Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחשוב מה שבא לך, לא כותבים למנהל "אתה כותב שטויות", בטח לא לאושיית פורום כמו דיסקו.

דע את מקומך.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
תחשוב מה שבא לך, לא כותבים למנהל "אתה כותב שטויות", בטח לא לאושיית פורום כמו דיסקו.

דע את מקומך.

ומי כבודו? אתה העו"ד שלו?

עוד דקה תתחיל להתפלל אל המנהלים, קצת כבוד עצמי.

אני מכבד אותו כבן אדם ואת הידע המקצועי שלו ותרומתו לפורום, לא צריך לעשות מסיבה וריבים על כלום.

עריכה אחרונה על ידי shlomi_e11

שלומי

פורסם

פות"ש, אם יש לך היסטורית טיפולים מסודרת ממורשה יבואן, אז אין שום סיבה שבעולם, שלא להמשיך בשגרת טיפולים מסודרת. כמו כן אני ממליץ להתעלם מעצות של מכונאי יוטיוב\מדרכה.

פורסם

בוקר טוב,

מחזק את שלומי, בצער רב גם אני לא סומך על מוסך האם החליף את מה שחייב, וגם אם החליף מה איכות השמנים\מסננים

ושאר החלפים שהוא השתמש.

עם כל הכבוד למוסך מורשה יבואן אנו נתקלים על בסיס יום יומי (גם בפורום וגם בטיפולים שאנחנו מבצעים לאנשים) באיזה חלקים\מסננים

מוסכים מורשי יבואן משתמשים, אני אישית לראש שקט הייתי מבצע יישור קו לראש שקט.

מבלי להישמע מתנשא, במהלך השנתיים + שהכנופיה קיימת יצא לנו לטפל בלא מעט רכבים, אנחנו רואים ומבססים את דעתנו

על סמך דברים שאנחנו רואים.

תאמינו לנו שאנחנו אנשים בוגרים עם מספיק דברים על הראש גם מבלי להטריל לשווא בפורום.

נ.ב - אם מישהו רוצה להגיב לי בצורה ילדותית\''להיכנס בי'' בגלל שיש לו סמכויות או סתם כי משעמם לו , שיחסוך את זה מעצמו

בבקשה.

רועי

פורסם

מצד אחד - יש הבעת ספק (במקרים מסויימים - יכול להיות מוצדק) באיכות ביצוע טיפולים במוסכים.

מצד שני - יש גם "זלזול" בכיס של בעל הרכב - יש תיעוד להחלפת טיימינג. הייתם מבצעים שוב כחלק מיישור קו ? אני חושב שלא.

זה מספיק יקר (אולי הייתי מוריד מכסה טיימינג ומסתכל).

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי

חלילה לא מזלזל בכיס של בעל הרכב,

להיפך - אני מעוניין שהרכב שלו יהיה מטופל כמו שצריך כדי שיחזיק לו לאורך זמן עם כמה שפחות תקלות וייהנה ממנו, משם באה ההמלצה ליישור קו.

ברור לכולם פה שהמהלך רק יחסוך לבעל הרכב, מיותר לציין שאין לו עלות של עבודה כשאני מציע את עזרתי.

בעניין הטיימינג - אם יש תיעוד שהוחלף, לא הייתי רץ להחליף אלא פותח מכסה עליון/ביקורת אם יש ומסתכל על מצב הרצועה (סדקים/יובש וכו').

וכן - אני מכיר מוסכים שמחייבים על החלפת רצועת טיימינג, ובפועל - לא מחליפים (!!!) אבל אני לא רוצה לפתוח פה דיון ומסיבה בנושא. הלקוח יוצא בהרגשה שהוא יכול לישון בראש שקט אבל אני לא צריך להסביר לכם מה יקרה למנוע עם קריעת הרצועה.

בכל שאל הדברים (שמנים/פילטרים/נוזלים/פלאגים) - הייתי מחליף ללא ספק. בקניית רכב חדש 400-500 ש"ח שווים ראש שקט.

יום טוב לכולם.

שלומי

פורסם

רוצה לחדד את השאלה: אתה יכול לדבר על אחוזים? בכמה מהמכוניות שטיפלת בהן, היה לך חשד או אינדיקציה לכך שטיפולים מתועדים לא בוצעו? ועוד, עד כמה חשש כזה, בהנחה ואכן לא בוצעו יגרום לנזק עתידי עד הטיפול הבא?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

עם כל הכבוד,

כשבנאדם קונה רכב, יד ראשונה פרטית, עם היסטוריה מתועדת ממוסך מורשה מטעם היבואן, להמליץ לו על 'יישור קו' זו עצה רעה שבמקרה הטוב רק תגרום לו להוצאה כספית מיותרת.

זו היתה עצתכם לפות"ש, בתיבול רמיזות על יושרה של המוסך שאתם אפילו לא מכירים. הגזמתם בענק.

רוצים לפתוח דיון שמטרתו "ישור קו - כן או לא" - בשמחה. רוצים שאני אפתח עבורכם - אעשה זאת בשמחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לגבי ישור קו מלא אני בספק אבל כן הייתי מחליף את השמן לפחות. גם במורשה (כולל מורשה יבואן) עלולים לשים שמן לא איכותי, כמו ששמו לי שאחרי 5 חודשים ו 6K ק"מ הוא השחיר לגמרי וצריכת הדלק עלתה בצורה מוחשית.

פורסם

שמן שמשחיר - לא מעיד כלום על רמת האיכות שלו. אם כבר אז להפיך: הוא עושה את העבודה, מנקה את המנוע וסופח אליו את הלכלוכים.

תלוי גם איזה רכב, כמה ק"מ עשה ומה מצב המנוע. בדיזל למשל שמן משחיר 5 דקות אחרי ההחלפה.

פורסם

במידה והמוסך נורמלי ואמינותו לגבי עצם קיום הטיפול ותוכנו לא מוטלת בספק, אני לא רואה טעם לעשות יישור קו, הרי הרכב טופל כמו שצריך.

אם פות"ש עדיין לחוץ, אפשר להקדים קצת את הטיפול הבא.

אני הייתי מבקש להעיף מבט ולבדוק שהכל תקין. מצב התושבות, טיימינג וכו'.

סוג השמן אמור להופיע בקבלה אם יש, ואם אין אז אפשר להתקשר למוסך לשאול. :)

פורסם

שכחתם את הפרט הכי חשוב, כמה זמן/קילומטר נשאר עד לטיפול הבא? אם האוטו גם ככה מתוכנן להיכנס לטיפול בקרוב אפשר להקדים טיפה ולסגור סיפור.

פורסם

יש לך תיעוד למה צריך יישור קו ?

תמשיך בשיגרת הטיפולים, מה אם הרכב לא היה עובר ידיים הבחור היה עושה יישור קו סתאם כך באמצע החיים ?! צא מהסרט.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...