Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ...

אנחנו מעוניינים לנסוע רק ברכב חדש ולהחליף כל 3 שנים , האפשרויות העומדות לפנינו הם :

1 . רכב ליסנג תפעולי מלא מהעבודה במחיר 3350 ש"ח כולל הכל , דלק חופשי ביטוחים הכל הכל הכל

2 . רכישת רכב חדש בהלוואה מלאה , קבלת החזר 50% על ביטוחים וטסט בשנה ...

חשוב לציין שהרכב הוא יכול להיות רק משפחתי מסידרה 3 ( טויוטה קורולה , מאזדה 3 , אופל אסטרה )

הנסועה שלנו בחודש נעה בין 22000 ק"מ ל 26000 ק"מ בשנה

מה עדיף ??? , הבנתי גם שבזמן מכירת הרכב מורידים במחיר וזה לא מחושב במחירונים ...

תודה

פורסם

בהרבה רכבים היום(בשוק בו אפשר לקנות רכבים חדשים בהלוואות בריביות אפסיות) שוק היד שניה חוטף מהלומות קשות ובהרבה מקרים קשה למכור רכבים,

אם הנסועה שלכם תהיה מעל 25 אלף בשנה - רכב ליסינג ייתכן ויהיה משתלם יותר.

בכל מקרה, אם ההתעסקות עם רכב פרטי "עושה לך פריחה" הרי הליסינג הוא פתרון מאוד נוח - הרכב לא שלך, דואגים לטיפולים שוטפים ובכל בעיה ותקלה דואגים לטפל ברכב ולביינתים אתה מקבל רכב חלופי - שלא לציין את העובדה שהדלק,ביטוח וכו' לא על חשבונך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היי,

כדאי להיכנס למחשבון ליסינג

http://www.goleango.com/leasing.php

יש עוד אתרים דומים ולראות כמה זה יעלה. אם זה רכב משפחתי וליסינג הוא 3300 יש גמ מס + מפסידים כסף בביטוח מנהלים וכו...

יכול לצאת בסביבות 4 אלף שקל בחודש

פורסם

אין יותר דבר כזה "ערך" לרכב. הוא מתרסק במהירות אדירה, המכירה בפועל היא באלפים רבים מתחת למחירון.

הרכבים היחידים שנמכרים עוד במחיר טוב הם רכבים כמו הונדה ג'אז או טויוטה קורולה, שנהנים ממוניטין משובח - אבל אף אחד לא מבטיח לך שזה יישאר לנצח, כי אם הפער בינם לבין הרכבים האחרים ימשיך להתרחב, הביקוש יירד. אף אחד לא יוציא 90 אלף ש"ח על קורולה בת 3 אם יש קיה פורטה עם מפרט דומה ב-30 אלף שקל פחות.

לכן, אם אתה נעול על החלפה מדי 3 שנים - לך על ליסינג. נכון, זה יקר - אבל רכישה של רכב פרטי ומכירה שלו אחרי 3 שנים, תעלה לך יותר.

הדרך היחידה כיום לחמוק מצניחת הערך - היא רכישה של רכב בן כמה חודשים עד שנה בהנחה משמעותית - והחזקה שלו במשך 5-6 שנים. כל דרך אחרת תעלה המון כסף.

פורסם
אין יותר דבר כזה "ערך" לרכב. הוא מתרסק במהירות אדירה, המכירה בפועל היא באלפים רבים מתחת למחירון.

הרכבים היחידים שנמכרים עוד במחיר טוב הם רכבים כמו הונדה ג'אז או טויוטה קורולה, שנהנים ממוניטין משובח - אבל אף אחד לא מבטיח לך שזה יישאר לנצח, כי אם הפער בינם לבין הרכבים האחרים ימשיך להתרחב, הביקוש יירד. אף אחד לא יוציא 90 אלף ש"ח על קורולה בת 3 אם יש קיה פורטה עם מפרט דומה ב-30 אלף שקל פחות.

לכן, אם אתה נעול על החלפה מדי 3 שנים - לך על ליסינג. נכון, זה יקר - אבל רכישה של רכב פרטי ומכירה שלו אחרי 3 שנים, תעלה לך יותר.

הדרך היחידה כיום לחמוק מצניחת הערך - היא רכישה של רכב בן כמה חודשים עד שנה בהנחה משמעותית - והחזקה שלו במשך 5-6 שנים. כל דרך אחרת תעלה המון כסף.

אין פגיעה בתנאים סוציאלים עקב לקיחת רכב ליסינג כי מה שיורד מהשכר הוא אחזקת רכב שהיא לא מחושבת לתנאים סוציאלים ושווי מס, מדובר בירידה של 3350 עד 3400 ש"ח בלבד.....

Sent from my MI MAX using Tapatalk

פורסם

אך בכל החישובים שעשיתי דבר אחד תמוהה נתקלתי בו, לפי מה מחירון יצחק לוי נקבע???, הרי מוכרים את רוב הרכבים פחות מהמחירון שלו אז מלכתחילה איך הוא משער או ממליץ על מחיר רכב???

פורסם

חוכמת ההמונים: אצלינו התנאים דומים ובמגרש החניה להערכתי 20% רכבי ליסינג.

לדעתי אתה טועה בחישוב: רק תשלום עבור שווי השימוש על רכב דוגמת קורולה וכו הוא 2.48% מ-130K שזה מעל 3,200 ש"ח כלומר רק הסעיף הזה כ-1600 ש"ח מהנטו! כמה אמרת שמורידים לך?

פורסם

אם אתה מתכנן להחליף רכב כל שלוש שנים... אתה תתייאש אחרי נסיון המכירה הראשון, שוק יד שניה קשה מאוד במדינה שלנו אין כמעט מכוניות שנמכרות במחיר מחירון.

לוי יצחק זה המלצה בלבד.

המגרשים שעושים טריידאין ומורידים למוכר אחוזים יפים מהרכב, מוכרים אותם אחרי זה עם עסקאות מימון שוות שלא כדאי "לבזבז" את כל הכסף הנזיל במכה אחת ולקנות יד שניה מאנשים פרטיים.

וגם עם ק"מ כמו שלך אתה לא תיהיה מציאה גדולה.

ליסינג ב3350 שקל לחודש שכולל דלק! ביטוחים טיפולים והחלפת רכב כל שלוש שנים? לא הייתי חושב פעמיים!

עם ק"מ שציינת דלק אמור לעלות בערך 1300-1500 שקל בחודש.

ביטוחים לרכב חדש?

ירידת ערך?

טיפולים?

טסטים?

הפריווילגיה להחליף רכב כל 3 שנים בלי הכאב ראש של מכירה?

פורסם

בחישובים שאני עשיתי, עד איזור 35000 - 40000 ק"מ בשנה עדיין רכישה פרטית יותר משתלמת.

בק"מ שלך, להערכתי אם תיקח ליסינג, תשלם כ 20000 ש"ח יותר ב 3 שנים.

פורסם

תודה על התגובות...

כמו שהדגשתי הקושי במכירת הרכב עקב כך שאין מחירונים ראליים הם ההתלבטות העיקרית שלי בפתיחת שירשור זה, אני מכיר אנשים שרוכשים רכב חדש ושומרים על קילומטרג' נמוך בחשיבה עתידית איך למכור אותו, ובסוף מוכרים אותו פחות מהמחירון בדיוק כמו שהדגישו שניים מהמגיבים פה... אז ה 20000 ש"ח הליסינג יעלה לי יותר כמו שהדגשת זה לפי הערכה שלי התקזז במכירת רכב בין 3 שנים אילולא לקחתי את האופציה של רכישת רכב..

פורסם

תשתמש במחשבונים, אל תתיחס למחיר מחירון במכירה, אלא נניח מחירון פחות 20%.

סביר להניח שעדיין רכישה פרטית יותר משתלמת.

פורסם
תודה על התגובות...

כמו שהדגשתי הקושי במכירת הרכב עקב כך שאין מחירונים ראליים הם ההתלבטות העיקרית שלי בפתיחת שירשור זה, אני מכיר אנשים שרוכשים רכב חדש ושומרים על קילומטרג' נמוך בחשיבה עתידית איך למכור אותו, ובסוף מוכרים אותו פחות מהמחירון בדיוק כמו שהדגישו שניים מהמגיבים פה... אז ה 20000 ש"ח הליסינג יעלה לי יותר כמו שהדגשת זה לפי הערכה שלי התקזז במכירת רכב בין 3 שנים אילולא לקחתי את האופציה של רכישת רכב..

אבדוק זאת שוב תודה

פורסם

הליסינג הוא שירות ועל שירות משלמים.

אני בחישובים שעשיתי על מחשבונים דומים יצאתי בברייק איבן או קרוב לזה(על 25 אלף בשנה) והחלטתי לקחת פרטי, אבל רצה הגורל וחזרתי לזרועות הליסינג חצי שנה אחרי.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אם אתה מתכנן להחליף רכב כל שלוש שנים... אתה תתייאש אחרי נסיון המכירה הראשון, שוק יד שניה קשה מאוד במדינה שלנו אין כמעט מכוניות שנמכרות במחיר מחירון.

לוי יצחק זה המלצה בלבד.

המגרשים שעושים טריידאין ומורידים למוכר אחוזים יפים מהרכב, מוכרים אותם אחרי זה עם עסקאות מימון שוות שלא כדאי "לבזבז" את כל הכסף הנזיל במכה אחת ולקנות יד שניה מאנשים פרטיים.

וגם עם ק"מ כמו שלך אתה לא תיהיה מציאה גדולה.

ליסינג ב3350 שקל לחודש שכולל דלק! ביטוחים טיפולים והחלפת רכב כל שלוש שנים? לא הייתי חושב פעמיים!

עם ק"מ שציינת דלק אמור לעלות בערך 1300-1500 שקל בחודש.

ביטוחים לרכב חדש?

ירידת ערך?

טיפולים?

טסטים?

הפריווילגיה להחליף רכב כל 3 שנים בלי הכאב ראש של מכירה?

1300-1500 ש"ח דלק לחודש? מאוד לא סביר. צריך מאוד להתאמץ כדי להוציא צריכת דלק כזו מרכב מודרני ממוצע.

• תוכן חדש...