Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש קטן 90-100K (נערכה הכותרת)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש התפתחות, אמא שלי התחילה לפזול לכיוון צרפת וזה אומר C3. יש פה אנשים שיודעים על מחלות חשמליות או מכאניות שיש לאוטו הזה ועד כמה הוא עדיף לא עדיף מול היאריס?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש התפתחות, אמא שלי התחילה לפזול לכיוון צרפת וזה אומר C3. יש פה אנשים שיודעים על מחלות חשמליות או מכאניות שיש לאוטו הזה ועד כמה הוא עדיף לא עדיף מול היאריס?

יותר מאובזר, טיפה יותר מרווח מאחורה ואולי נראה יותר טוב (עניין של טעם) מהיאריס.

לדרישות שלך היאריס מתאימה הכי טוב, רכב עירוני מצויין, חסכוני וזריז. החסרון היחיד שלו הוא מושב אחורי צפוף ותא מטען מצומצם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
המכונית מעולה, האבזור ברמה של מכוניות המנהלים (בגרסת PACK) ה-1.4 בעלת ביצועים בינוניים מאוד וה-1.6 זריזה למדיי. הבעיה היחידה היא שנראה כאילו היא הורכבה על ידי ילד בן 10 כי האיכות גימור על הפנים.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
אל תשכח שהרכב אמור לבלות לפעמים מחוץ לעיר

זה לא רק עירוני

יאריס (1300 אוט') נוסעת לא רע בכלל בבינעירוני.

תשאל את SRONIS, נדמה לי שהוא כמעט ראה 200 על השעון שלה :shock:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

היאריס לא הכי נוחה לנסיעות ארוכות , לפחות ככה הרגשתי.

לא מדובר על נסיעה של תל אביב רעננה אלה נסיעה של שעה + או משהו כזה.

הכיסא של היאריס לא נוח ושיכוח המהמורות במהירויות בין עירוניות לא משהו.

אם מדובר בנסיעות ארוכות, הייתי לוקח את זה בחשבון.

פורסם
המכונית מעולה, האבזור ברמה של מכוניות המנהלים (בגרסת PACK) ה-1.4 בעלת ביצועים בינוניים מאוד וה-1.6 זריזה למדיי. הבעיה היחידה היא שנראה כאילו היא הורכבה על ידי ילד בן 10 כי האיכות גימור על הפנים.

מנסיון עם הרכב , אפשר להגיד עליו הרבה דברים טובים , ודברים פחות טובים , אבל האבזור?? מה רע בו?? דווקא האבזור בו לא רע בכלל. לא יבייש את שאר המועמדות שהוצעו פה.

וואלאק אתה!!

פורסם
מנסיון עם הרכב , אפשר להגיד עליו הרבה דברים טובים , ודברים פחות טובים , אבל האבזור?? מה רע בו?? דווקא האבזור בו לא רע בכלל. לא יבייש את שאר המועמדות שהוצעו פה.

זה רק אני, או שיש כאן כשל הבנה חמור?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני חושב ש הדגמים האחרונים של יאריס הורכבו בצרפת ולכן שמעתי מכמה אנשים איכות ההרכבה ממש לא כמו היפנית חוץ מזה האוטו לא כל כך יציב בפניות חדות ת אבל סך הכל אוטו מצויין...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
אני חושב ש הדגמים האחרונים של יאריס הורכבו בצרפת ולכן שמעתי מכמה אנשים איכות ההרכבה ממש לא כמו היפנית חוץ מזה האוטו לא כל כך יציב בפניות חדות ת אבל סך הכל אוטו מצויין...
ערב טוב

קודם נתחיל מזה שאתה חושב לא נכון ומטעה :-x היאריס היא MADE IS JAPAN .הרכב יחסית לסופר מיני מאוד נוח ומרווח הפנים מצויין,מנוע ה-1300 בעל התיבה האוטומטית מספק 87 כס ב6000 סלד ומומנט של 12.4 ב-4200 .המיאוץ למאה הוא 13.1 ומהירות מרבית של 165 (יצרן)למרות שניתן להוסיף עוד קמשים בודדים בנסיעה מאומצת.הרכב מעולה לנסיעות עירוניות וזאת תודות לנוחות ,מרכב קטן המישתלב בקלות בתנועה ומיקום חניות מצויין.בנסיעה מחוץ לעיר הרכב מעט נוקשה ולא פעם מקפץ מעל מהמורות.מבחינת אחיזה הרכב יושב יפה והמושבים תומכים די הצורך כול עוד לא לוחצים את השילדה יותר מידי(זה לא YARIS SPORT:lol: ) לסיכום רכב אמין בטירוף מבוקש מאוד קטן נוח וחמוד:smile:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

MAGEN200:

מסכים איתך בכל מה שאמרתה אבל היו יאריסים שאכן סליחה הורכבו בספרד ולא בצרפת כמו ש אמרתי כודם וזה אני יודע ב 100%

משהוא כמו הדגמים עד שנת 2002 ...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...