Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו מתלבטים אם לטוס בפסח לטיול באירופה,

קודם כל מניסיונכם האם כדאי לטוס עם תינוק בן שנה וקצת?

אם כן,

אשמח להמלצה על מקומות.

פורסם

אני לא יודע להגיד לך על תינוק אחד

אני יודע להגיד על תאומים, זה היה פעם אחת יותר מדי, נסענו כל המשפחה ולמרות שההורים והאחיות עזרו עדיין זה היה קשה.

זה אמנם לא היה טיול אלא נופש בגלל הילדים

אבל לא הרגשתי חופש ולא הרגשתי טיול, מבחינתי זה היה שקול לימים רגילים באיזה בית מלון. היה נחמד ועבר..

זה התחושה שלי, אשתי נהנתה קצת יותר ממני.

ממליץ לך לחכות עוד קצת, שיהיו בני שנתיים ולסוע לבד,

אנחנו נוסעים עכשיו לבד, הם רק בני 1.5 אבל זה אילוץ תאריכים עקב דחייה מלפני שנה (תכננתי טיול הפתעה לאשתי אבל החלטנו בדקה האחרונה שזה לא הזמן).

פורסם

מצרף לממליץ מעלי, טיול בחול עם ילד רק עד גיל חצי שנה בערך או מגיל 3 ומעלה.

בין לבין הילד גם ככה לא מבין/יזכור את החוויה וגם הוא יחרב לכם את החופשה כי בגיל הזה הם לא יודעים/מבינים את המושג דחיית סיפוקים ובנוסף מאוד לא עצמאיים וצריכים השגחה צמודה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני התחלתילנסוע לחו"ל עם הילדים כאשר הבן הצעיר היה כבן 3.5.

ההתחלה היתה מוזרה: הבחור היה שקט מאד בטיסה לפריס, בעוד שאחיו וחבריו נהנו מהמטוס המרווח יחסית (DC10). בנחיתה באורלי נגעתי בו - הבחור להט. את הלילה הראשון בילינו עם רופא תורן שבא למלון, ומשך עד 3 ימים הילד - שמגיל שנה סרב לכל כלי תחבורה חוץ מקו 11 - ישב על הכתפיים שלי.

היו לנו עוד לא מעט רגעים מפחידים בטיול - נהג צרפתי מטורף שעלה על המדרכה במהירות של כביש מהיר וכמעט דרס את הדבוקה של הילדים שהלכו כמה מטרים לפנינו, וכמובן הצפיפות האיומה בדיסנילנד - פריס.

ילדים בחו"ל מצריכים הרבה מאד השגחה. העצמאיים שבהם מצריכים הרבה ריסון. וכמובן בעיית המחלות שגם אם הן קלות יכולות לשבש את הטיול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

+1

שכחתי גם לספר שאחד הילדים תוך כדי טיול מחוץ למלון התחיל לקדוח מחום

כל היום היה כמו סמרטוט ועבר מיד ליד, המשכנו בטיול כי לא רצינו להרוס לכולם

הדבר הטוב שיצא מזה שקניתי בבית מרקחת אקמול שהם אוהבים, שהוא בצורת ג'ל והרבה פחות מלכלכך מאקמולי רגיל שהם לא אוהבים והיינו נלחמים איתם

אחרי שראיתי את התגובה, קניתי סטוקים. מאז אקמול נהיה כמו ממתק.

פורסם

^בדיוק סיפורים שמדגימים את מה שכתבתי.

אני באמת לא מבין את הרצון לנסוע לחול עם ילדים קטנים.

לילדים זה כלל לא משנה עם אתה בגן הילדים או הדשא ברחוב הסמוך או במיני גולף בגרינדלוואלד בשוויץ, זה בדיוק אותו הדבר מבחינתם.

תוסיפו את הטיסה שמגדילה משמעותית את הסיכוי לחטוף איזה וירוס (מערכת חיסונית חלשה של הילדים בצירוף האוויר הממוחזר) ואתם מקבלים משוואה שבה כל הנעלמים פועלים כנגדיכם.

בית מלון בארץ עושה את אותה עבודה עם הרבה פחות משתנים. נכון, יקר, ישראלים... ועדיין, לי לפחות וגם לאשתי אין שום צורך לעלות את הקטנה למטוס.

לבד אנחנו משתוקקים לנופש בחו"ל אבל זה כבר סיפור אחר :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...