Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

הבנתי שקיימים בארה"ב ראוטרים מדהימים בעוצמתן ואיכותם שמשרד התיקשורת בארץ לא מרשה לייבא אותם.

אני מעוניין לקנות אחד.

יש חבר בארה"ב שיביא לי.

איזה לקנות?

על מה אתם ממליצים?

תודה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

הם 'לא חוקיים' בגלל תדר 5GHz בלבד. יש ראוטרים עם תדר 5GHz בארץ רק שמסרסים אותם לתדר ספציפי יותר ב-5GHz.

לי אישית יש כשנתיים ואולי יותר, את הראוטר ASUS RT-AC68U והוא הראוטר הכי טוב שהיה לי אי פעם.

https://www.amazon.com/Wireless-RT-AC68U-Ultra-Fast-Acceleration-AiProtection/dp/B00FB45SI4/

אני מניח שיש עוד הרבה כאלה במיוחד באמזון ארה"ב, היו גם כאלה עם מבצעים עליהם.

תבדוק אם יש מבצע על אחד הראוטרים (AC) כך שייצא לך גם מחיר נמוך יותר.

ולא כתבת לאיזה שימוש אתה צריך ראוטר כזה. רוב הראוטרים האלה הם OVERKILL לרוב הבתים.

רק שים לב שאם המכס יעצור את החבר, הם יקחו את הראוטר ולא תראה אותו.

פורסם

הרוב מגיעים עם בריק אוניברסלי, רק צריך מתאם שקע.

לעניין השרשור RT-AC68U \ R7000 \ WRT-1900AC

כולם מעולים, תבחר אחר לפי מה שכרגע נמכר במבצע

ביקורות: http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/32239-ac1900-first-look-netgear-r7000-a-asus-rt-ac68u

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ברמת עיקרון לא אמורים לעבוד רק על 110 בגלל סוג המוצר (ספק כוח חיצוני) אבל אני אישית בודק בכל מקרה דרך שאלות ששאלו בעמוד המוצר וזאת במידה ואין מידע בעמוד המוצר/מפרט.

פורסם

תמיד אפשר להשתמש בממיר מ 220 ל 110. לראוטר מגיע מתח ישר והוא אדיש להתדר של הרשת.

שנים השתמשתי בראוטר שהשנאי שלו עבד על 110 בלבד.

פורסם

אין שום בעיה לשדך לו שנאי מתאים של 12v מהארץ בעלות של 30-40 שח

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הכי "בטוח" - להזמין מאמזון ישירות לארץ. לא הגיע מאיזושהי סיבה - כספך יוחזר. מניסיון - ברוב הפעמים זה פשוט יגיע בלי שום בעיה.

• תוכן חדש...