Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לקורולה 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבי קורולה GLI 2010 יד 1 עם כ 130 אלף ק"מ

הוא חושב שאולי הגיע הזמן להחליף.

חשבנו על עסקת 0 ק"מ כי הוא רוצה להוציא באיזור ה 100 אלף.

על השברולט קרוז LT יש הנחה משמעותית- 93500 במקום 128000 לפי קארקוסט

לי יש שברולט קרוז 2011 1.6 בסה"כ אחלה רכב. ה- 1.4 טורבו להבנתי יותר חזק, ויותר חסכוני משמעותית מה 1.6 שבבעלותי.

מה שבולט בקרוז לעומת האופציות האחרות כמו האימפרזה, הסיד סטיישן והפורטה היא רמת האיבזור המפנקת יחסית. כמו למשל מולטימדיה, מובילאי, חיישני רוורס, הגה עור, שליטה מההגה ואורות אוטומטיים שאני אישית מאוד נהנה מהם... כיף שיש חוסר בדאגות...

אני לא אשכח את הפעם שהייתי עוד בבית הספר והייתה בגרות באנגלית. בזמנו עוד לא הייתה לי את השברולט ואבי נתן לי את האוטו ופשוט שניה לפני שבאו לחלק לי את המבחן נזכרתי שהשארתי אורות דולקים אז דפקתי ספרינט לאוטו כדי לכבות, כמעט הלך המצבר...

אבא שלי לא ממהר לקנות רכב אך השאלה היא האם כדאי לנצל את המבצעים של דצמבר ולקנות עכשיו, או לסחוב את זה עוד שנה שנתיים גג שלוש ואז לקנות את הדגם הבא של הקורולה שכביכול אמור לצאת ב 2019

תודה

פורסם

ההנחה על נהקרוז ב-0 ק"מ היא מלאכותית - אף אחד לא שילם על קרוז חדשה יותר מ110 ובד"כ הרבה פחות.הדגם הזה הוחלף כבר בדגם חדש, ולדעתי הוא אינו קניה טובה.אם כבר רכב משפחתי מליסינג 0 - אני ממליץ על הקיה פורטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז אולי אפשר להוציא מהם הנחה נוספת? נגיד ב90 אלף... לפי דעתי שווה בדיקה

הקיה שמוכרים ב0 ק"מ 2016 זה לפני או אחרי מתיחת פנים? בתמונה רואים את הדגם שלפני המתיחה אבל לפי מה שזכור לי הדגם הופסק ב2015

פורסם

המחליפה הכי טובה לקורולה 2010 היא קורולה חדשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז אולי אפשר להוציא מהם הנחה נוספת? נגיד ב90 אלף... לפי דעתי שווה בדיקה

הקיה שמוכרים ב0 ק"מ 2016 זה לפני או אחרי מתיחת פנים? בתמונה רואים את הדגם שלפני המתיחה אבל לפי מה שזכור לי הדגם הופסק ב2015

101000 זה לדגם 2017, ולא, לא מדובר בבאזר תורכי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם האוונסיס 2017 EXECUTIVE עדיפה על הקורולה 2017 GLI?

לסבא שלי קורולה שקנה בינואר 2014 והוא שוקל להחליף. מצד אחד הקורולה היא פחות או יותר אותו רכב - רק מתיחת פנים לדגם שיצא בסוף 2013. מצד שני, האוונסיס מיושנת עוד יותר-מתיחות פנים מאז 2009. ההבדל הגדול לפי דעתי שהוא לטובת הקורולה הוא מערכות הבטיחות.

רק כדי להבהיר, אם סבא שלי יחליט לקנות רכב חדש, אבא שלי יקנה ממנו את הנוכחי.

ולגבי לחכות לקורולה הבאה, קשה לי להאמין שסבא שלי ירצה להחזיק ברכב הנוכחי 6 שנים בסה"כ.

פורסם

לדעתי הקורולה עדיפה דווקא.

המרווח הפנימי דומה, כך גם הביצועים. לקורולה יש מערכות בטיחות מקוריות שאין באוונסיס, היבואן מציע מערכת מולטימדיה עם שדרוג מקומי שעובד לא רע בכלל - למיטב ידיעתי כרגע רק בקורולה.

לאוונסיס יתרון באיכות הנסיעה, היא נוחה ושקטה יותר וההבדל מורגש אבל אני אישית עדיין הייתי מעדיף את המחיר הנוח יותר ומערכות הבטיחות.

• תוכן חדש...