Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קרוסאובר עד 120k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שבוע טוב.

מתלבטים(המשפחה) בין הסוזוקי קרוסאובר אוטומט 4×2 במחיר של 117 אלף.

לבין הויטרה במחיר של 120 אלף.

לפי חיפוש בגוגל הויטרה והקרוסאובר אמורים להגיע במנועים 1.4 ו1.0 טורבו, אז מתלבטים בגלל המנועים אם זה שווה ללכת על המנוע הישן 1600 סמ"ק ולא לחכות למנועים של הטורבו.

מה אומרים על הקרוסאובר ועל הויטרה למי שיש?

יש לציין שהנסיעות יהיו בעיקר עירוניות ולפעמים בין עירוניות.

מחפשים גיפון יחסית חסכוני שמשולב יעשה 1ל13 בערך וטיפולים וחלפים זולים יחסית.

ושיהיה קרוסאובר אוטומט בלבד.

התעניינו גם בקפאצור אבל בגלל הגיר הרובוטי ירדנו מזה.

אם יש אלטרנטיבות אחרות נשמח לשמוע.

יש לציין שלא מחפשים רכב משפחתי בסגנון i25 אלא מחפשים קרוסאובר.

פורסם

אי אפשר לדעת כמה יעלו המנועי טורבו החדשים או איך הם מבחינת אמינות,

יצא לי לנהוג קצת בדגם הקיים מדובר ברכב נוח ויחסית מרווח אבל עם גיר עצל ורציף כמו שבשבילי לא נסבל.

תעשה נסיעת מבחן על כמה שיותר רכבים מהקטגוריה ( ולדעתי אל פסול כ"כ מהר את ה2008 ) תהיה חכם יותר למה אתה מתחבר יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לדעתי סוזוקי ויטרה / קרוסאובר הן בחירה הגיונית העונה לדרישות שהוצגו.

אישית מבין השתיים הייתי לקוח ויטרה.

מנוע ה1.6 הוא בסה"כ מוצלח והוכיח את עצמו, ואינני רואה סיבה לא לרכוש עם המנוע הקיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דוד שלי קנה קרוס של סוזוקי - מאוד מרוצה, הרכב ברמה המפוארת מגיע מאובזר יפה עם מסך ענק ואלקנטרה במושבים (חצי עור כמדומני) - מבחינת הגימור מאוד אהבתי, הרכב נוסע אחלה אמנם קצת קשיח בנסיעה אבל נוח למדי

לא מכיר בצריכת הדלק, בהחלט רכב יפה (בשני הצבעים)

Opel Adam S 2017

פורסם

מבין השתיים גם אני הייתי לוקח את הויטרה - בסה"כ תענה לצרכים שהצגתם בצורה יותר טובה לדעתי (למרות שיש רכבים שאני חושב יעשו עבודה טובה יותר כמו הספורטאז' הנפלאה וה-2008 של פג'ו).

• תוכן חדש...