Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש קטן 90-100K (נערכה הכותרת)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו בבית מזדה6 שנת 2002 ואנחנו חושבים להחליף אותה בשביל אמא.

אמא שלי רוצה סופר מיני מנוע קטן אוטומט שיהיה לתוך העיר ומידי פעם מחוץ לעיר.

הפרמטרים זה אמינות

תחזוקה זולה

נוחות

לפי הסדר הזה.

קיים משהו חדש מהחברה בסביבות 90 או 100 אלף ש"ח?

הציעו לה גטס אבל שנינו שללנו. היא גם לא רוצה יותר מתוצרת מזדה, היא נדלקה על היאריס נראה לי אבל אני מעוניין באופציות נוספות בשבילה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סקודה פאביה 1.4 100 כ"ס ידנית מחירה 100K. יש מצב שהם עדיין עם מבצע 10K תתקשרו לסוכנות ותבררו. בסה"כ הפאביה היא מכונית לא רעה בכלל היא פולו באריזה שונה וב-20K פחות. אין לה שום דבר חריג אבל והיא מבצעת היטב את המטלות.

והכי חשוב שהמעצב של הלמבורגיני מורסיאלגו עיצב גם אותה :twisted:

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
סקודה פאביה 1.4 100 כ"ס ידנית מחירה 100K. יש מצב שהם עדיין עם מבצע 10K תתקשרו לסוכנות ותבררו.
רכב נחמד אבל הוא ביקש אוטו' וחוץ ממחירה הגבוה יותר שקרוב למחיר הקומפקטיות אזי לא יהיה מדובר בגרסה בעלת מנוע ה16V.
פורסם
רכב נחמד אבל הוא ביקש אוטו' וחוץ ממחירה הגבוה יותר שקרוב למחיר הקומפקטיות אזי לא מדובר יהיה בגרסה בעלת מנוע ה16V.
אוי, באמת לא ראיתי תאוטו' פשלה...

טוב נדפקת עם גטס או אולי סוזוקי איגניס:? .

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

נראה לי אופציות אכי טובות זה יאריס, קליאו בי, 206 ופונטו. תעשו נסיעת מבחן ותבחרו מה שיותר מתאים.

בהצלחה!

Zoom-Zoom...

פורסם

הכל אינדיבידואלי... אני למשל לא אוהב פונטו אבל מת על 206 וקליאו. אם קונים רכב חדש מהחברה אז למה לא לבדוק הכל?

Zoom-Zoom...

פורסם

פיאט? אמינות? :roll: זה פחות אמינות ויותר איכות הרכבה וחומרים, דבר שמעצבן אותי אף יותר (לפחות שמשהו מתקלקל, אפשר ללכת ולתקן אותו במוסך. כשהאוטו מקרקש כמו מיטה בבית זונות תאילנדי, את מי תאשים?).

אני הייתי נשאר עם רעיון היאריס, אם תא הנוסעים המכוער לא מרתיע אתכם.

הכסף הנוסף שהיא עולה מתקזז בקלות עם ערך המכירה הגבוה שלה, והאמינות האופיינית לטויוטה.

חוצמזה, שהיא אוטו לא רע בכלל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הפנדה קטנה קצת או לפחות נראית כזאת, בכל זאת צריך מושב אחורי סביר כי מידי פעם יגיעו לשם אנשים.

חוץ מזה היאריס או כל הסופר מיני הקיימות היום לא מתחלפות בשנה הבאה? כי אם כן שווה אולי לחשוב על לדחות את הקניה ולבדוק מה יהיה בדגמים החדשים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חוץ מזה היאריס או כל הסופר מיני הקיימות היום לא מתחלפות בשנה הבאה? כי אם כן שווה אולי לחשוב על לדחות את הקניה ולבדוק מה יהיה בדגמים החדשים.

מתחלפת גם מתחלפת - למעשה, ב2005 יהיו 207, יאריס, פונטו חדשה (נדמה לי), ואולי עוד כמה.

אבל אף אחד לא ערב לתאריך הגעתן הנה - לדעתי, תצטרך לחכות מינימום חצי שנה.

אם לא אכפת לך לחכות, זה לא רע. מי יודע, אולי אפילו היורו ירד קצת (!).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפי דעתי תוריד את הפונטו מהרשימה ,שאר הרכבים שהוצאו כאן יתנו לך תמורה טוב יותר,מה גם שהפונטו לא ממש שומרת על ערכה כמו השאר שהוזכרו וכשתרצה למכור אותה תבין שהפסדת עליה כסף רב.

פורסם

הדברים היחדים שבאים בחשבון שעולים 90-100K מהחברה הן:

יונדאי גטס

ופיאט פונטו

כפי שהזכירו פה שתיהן לא כוכבות בשמירת ערך עקב מכירות כבדות לציי רכב.

היאריס לא חורגת בהרבה מן התקציב, (104K) ואמא שלך נדלקה עליה - אז לדעתי כדאי.

עוד אפשרויות שבאות בחשבון:

דייהטסו YRV עלוה 93K

סיאט איביזה (105K)

סמארט (100K)

סוזוקי איגניס ( 97K עם הנעה כפולה יחודית)

רנו קליאו סדאן (מכוערת אבל במבצע קצת פחות מ-100K)

לא הוזכרו במטעמים מובנים:

שברולט אוויאו (80K במצע של הסתדרות המורים - או לקנות ממישהו שזכה במפעל הפיס)

קאיה ריו (במבצע לרגל הקרנבל בריו 93K)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום

אני באמת חושב שהבחירה ביאריס תעלה על כול הציפיות שלכם.הרכב אמין מאוד ובעל תחזוקה נמוכה ועלויות ביטוח מצחיקות(דרגת רישוי 2).מרווח הפנים מצוין ועיצובו מיוחד,מנוע נחמד עים 87 כס ובסיס גלגלים קצרצר מביאים היגוי זריז ובטוח .הרכב מצויד בכול התוספות החשמליות המצויות,ובעל שוק וביקוש מעולים,אין לי ספק כי במידה ותרכשו יאריס לא תתאכזבו. GOOD LUCK

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תוכן חדש...