Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל יכול להיות.תסתכל ביוטיוב יש סרטונים איך להחליף אותם.לא מסובך במיוחד.שוב ,אני קניתי בקו ,פתח קדמי,החזיקה שנתיים.נקרעה הגומיה הקדמית.פירקתי את כל המכונה שמתי גומיה חדשה .אחרי חצי שנה שוב נקרעה הגומיה.הוצאתי את המכונה לחצר והפכתי אותה לבית לחתולים.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

בהחלט.

לי היה סיפור עם מכונת כביסה קריסטל שהיתה די מזופתת מיומה הראשון, אבל המצב החמיר אחרי מעבר דירה.

הושלכה לאשפה בגיל כשנתיים לאחר שהטכנאי ביקר בתדירות של פעם בשבועיים ולא הצליח לפתור את התקלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יכול להיות שזה קרה במהלך מעבר דירה? כי זה התחיל כשהעברתי אותה לדירה החדשה.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

רק ליתר בטחון תוודא שלא נעלו את התוף מאחורה עם הברגי אבטחה (מיועד למעבר דירות ע"מ שהתוף לא ידפק בדפנות)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני העברתי אותה דירה. קניתי ממישהי מבוגרת. המכונה עבדה ללא דופי ובדקתי את זה לפני הרכישה. בהתחלה הנחתי אותה על הסטנד גלגלים הזה והיא הייתה רוקדת ממש.. הורדתי אותה ווידאתי שהיא מפולסת ועדיין היא רוקדת וזזה לא מעט במהלך הכביסה. הבעיה היא שהיא בחוץ ובניתי בשבעלה מעין מחסן אבל אני לא מרכיב אותו עדיין כי היא פשוט תהרסו ככה גם את המחסן וגם את המייבש.

פורסם

להשאיר את מכונת הכביסה בחוץ, גם אם בתוך איזה מחסן - רעיון רע מאד, משתי סיבות:

1. המכונה לא מוגנת כראוי מפגעי מזג האויר, תהרס מהר מאד.

2. לך ולזוגתך יהיה מאד לא נוח לטפל בכביסה דווקא בעונה הבעייתית - החורף.

כאשר חיפשתי דירה לפני 4 שנים ראיתי כל מיני מתקנים דומים. בכולם מכונות הכביסה והמייבשים נראו במצב רע מאד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
להשאיר את מכונת הכביסה בחוץ, גם אם בתוך איזה מחסן - רעיון רע מאד, משתי סיבות:

1. המכונה לא מוגנת כראוי מפגעי מזג האויר, תהרס מהר מאד.

2. לך ולזוגתך יהיה מאד לא נוח לטפל בכביסה דווקא בעונה הבעייתית - החורף.

כאשר חיפשתי דירה לפני 4 שנים ראיתי כל מיני מתקנים דומים. בכולם מכונות הכביסה והמייבשים נראו במצב רע מאד.

אתה צודק ולכן בניתי לה מחסן ייעודי. והיא גם מוגנת ברובה על ידי גג. הדייר הקודם אכן החזיק את המכונה בדירה אבל הוא היה רווק. אני משתמש בחדר ההוסף הזה.

פורסם

אני מדבר על מחסנים ייעודיים, סגורים. ראיתי מספר כאלה, כל המכונות היו חלודות לחלוטין. וכאמור - לצאת בגשם לטפל בכביסה זה ממש לא לעניי. וכמובן צריך תשתיות חשמל ומים מתאימות.

בדירה הקודמת הסתםקתי בחדר כביסה של 1.5X1.5 מ'. הספיק למכונה מצד אחד, מיבש מצד שני, סל כביסה וארון שירות.

פורסם

שאלה בתחום -

יש לי מכונה ומעליה מייבש(רגיל)

הצרה - בבית הקודם יכולתי להוציא את צינור האוויר מחוץ לחלון(היה צמוד למכונה)ובבית הנוכחי החלון מרוחק מאוד מהמכונה.

השאלה - יש איזשהו פתרון מלבד צינור מאוד ארוך?

ראיתי לרכישה קופסת פלסטיק אשר ממלאים במים ומשמשת כ"לוכד" לסיבים אשר הצינור מוציא.

מישהו נתקל בזה? יש למישהו פתרון אחר ?

תודה לעוזרים.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...