Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגובה מפורום אחר:

הייתי בוחר באימפרזה ואחריה במאזדה 3.

שתיהן חדשות ומודרניות יותר מהקורולה ואם אתה מתכוון להחזיק בהן שנים רבות אז כל שנתון חשוב.

מבין האימפרזה ל3 הייתי בוחר באימפרזה אם כי זה קצת עניין של טעם. שתיהן טובות וראויות.

סובארו מזדקנות בכבוד ושומרות על אמינות טובה וגם הפלסטיק והריפוד מחזיקים טוב.

כמו כן הסובארו רכה יותר מהמאזדה ומרגישה קצת מרווחת יותר.

למזדה יש תנוחת ישיבה גבוהה יותר ושילוב טוב בין מנוע וגיר שיוצר תחושה נמרצת יותר מהסובארו והיא יותר מהנה לנהיגה.

ממה שלי יצא לראות ב 3 ישנות הפנסים מאחורה מתמלאים במים והריפוד קצת מתקלף בדלתות. המנועים והמכלולים שומרים על אמינות טובה. לא יודע לגבי מחירי טיפולים, אני חושב שהחלקים במזדה קצת יקרים יותר אבל שווה לבדוק.

אכן יש מחלה של חדירת מים לפנסים האחוריים במאזדה 3 הישנות ואני החלפתי את שניהם אבל זו לא סיבה לא לקנות.

הריפוד אצלי במצב טוב מאוד. עשיתי רק תיקון אחד קטן וזהו.

פורסם

את הקורולה הייתי מוריד מהרשימה. רכב מיושן, צפוף ולא בר השוואה למאזדה או לאימפרזה מאותן שנתונים. לטובתה צריך לציין רמת אמינות גבוהה, ביצועים וצריכת דלק לא רעים. אם היית שואל לגבי הקורולה מ-2003 ומעלה אז כן הייתה התלבטות...

הסובארו רכב חלש, שתיין ומרגיש פחות מודרני מה-3. מצד שני הוא רך ונוח יותר מהמאזדה, וגם בשיוט במהירות בין-עירונית הוא שקט יותר. בסך הכל האימפרזה מכונית טובה, אבל מיושנת והמנוע שלה הוא נקודת התורפה העיקרית שלה.

המאזדה מודרנית יותר משמעותית, תא הנוסעים שלה עדיף, מאובזרת יותר, בעלת איכות נסיעה כללית עדיפה, היגוי מצוין והיא מהנה לנהיגה מבחינת שלדה ומתלים. בניגוד לאימפרזה היא כן מתחרה בקורולה של 2003 ומעלה (לדעתי היא גם טובה יותר ממנה), פורד פוקוס דור שני ושאר המשפחתיות המובילות מאותן שנתונים. מצד שני היא פחות נוחה מהאימפרזה, רועשת יותר במהירות גבוהה, לא מרווחת (אבל זה משהו שאפשר להגיד גם על הקורולה והאימפרזה שאתה מתלבט), לא חסכונית ויש לה כמה מחלות ילדות כמו פנסים אחוריים שחדירים למים, משולשים שהולכים יחסית מהר ותושבות מנוע. מבחינת שרידות של תא הנוסעים היא לא נופלת מהסובארו בכלל. אצלי ברכב הכל שלם ועובד כמו שצריך. הבעיה היא שלמרות שהיא מכונית נפוצה, קשה למצוא אחת שמורה...

מבין שלושתן הייתי משאיר את הסובארו והמאזדה והולך על מי שנמצאת במצב טוב יותר עם העדפה למאזדה.

בנוסף הייתי ממליץ לך לחפש פורד פוקוס מהדור השני, שאמנם מציעה צריכת דלק וביצועים די דומים לאימפרזה אבל היא מרגישה הרבה יותר מודרנית ואיכותית ממנה. הייתי מוסיף גם מיצובישי לאנסר קלאסיק, שהיא מרווחת יחסית ואמינה מאוד. את שתיהן אתה יכול למצוא משנתונים יותר מתקדמים מהמאזדה.

• תוכן חדש...