Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי סיאט לאון 2016 בת חודש וחצי בצבע תורכיז כהה, כמובן עם חוסר המזל שלי שבועיים אחרי הקניה של האוטו הדרדרה עליי משאית ברמזור ולמרות שהספקתי לעשות רוורס נכנסה בי קלות, כמובן האוטו היה אז בן שבועיים והלכתי למוסך מורשה באשדוד "טלנוע" לעבודת פחחות וצבע, המנהל פחחות הציע לי מחיר 800 ש"ח לפני מע"מ ואמר לבוא מחר לקחת את האוטו והכל יהיה מושלם אני אפילו לא אשים לב למכה, וככה היה , למחר הגעתי ובאמת הצבע היה נראה מעולה והכל פיקס, מאז עברו 10 ימים, וכבר מאתמול שמתי לב שהצבע שהוא צבע התחיל לקבל גוון צהוב, יותר יותר ועכשיו זה ממש נהיה בולט ומציק , לדעתכם מה אני צריך להגיד להם ? מה הייתה הבעיה בצביעה שזה קרה ? והאם לדעתכם זה יחזור שוב אם הוא יצבע לי ? כי ממש לא בא לי לצבוע את כל המכסה מנוע זה מבאס אוטו חדש עם מכסה מנוע שלם צבוע בגלל חתיכה כל כך קטנה.

מצורך תמונה של האוטו עם המכה , ותמונה הם הצהיבות ( קשה לראות כי המצלמה לא כל כך איכותית לקלוט מקווה שתבינו).

1468777.jpg

6918157.jpg

פורסם

בוקר אור, רק אציין שהרכב הוכנס היום לטלנוע אשדוד שוב, קיבלו אותי בלי בעיות והודו שיש פאדיחה שלהם, בנוסף קיבלתי שובר מתנה לטיפול ראשון חינם, בכל מקרה אשמח לדעת מה דעתכם יקרה בעתיד אחרי צביעה חוזרת ? אם יצבעו כמו שצריך וישימו לקה הפעם, יש סיכוי שזה יקרה שוב ? והאם כדי לא לגעת במקום מבחינת פוליש ווקס ?

פורסם

פוליש וואקס לא יטשטש לך את המקום.

יש לך שני אפשרויות:

א. לחיות עם זה ולכוות שלא תהיה בעיה במכירה בעתיד

ב. להתעקש שיעשו לך תיקון נורמלי בגוון תואם ואפילו לנסות לעוף על עצמך ושיביאו לך חלקים חדשים עם צבע תואם.

פורסם

אז זהו שחלק חדש לא יזמינו לי כי אני משלם מכיסי האישי ואני מעדיף גם לא להחליף מכסה מנוע בגלל שטות כזאת קטנה, פשוט מקווה שיתקנו היום טוב וזה לא יחזור, אני אוסף את הרכב היום לקראת השעה 17:00 אני אעדכן איך תצא העבודה /:

פורסם

אני מתאר לעצמי שבמוסך מורשה משתמשים בחומרים איכותיים, לא סתם הלכתי לשם, אני מקווה לפחות...

בכל מקרה הייתי אמור לאסוף אתמול את הרכב אבל התקשרו לעדכן שהם מעדיפים לתת לצבע עוד יום להתייבש וביקשו להגיע היום בסוף היום... אז הרכב יהיה אצלי רק לקראת השעה 17:00 היום.

• אחראי פורום
פורסם

הערות לבאי השרשור:

1. אין קשר מחייב בין מוסך מורשה לעבודה או חומרים איכותיים.

2. חומר המילוי יכול להיות גם ורוד נצנצים. כל עוד צבעו עליו יסוד, הוא צריך להיעלם.

3. אם לא צבעו לאכה (מהמר שזה ניחוש שלך), זו חובבנות ממדרגה ראשונה.

4. משמאל לסימון האדום שלך יש משהו שנראה כמו מרקם תפוזי בצורה היסטרית. אם אני צודק, זה עוד סממן לאיכות עבודה נמוכה.

5. לא רואים הצהבה בצילום, מניח שזה או אבק או ריסוס על רכב שהיה ליד, או עירבוב לא נכון של צבע.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הערות לבאי השרשור:

1. אין קשר מחייב בין מוסך מורשה לעבודה או חומרים איכותיים.

2. חומר המילוי יכול להיות גם ורוד נצנצים. כל עוד צבעו עליו יסוד, הוא צריך להיעלם.

3. אם לא צבעו לאכה (מהמר שזה ניחוש שלך), זו חובבנות ממדרגה ראשונה.

4. משמאל לסימון האדום שלך יש משהו שנראה כמו מרקם תפוזי בצורה היסטרית. אם אני צודק, זה עוד סממן לאיכות עבודה נמוכה.

5. לא רואים הצהבה בצילום, מניח שזה או אבק או ריסוס על רכב שהיה ליד, או עירבוב לא נכון של צבע.

משמאל לצילום זאת השתקפות של השמש, רק מה שבתוך המסגרת האדומה עבר צבע, ההצהבה שאני מתכוון אליה זה , שהחלק שהם צבעו פשוט איבד את החדות שלו ואת הצבע המטאלי והתחיל להיות /צהוב/לבן

• אחראי פורום
פורסם

על השתקפות השמש אני מדבר, היא מרוסקת. אם אני צודק אז זה מרקם תפוז שנוצר מהצביעה.

אם לא, אז אולי עיוות של התמונה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...