Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

לפני כשבועיים החלפתי צמיגים ל

KLEBER DYNAXER HP3 וגנטים 15 של VOSSEN ומאז אני מרגיש ירידה כללית בביצועים. הכוונה שהרכב מרגיש יותר כבד, מתאמץ מאוד בהתחלת נסיעה, האצות של רכב אטמוספרי ולא מוגדש.. בקיצור מרגיש שחזרתי לפולו 2006 שלי!.

יש לציין שרכשתי את הרכב לפני כשבועיי יש עליו 46K, שנת 2013, עשיתי לו טיפול 45K עכשיו אצל רון ולא התגלו בעיות כלשהן במוסך.

אז תהיתי לעצמי האם יתכן שהצמיג הנוכחי כבד מהרגיל? אולי משהו בגאנטים?

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

Vossen מייצרים ג'אנטים בגודל 15 אינץ'? אתה בטוח שזה לא חיקוי?

בכל מקרה, יכול להיות שהצמיג שיש לך כרגע הרבה יותר אוחז ממה שהיה לך מקודם?

לגבי משקל הג'אנט - לרוב ג'אנט מגנזיום ישקול הרבה פחות מג'אנט ברזל מקורי,

כך שאם נשארת באותה מידת צמיגים אפילו אמור להיות שיפור מסויים בביצועים ולא להפך.

פורסם (נערך)
Vossen מייצרים ג'אנטים בגודל 15 אינץ'? אתה בטוח שזה לא חיקוי?

בכל מקרה, יכול להיות שהצמיג שיש לך כרגע הרבה יותר אוחז ממה שהיה לך מקודם?

לגבי משקל הג'אנט - לרוב ג'אנט מגנזיום ישקול הרבה פחות מג'אנט ברזל מקורי,

כך שאם נשארת באותה מידת צמיגים אפילו אמור להיות שיפור מסויי ם בביצועים ולא להפך.

למה הכוונה אוחז יותר טוב? הכוונה לזה שהוא כבד יותר וככה הוא אוחז טוב יותר?

לגבי הגאנט אני פשוט לא הכי מבין בזה אבל אחרי שגוגללתי VOSSEN הבנתי שמדובר בחברה מוכרת ומקוריים דיי יקרים אז ביחס למחיר ששילמתי-1500 כנראה שזה חיקוי

מה היה לך קודם?

היה לי קודם מישלאן מקוריים שבאו עם הרכב וטסות .

בכל מקרה חברים יש משמעות למשקל של צמיג מסויים לעומת אחר או שזה זניח ?

עריכה אחרונה על ידי galby94
פורסם

לא רק שיש ענין של משקל (ע"ע משקל בלתי מוקפץ), אלא שאם הצמיג בנוי בצורה "מאסיבית" יותר, יש השפעה על ההתנגדות לגלגול.

צמיגיות רבות מפארות לכאורה צמיגים של קלבר כבעלי דופן עבה יותר ופחות רגישה לתקרים, כאמתלה להעדיף אותו ע"פ דגמים אחרים.

בשילוב עם מדד התנגדות לגלגול E, זה כנראה מה שאתה מרגיש.

מציע לבדוק גם את לחץ האוויר בצמיגים וכן לתת להם כמה מאות ק"מ, לפני שאתה שופט אותם במלוא החומרה.

פורסם
לא רק שיש ענין של משקל (ע"ע משקל בלתי מוקפץ), אלא שאם הצמיג בנוי בצורה "מאסיבית" יותר, יש השפעה על ההתנגדות לגלגול.

צמיגיות רבות מפארות לכאורה צמיגים של קלבר כבעלי דופן עבה יותר ופחות רגישה לתקרים, כאמתלה להעדיף אותו ע"פ דגמים אחרים.

בשילוב עם מדד התנגדות לגלגול E, זה כנראה מה שאתה מרגיש.

מציע לבדוק גם את לחץ האוויר בצמיגים וכן לתת להם כמה מאות ק"מ, לפני שאתה שופט אותם במלוא החומרה.

אני מקפיד על לחץ אוויר תקין וכבר הספקתי לעבור איתם איזה 500 קמ עד כה. בכל מקרה אתן להם עוד קצת צאנס..בעיקרון על איזה צמיגים אתה ממליץ שישבו טוב באוטו שלי?(פולו tsi 1.2 גודל 15')

פורסם

בצע חיפוש. המידה שלך נידונה רבות.

ובכל מקרה, לא הייתי ממהר להחליף את הצמיגים הקיימים.

נסה למלא אותם בלחץ מעט גבוה יותר (תלוי מה המלצת היצרן המקורית, ובכל מקרה לא יותר מהמקסימלי המצוין על הצמיגים).

• תוכן חדש...