח חובה אין משמעות לא לנהג חדש ולא נעליים....

באשר למקיף או צד ג' זה כבר סיפור אחר....ואתה לא מכוסה כספית זאת אומרת נזק ברכוש לא בגוף...שים לב שעל פוליסת הביטוח של הנהג חדש מצויין סעיף 3,7, ועוד אחד שאני לא זוכר...זה אומר :

*כל אדם בעל רישיון נהיגה מתאים לנהיגת הרכב הנ"ל,

*כל אדם אשר קיבל אישור מבעל הרכב לנהוג את הרכב הנ"ל

לא מדובר פה לא על גיל ולא על כלום....הגבלים בגיל וכו' זה רק בביטוח חובה (אפילו צד ג' לדעתי אין הגבלות אבל אני כבר לא סגור על זה)

• תוכן חדש...