Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תו חניה לדירה מחולקת ברמת-גן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רווק וגר לבד בשכירות בדירה מחולקת ברמת-גן, בקרוב אקנה רכב והבנתי מאנשים וגם מאתר העירייה שמי שגר בדירה מחולקת אינו זכאי לתוי חניה.

העניין הוא שמבקשים רק חוזה דירה ות"ז עם הכתובת העדכנית בכדי לתת את התו חניה.

אם כך, איך יודעים בעירייה שהדירה מחולקת?.

האם יש סימנים מזהים בחוזה? (למשל שהארנונה כלולה בשכר דירה?).

האם יש דרך לקבל תוי חניה בכל זאת?, סה"כ לא נראה לי הגיוני שאי אפשר להשיג תוי חניה אם שוכרים דירה מחולקת, הרי כמעט כל רווק שרוצה לגור לבד גר בדירה מחולקת, בקושי יש דירות לא מחולקות שמתאימות ליחיד, אז מה, אתם רוצים לומר לי שכמעט כל האוכלוסיה הזו (שהיא דיי גדולה) לא מחזיקים תווי חניה?.

מה אפשר לעשות?, אני חייב תו חניה, רכב זה מצרך הכרחי בשבילי.

תודה רבה.

פורסם

תקווה שבעיריה לא מודעים שהדירה היא דירה מחולקת ותגיש את הבקשה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה נשמע מצוץ מהאצבע - כל עוד בחוזה לא כתוב דבר על זה שהדירה מחולקת - אין להם שום דרך לדעת.

אם הם ירימו גבה על סכום השכירות, תגיד להם שאתה גר עם שותף וזה רק החלק שלך. (משבעצם די נכון)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה לא מצוץ מהאצבע (ואכן יש הודעה בנדון באתר העיריה - ראה הערה בסעיף 10 http://bit.ly/2gmZetG ).

באזור המרכז יש תופעה רחבה של דירות מחולקות. לגבי חלקן - העיריות מודעות, ומדי פעם עורכות מבצעים כנגד בעלי הדירות.

במידה וזאת דירה מחולקת (דבר המהווה עבירה על החוק) - העיריה רשאית לא לנפק תו תושב (מאחר והנפקת התו משמעה מעין היתר לביצוע עבירה)

פורסם

תופעה בזויה ביותר. מעמיסה (בדרך כלל) על כלל התשתיות בבניין ובאזור. זה כמובן לא קשור לשוכר, יותר למשכיר האופורטוניסט. לו אני איש עירייה הייתי דופק לו קנס של שנת שכירות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה הדייר צריך לסבול?

או אולי רוצים להעניש את הדיירים כדי שלא יהיה כדאי לפצל. מגוחך כמובן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה יודע אם מישהו אחר מהדירה המחולקת שלך ביקש \ קיבל תו חניה? במידה והדירה מחולקת באופן לא חוקי - שזה מה שקורה לרוב, ומישהו אחר מאותה הדירה כבר הוציא תו חניה - אתם בעצם מגישים שני חוזים שונים לאותה הכתובת (אותה דירה), שזו יכולה להיות בעיה.

אני גר בר"ג, רק מכין אותך - גם עם תו חניה - ברוב האיזורים יש מצוקת חניה קשה מאוד בשעות הערב, כשכולם חוזרים מהעבודה. ופה התו לא ממש עוזר.

פורסם

לדייר השני בדירה המחולקת אין רכב, האם אתה מתכוון גם לדיירים שהיו בדירה לפניי או לפניו או שזה לא רלוונטי כי החוזה שלהם כבר לא תקף מן הסתם?.

דווקא באזור שלי יש תמיד חניה לפי מהשאני רואה, אפילו מאוחר בערב.

מה אתה עושה אם אתה לא מוצא חניה?.

פורסם
תופעה בזויה ביותר. מעמיסה (בדרך כלל) על כלל התשתיות בבניין ובאזור. זה כמובן לא קשור לשוכר, יותר למשכיר האופורטוניסט. לו אני איש עירייה הייתי דופק לו קנס של שנת שכירות.

מסכים איתך. אבל המדינה לא.

לפי מה שהבנתי בקרוב תהיה הכשרה של הדירות המחולקות. מה יגרום להרבה אנשים שעד עכשיו לא עשו זאת להתחיל לחלק

פורסם

מה אתה עושה אם אתה לא מוצא חניה?.

ממשיך לחפש, חונה רחוק והולך ברגל.

יש עוד שיטה - לחנות במקום אסור (שלא מפריע לתנועה) ולהזיז לפני 7 בבוקר. הרבה עושים את זה, אבל אחרי שגררו לי פעם אחת כשלא קמתי בזמן - הפסקתי. מה גם שבשעה מסויימת המקומות האלה גם נגמרים. בקיצור - לא פיקניק.

והמצב רק הולך ומחמיר עם השנים.

באיזה איזור אתה גר?

אם יש לי אלטרנטיבה נוחה לא לנסוע באוטו - אופניים או אוטובוס נוח - לא מזיז את הרכב.

הרכב משמש אותי וגם את אשתי ועדיין לא כל יום אנחנו משתמשים בו.

חצי מהימים אני רוכב לעבודה באיירפורט סיטי על אופניים.

כן, אני יודע שזה פורום מכוניות, אני אוהב מכוניות ואוהב לנהוג, אבל לא לזחול בפקקים ולא לחפש חצי שעה חניה.

פורסם

סתם קוריוז - ההורים שלי היו פה עכשיו, באו לבקר את הנכדה.

חצי שעה חיפשו חניה, למרות שמוצ"ש בשעה כזאת לא אמור להיות נורא. ובסוף חנו במרחק 10 דקות הליכה.

תעשה ניסוי קטן - כשאתה חוזר הביתה בערב - תשים לב כמה מקומות חניה פנויים אתה רואה בסביבה. ואם יש מקום חניה פנוי - כמה זמן עובר (בד"כ בשניות) עד שהוא נתפס.

פורסם

אני גר בצפון העיר, דווקא יש שמה חניה כשאני חוזר מהעבודה.

אני אשמח אם מישהו יודע איך אפשר לוודא שאוכל לקבל תו חניה מבלי להסתכן שהעירייה תגלה שזו דירה מחולקת, כאמור לשותף שלי אין רכב.

תודה.

פורסם

כשגרים בדירה משותפת, לכל שותף יש חוזה מול בעל הדירה, לא?

מה ההבדל מבחינת החוזה בין דירת שותפים לדירה מחולקת?

פורסם

אני מניח שההבדל הוא שרשום בחוזה של דירה מחולקת שהשוכר בעצם שוכר דירת 2 חדרים ובטאבו כשעירייה בודקת, היא תראה שזו דירת 4 חדרים בפועל ואז תבין שהיא מחולקת ותפסול את התו חניה.

מה שאני לא מבין, איך בעצם מתן תוי חניה לשוכרים בדירה מחולקת מעמיס על התשתיות?.

כי למשל בדירה לא מחולקת שגרים בה מספר שותפים, הרי כל שותף יכול להוציא תו חניה לעצמו לא? ואז בעצם יוצא מצב שדירת שותפים לא מחולקת אפילו יותר מעמיסה על התשתיות, כי בדר"כ זה 3 אנשים שונים באותה דירה לעומת 2 סה"כ בדירה מחולקת (בדר"כ גרים בדירות מחולקות רווקים).

• תוכן חדש...