Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקחתי לתשומת לבי תודה :)

נקווה שלא נצטרך בזמן הקרוב, אין לי בעיה לנסות אותם פעם או פעמיים במידת הצורך.

לפעמים בשביל שרות טוב שווה לנסוע.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים לחלוטין.

אני גר בחיפה, יש לי 3 מוסכים מורשים של פיאט פה, עולם מרחק של 10 דקות נסיעה במקסימום, אבל אני מטפל בכלל בחדרה, מרחק של כ40-45 דקות נסיעה.

למה? כי אני מקבל שם שירות טוב, מחירים טובים, יחס מעולה, מכונאים טובים שגם עונים לי על כל השאלות תוך כדי, וגם כשקרתה איזה פאלטה קטנה, לקחו מיד אחריות וטיפלו במקום בלי להתווכח.

שווה לי את הזמן והדלק.

ישה, לגבי המאגר הזה, מי מחזיק בו? איך אני פונה אליהם? מה הזכויות שלי בעניין? אשמח להרחבה בנושא (גם בפרטי אם אתה מעדיף).

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

התנהלות מגניבה מצידם, אני מכיר מניסיון אישי שגם בכלמוביל וגם בטלקאר מסרבים למסור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בהמשך לכל התגובות - לציין לטובה את פיאט - גם אם אתה רוצה לקנות רכב, הם יתנו לך את כל הפירוט - במקרה של רכב שעדיין באחריות, זה גם חוסך את מכון הבדיקה.....

פורסם
זה אולי מרגיז , אבל צודק. זה לגיטימי לרצות את זה אבל גם לגיטימי להגן על המידע ששייך לבעלים הקודמים.

ברור שצריך לעשות זאת כשרוכשים את הרכב, עם הרוכש.

אני לא חושב שהייתי רוצה שכל העולם יידע איזה טיפולים/תיקונים נעשים ברכבים שלי - בלי אישורי.

מה הבעייה לפנות למוכר?

לא מסכים איתך ולפי דעתי גם החוק לא, שכן ישנה חובת גילוי לגבי כל מה שהרכב עבר ואסור למוכר להסתיר תאונות או טיפולים או כל דבר אחר שהרכב עבר והוא מודע לו. נכון שהקונה צריך היה לבקש מהמוכר את היסטוריית הטיפולים לפני הקנייה ולראות שלא נעשו דברים מהותיים וכך היה חוסך לעצמו זמן ועצבים אבל עכשיו כשהרכב בבעלותו, הוא זכאי לקבל את כל המידע הרלוונטי לגביו.

פורסם

גם כשאני רכשתי את הרכב בכולמוביל הפנו אותי לשירות לקוחות ששם עם ת.ז ורישיון רכב מוציאים לך את הפירוט,

אם לפני שרכשת את הרכב ואתה מבקש היסטורייה על הרכב המוכר מחוייב לתת לך אותה לפי חוק הבעיה מתחילה שיש חורים בהיסטוריה שמה שבא להם מטפלים במורשה ומה שלא בפרטי אבל זה כבר לא קשור לשירשור הזה .

שמח שגילית שהכל תקין וזכית ברכב שטופל בזמן ובמורשה.

• תוכן חדש...