Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאור30 - לא בדקתי את הנושא, זה בטוח להתניע ולבדוק את זה ?

gbguy - כן.

asafasaf - לפני כחודש בערך (טיפול לפני טסט) ומבחינת הפילטר שמן אין לי מושג :?

פורסם
מתי החלפת שמן בפעם האחרונה?

פילטר שמן מקורי ?

אם נצא מנקודת הנחה שלא מקורי (יש מצב טוב שזה המצב) האם יכול לגרום לבעיה הזאת ?

פורסם

תודה shlomi_e11 - אני אבקש מהמוסך שידאגו לבדוק את זה וידאגו בכל מקרה להחליף למקורי במידה והוא לא (או שאי אפשר לבדוק בכלל ועדיף פשוט להחליף וזהו).

ותודה אבי בזל זה הרעיון כרגע :wink: פשוט מעוניין להגיע למוסך עם כיוון מסויים \ סיבות ואולי גם עלויות אפשרויות אשר להיות לגמרי "קלולס" :?

פורסם

מעדכן, הרכב נגרר למוסך, בוצע ניקוי לאגן השמן + החלפה של שמן ופילטר. הנורה עדיין נשארת דלוקה באדום קבוע גם במצב של לחיצת גז, כרגע בודקים לחץ שמן... יש למישהו עוד רעיון שאפשר לבדוק או שכנראה יש להחליף את המשאבה ?

תודה והמשך סופ"ש נעים !

פורסם

עדכון נוסף,

אומרים שהלחץ בסדר (הראה 4.2 בערך) ושהנורה לא הייתה אמור להישאר להיות דלוקה במהלך הבדיקה מה שאומר שזאת בעיה חשמל "שמשהו גורם למינוס" ויקח זמן לבדוק את זה לכן צריך להשאיר את הרכב עד יום ראשון.

פורסם

האם ניקוי הבוצה היה הכרחי ?

אם מנורת לחץ שמן דולקת אזי אין הרבה אפשרויות:

1. מפסק לחץ שמן תקול.

2. המוליך החשמלי למפסק נוגע בגוף הרכב.

3. בעיה בלוח השעונים.

איזה כייף לי :)

פורסם

על פניו ניראה שיוניט לחץ השמן מזייפת. בדיקת לחץ שמן הייתה מונעת מלפתוח סתם אגן שמן כי זו לא הייתה בעייה של בוצה כך שאני מקווה שלא שילמת על הניקוי.

פורסם (נערך)

מרק10 - תודה !

מאור30 - זה גם מה שאני חושב (בדיעבד לצערי כי לא מבין בזה) עדיין לא שלמתי הרכב כאמור עדיין במוסך עם התקלה, אראה מחר מה יהיה עם זה ואעדכן.

מצרף תמונה לפני ואחרי הניקוי.

unnamed (1).jpg

unnamed.jpg

עריכה אחרונה על ידי real_athlete
  • תוכן חדש...