Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

מתלבט אם ללכת להרפתקאות ולחפש רכב אחר.

אנחנו נוסעים רק מחוץ לעיר ומחפש דרך לחסוך את הדלק.

עכשו אני מתלבט האם לעבור לרכב דיזל?

כיום נוסע בקיה סייד סטיישן בנזין.

מחפש אותם תכונות לרכב(בגז גדול, 3 כיסאות בטיחות במושב אחורי) במחיר של 45 אלף ש"ח.

מה אתם ממליצים?

תודה רבה על העזרה

פורסם

האם ידני בא בחשבון?

מה צריכת הדלק שאתה מצליח להוציא מהקיה?

מאיזו שנה היא וכמה קילומטרים עברה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ידני לצערי הרב לא רלוונטי.

הקיה היא בערך 1/11 משוכללת כי רוב הנסיעות הם מחוץ לעיר.

אני יד 2 פרטי 2011 עם 125Km.

מתלבט אם למשוך אותה עד הסוף כי בסה"כ עונה לנו על כל הצרכים או להיכנס להרפתקאה כדי לחסוך דלק.

מה דעתכם?

פורסם

בין השורות אני מבין שאתה רוצה למכור את הרכב הקיים ולרכוש רכב אחר חסכוני יותר בלי להוסיף כסף.

מנסיון כואב של לא מעט אנשים - זה בדרך כלל נגמר עם חור בכיס.

כל עוד אתה לא מתכוון להגדיל את התקציב באופן משמעותי - כנראה שהכי כדאי שתשאר עם הרכב הנוכחי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
בין השורות אני מבין שאתה רוצה למכור את הרכב הקיים ולרכוש רכב אחר חסכוני יותר בלי להוסיף כסף.

מנסיון כואב של לא מעט אנשים - זה בדרך כלל נגמר עם חור בכיס.

כל עוד אתה לא מתכוון להגדיל את התקציב באופן משמעותי - כנראה שהכי כדאי שתשאר עם הרכב הנוכחי.

יש לי אפשרות בסיסית להגדיל מה הוא הסכום המינמלי שאני צריך לשים כדי לעשות את ההרפתקאה הזאת בבטוח?

אין לי בעיה אין לי גם לרדת שנתון ל2010.

פורסם

דיזלים בתקציב הנ"ל הם כבר די שחוטים, והברידי בתקציב הנ"ל זה רק פריוס (וכנראה) לא יתאים לך בקטע של תא מטען.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אוטומטית ובתקציב שלך?

לדעתי, שום דבר.

אוקטביה או פלואנס/מגאן תוכל למצוא במצב שחוט. וזה עלול להתברר יותר יקר מחסכון בהוצאות דלק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני שם בצד כרגע את עניין היציאה להרפתקה ואם יש לכך הצדקה. לדעתי באזור ה-60K תוכל למצוא פלואנס דיזל בת כחמש במצב סביר וקילומטרז' סביר (סביב 100K). כדאי לחפש אקזמפלר שמור מפרטי עם אינדיקציות שלא שחטו את האוטו.

חזיר דיזל

פורסם
אני שם בצד כרגע את עניין היציאה להרפתקה ואם יש לכך הצדקה. לדעתי באזור ה-60K תוכל למצוא פלואנס דיזל בת כחמש במצב סביר וקילומטרז' סביר (סביב 100K). כדאי לחפש אקזמפלר שמור מפרטי עם אינדיקציות שלא שחטו את האוטו.

מה כוונתך לכ

דאי לחפש אקזמפלר שמור מפרטי?

פורסם

פלואנס דיזל בת 5 עם 100 אלף קילומטרים מפרטי זאת מציאה שצריך לחפש בסבלנות רבה, וזה לוקח זמן.

יש יותר סיכויים למצוא פלואנס כזאת עם 150 אלף ויותר ( 30 אלף קילומטרים בשנה זאת נסיעה לא חריגה לרכב דיזל ), אבל כאן נכנס עניין של גיר אוטומטי ( יותר נכון רובוטי, כמו בפורד פוקוס הידוע ). זה נכון שברנו הוא מחזיק מעמד יותר זמן מאשר בפורד ( הודות לתכנת ניהול גיר שונה או שילוב עם מנוע דיזל ), אבל אחרי 150 אלף יש סיכוי ליפול תקלת גיר יקרה להחריד.

יש כמה יונדאי i30

דיזל בתקציב שלך ועם סביב 100 אלף קילומטרים, אבל הם לא סטיישן.

סיד סטיישן דיזל ראיתי רק מוניות בתקציב שלכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
פלואנס דיזל בת 5 עם 100 אלף קילומטרים מפרטי זאת מציאה שצריך לחפש בסבלנות רבה, וזה לוקח זמן.

יש יותר סיכויים למצוא פלואנס כזאת עם 150 אלף ויותר ( 30 אלף קילומטרים בשנה זאת נסיעה לא חריגה לרכב דיזל ), אבל כאן נכנס עניין של גיר אוטומטי ( יותר נכון רובוטי, כמו בפורד פוקוס הידוע ). זה נכון שברנו הוא מחזיק מעמד יותר זמן מאשר בפורד ( הודות לתכנת ניהול גיר שונה או שילוב עם מנוע דיזל ), אבל אחרי 150 אלף יש סיכוי ליפול תקלת גיר יקרה להחריד.

יש כמה יונדאי i30

דיזל בתקציב שלך ועם סביב 100 אלף קילומטרים, אבל הם לא סטיישן.

סיד סטיישן דיזל ראיתי רק מוניות בתקציב שלכם.

תודה רבה על כל המידע

• תוכן חדש...