Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אני לוקח מוצרים בודדים בסופר, אני גם גם לעתים הולך לקופה הראשית ומשלם שם, האם אני מזלזל בשאר העומדים בכל הקופות?

לנסוע בשוליים מסוכן. להיכנס במרווח לא.

אני דווקא מאלה שעוברים נתיב כשמישהו משתלב, אני מאלה שתמיד עוצרים במעבר חצייה, אני מאלה שתמיד ייתנו זכות קדימה למי שמבקש גם אם לא מגיע לו, ואני מאלה שתמיד מאותת. הייתי אומר שאני נהג די תרבותי. ועדיין, לא חושב שלנסוע בנתיב ימני, להשתלב בלי הפרעה לאף אחד זה משהו רע. לא פוגע באף אחד. זה שאתה תחכה בפקק יותר, לא אומר שאני צריך לחכות בפקק. ואני לא חושב שזמנך שווה פחות משלי, אותי פשוט לא יעניין כל כך זמנך, בניגוד לזמן שלי שמאוד מעניין אותי. ועדיין למרות זאת, אני יותר תרבותי מ-90 אחוז מהנהגים בכביש.

תגובה צפויה, שיהיה לך הרבה בהצלחה בחיים עם הגישה הזו.

מטומטמים - לא. לרוב פשוט חסרי בחירה.

כיף לצאת מהבית ב-7:45 ולהגיע לעבודה ב-8:00. אני מדבר על עבודה איכותית כמו חברת הייטק גדולה או משרד רואה חשבון גדול. לא תפקיד סדרן סחורה במעדני מניה באשדוד. כיף לקבל עוד 3 שעות ביום במקום לשרוף אותם בפקקים או ברכבת.

אבל אני לא מפונק. אין לי בעיה לגור בפריפריה. מסתבר שאשדוד לא פריפריה ועלי לגור בירוחם. עכשיו מישהו יגיד לי שאני מגיע מירוחם לתל אביב בשעה.

אני מסכים אתך שזה מאוד כיף ואני מדבר מניסיון, למרות שאני לא גר בת"א אלא לאט לאט מתרחק ממנה.

מסכים עם הקטע של הפקקים.

אין ממד בדירה וגם לא התייחסתי לזה שבאיזור כבר מתחילים פינוי בינוי ותמא 38.

אני כרגע מדבר על מצב נתון, מה יהיה בעתיד זה להתעסק בלא נודע. ואם כבר ספקולציות מונפצות אז קיים סיכוי גבוה יותר שהדירה שלך תפגע במלחמה הבאה מאשר דירה בת"א.

אם כבר העלת את הנושא של פינוי בינוי, הרבה לפני שהוא יתרחש באשקלון הוא יתרחש בגוש דן ולנתון הזה יש גיבוי מספרי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק שהסיכוי שהיא תיפגע במלחמה הבאה בעזה יותר גבוה (רק שלא בטוח שהמלחמה הבאה תהיה בעזה) אבל בשביל זה יש ביטוח ומס רכוש אז כשמדובר על השקעה זה מעלה את הסיכוי לפינוי בינוי. הבית שאני גר בו הוא עם ממ"ד.

בינתיים באשקלון כבר יש שני פרוייקטים שיוצאים לדרך בתחום. יש כאן לא מעט בניינים קטנים של 8 דיירים שיושבים על מגרשים מאוד גדולים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בין הדרומית של אשדוד לצפונית של אשקלון יש 11 קילומטר אבל אשקלון ממשיכה הרבה צפונה ואשדוד הרבה דרומה. אני לא פעם רוכב דרך השדות לאשדוד עד לתחנת הרכבת ובחזרה (10.5 קילומטר םכל כיוון).

על מה רוכב כבודו?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
בין הדרומית של אשדוד לצפונית של אשקלון יש 11 קילומטר אבל אשקלון ממשיכה הרבה צפונה ואשדוד הרבה דרומה. אני לא פעם רוכב דרך השדות לאשדוד עד לתחנת הרכבת ובחזרה (10.5 קילומטר םכל כיוון). מהבית לעבודה שנמצאת גם באשקלון יש לי 12 קילומטר.

עריכה: יש גם משרדי ראיית חשבון שעוסקים בהנפקות ומאזנים. ממש לא בהנהלת חשבונות. נכון שהם בודדים אבל קיימים.

עריכה 2: לפני שתקבע שמשקרים לך הינה אחד שאפילו מחפש עוד רואה חשבון http://t-finance.co.il/

אפשר בכלל להתרחק עוד 10 ק"מ מאשקלון עד גבול רצועת עזה. גם ככה שורפים חצי יום בדרכים אז מה זה משנה עוד 20 ק"מ מאשדוד.

פורסם

אני מוכר כי נגמרת לי ההלוואה ואני משתדרג. ולפי מה שרשמת שבאשדוד אין עבודה, בילויים, רחוק מהמרכז ובלה בלה בלה, ובכללי צורת הכתיבה שלך, מראה שכן, רע לך. זה מה שאני הבנתי לפחות.

פורסם

האפשרות הזאת נשקלת. מדהים כמה התנפחה בועת הנדל"ן הישראלית 1.3 מיליון שקל נחשב למציאה.

התחלת סמירו? icon_lol.gif

אין תרבות

אין עבודה

אוכלוסיה באיכות נמוכה

אין לזה סוף.

אני לא יודע מה מבדר אותך. לדעתי זה מאוד עצוב. לא פלא שכל מי שיכול עולה על המטוס ולא חוזר.

• תוכן חדש...