Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במורשה פורד, חיבר את המחשב שעתיים ולא מצא מה שצריך. אמר לי תשאיר את הרכב כמה ימים. מדובר על פורד פוקוס 2009, 2000 סמ"ק.

הבעיה היא טורים צונחים ואז עולים במקרים הבאים:

1. הזזת ההגה ימינה או שמאלה בעמידה.

2. נפילה של הטורים בהעברה ממצב ניוטרל לדרייב.

3.ברוורס או נסיעה איטית משולבת עם תזוזה של ההגה גם הרכב משתולל ומזנק לי, הטורים עולים ויורדים.

זו כבר ממש סכנה, אני צריך להיות דרוך כל הזמן.

אני מאזור ראשון לציון. רב תודות לעונים.

פורסם

יש נציג של מוסך פורד בפורום (ממוסך שי-לי באור יהודה), ממש נחמד בשם עדי.

אתה יכול לפנות אליו בפרטי גם למען ייעוץ.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)
יש נציג של מוסך פורד בפורום (ממוסך שי-לי באור יהודה), ממש נחמד בשם עדי.

אתה יכול לפנות אליו בפרטי גם למען ייעוץ.

תודה! עושה זאת עכשיו.

עריכה אחרונה על ידי Epicz
פורסם
נסה את עד רעננה ברעננה . אתה יכול גם לפנות לחיים בטלפון ולהתייעץ איתו . בחור מקצועי שמכיר את הפורדים היטב .

אחלה, תודה!

פורסם
נשמע מאוד מאוד כמו צינורית ואקום קרועה,במיוחד כשמדובר על פורד פוקוס .

וואלה, אוקיי. חשוב רק לציין שהשינוי הזה בטורים קורה רק במצבים שציינתי למעלה. חוץ מזה הכל כרגיל, הטורים בסדר.

פורסם
האם משאבת הגה רועשת?

רעש של יללה המומה?

שלילי... :\ במוסך פורד הוא חיבר את המחשב, הסתכל על המחשב משהו כמו שעה וחצי. לאחר מכן הרים את הרכב על הליפט וגם לא מצא דבר.

• ספונסר פורום
פורסם

תודה לממליצים :)

עניתי לו בפרטי, אם יהיה משהו "מעניין" - נעדכן גם פה :)

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

שמעתי פעם שיחה במוסך שמתעסק במאזדה ופורד, עם בעיה דומה בטורים, ושהפתרון היחידי שהועיל היה ניקוי בית מצערת.

לא יודע אם זה קשור.

• תוכן חדש...