Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי בגלל החלפת כנף ומכסה מנוע ברכב יחסית חדש הוא הוריד בגלל חוסר אטרקטיביות לעומת שאר המוכרים.

אבל גם בגלל שחדש מליסינג עולה 67 ולא 80 כמעט.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רמת הביקוש נגזרת גם מהרכב עצמו, לפיקנטו יצא שם של רכב אמין מאוד (שגם מוכיח את עצמו), בטיחותי ונותן תחושה טובה ברכב קטן, מכאן נגזר הביקוש (כדרך אגב האוטלנדר נמצא באותו מקום פליטי ליסינג מבקשים מחירון כמעט מלא ומקבלים).

פורסם
רק שאני אבין,

אנשי המכירות בטרייד אין למינהם לא מוכנים כמעט לזוז במחירון בגלל הביקוש, ואתם קניתם את פיקנטו 2014 אוטומטית שמורה ב-35.5 במקום 53 אלף?

נשמע מאוד מוזר בעיניי.

עריכה: לאחר עיון ביד 2, מכול קיה פיקאנטו שיש בלוח(מ-11 עד 17) יש בדיוק רכב אחד משנת 2011 שמציעים אותו בפחות ממה שקנית, כול השאר- יותר(גם רכבים משנת 2011)

אז או שנפלת על מישהו לחוץ לגמרי שלא חושב שיש עוד הרבה כאלה,

או שיש לך כישורי מו"מ אדירים, שזה לא רלוונטי לשאר האוכלוסיה

או שיש סיבה אחרת שכרגע אני לא יודע מהי.

גם וגם וגם.

1. מראש בחרתי להתמקד ברכבים שהם יד ראשונה מליסינג. אלה רכבים שאנשים קנו בהנחה יפה של 15% ותכננתי להציע להם מחיר של מחירון משוקלל מינוס 10%, שזה הוגן. זה מגיע בערך ל-40K. חברות הליסינג מוכרות את הרכב בהנחה של 15% בלבד.

2. במקרה הנ"ל, הרכב היה אחרי תאונה. אמנם משהו קליל, אבל בהחלט מבריח קונים, בטח ובטח כאלה שמעדיפים גם מבחר צבעים, אחריות לשנה על גיר ומנוע ותוכניות מימון אטרקטיביות.

3. הבחור היה בדרכו לקנדה, לעבודה חדשה. הוא לא היה זקוק לרכב ולכן הסכים למחיר נמוך יחסית. אני מניח שסוחר רכבים שהוא הלך אליו הציע לו אפילו פחות, לכן ההצעה שלי הניבה לו גם רווח.

כן, זו עסקה מעולה לכל הדעות ולא בטוח שאפשר לשחזר בכל מקום ובכל רגע - אבל היא בהחלט אופציה.

אם מביאים בחשבון את המחירים העלובים שמציעים בטרייד אין - גם הצעות נמוכות הן למעשה יותר אטרקטיביות למוכר מאשר עסקת הטרייד אין. סתם לדוגמא - הלנצ'יה שלי תומחרה בטרייד אין ב-8K לפני בדיקה ונמכרה אחרי יממה בלבד ב-24.5K. זה רווח מדהים בעיניי.

פורסם

את המכוניות היא לקחה להשכרה בסופ"שים ובסוף ננעלה על פיקנטו.

...........

המסקנה שלי היא שאסור להתעצל - יש מציאות מדהימות בשוק היד השנייה. מי שיכול להגיע מראש עם המזומן, בין אם מהבית או בעסקת מימון - פשוט יוצא מלך בשוק הנוכחי.

יש שפע אדיר של מכוניות - צריך לשוחח עם האנשים ולצאת לראות רכבים, גם אם הם לא עומדים מצוחצחים בשורה וגם אם אין איש מכירות מעונב מאחורי הדלפק.

בסוף - מישהו צריך לשלם על כל המערך הזה וזה רק אתם.

זה סוג של מובן מאליו, אני בכל מצב ניגש ישר לאופציה השניה בלי להתעקב על הראשונה.

אציין לחיוב את הגישה של הבחורה - לנסות כל רכב במשך כמה ימים לפני שמקבלים החלטה זה דווקא בכלל לא מובן מאליו ורק מעטים מאוד עושים

• תוכן חדש...