Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

השאלה בעקרון בכותרת, אצלי דרך המעסיקים אין כרגע קופת גמל, כנראה מוותק כלשהו זה נכנס (כי שאר המנהלים חלקם כן מקבלים).

אז לפני שאני פונה לשיחה עם הסמנכל / מנכל אשמח לקבל תשובות ולדעת האם יש כדאיות בקופת גמל להבדיל מתוכנית חיסכון.

תודה רבה

Opel Adam S 2017

פורסם

אין דבר כזה יותר קופת גמ.(יש אבל לא כמו פעם). יש פנסיה. אם אתה מחפש עוד הטבה אז אתה צריך לבקש קרן השתלמות. עצמאית אין אפשרות להצטרף לקרן השתלמות.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

גם זה לא מדוייק. כל אחד יכול להצטרף לקרן השתלמות ולחסוך בה. הבעיה הינה קבלת הטבות המס, בשביל זה צריך שהמעביד יחשב אותן או להגיש דוח שנתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם יש לך קופת גמל ממקום עבודה קודם המעביד מחויב להתחיל להפריש לגמל אחרי שלושה חודשים מיום תחילת העבודה ולבצע הפרשה רטרואקטיבית. אם לא הייתה לך קופת גמל מעביד מחויב להתחיל להפריש לגמל אחרי חצי שנה.

אתה יכול להפקיד לגמל באופן עצמאי בנוסף על הפקדות המעביד ולקבל הטבות מס של עמית מוטב. בנוגע לקרן השתלמות אתה חייב לפתוח תיק עצמאי (מורשה או פטור) בשביל לפתוח קרן השתלמות לעצמאיים.

בכלל אני ממליץ לכולם לנהל עסק עצמאי קטן מהצד גם בשביל תוספת הכנסה, שיפור ביטחון כלכלי ותכנוני מס שלא זמינים לשכירים.

פורסם
בכלל אני ממליץ לכולם לנהל עסק עצמאי קטן מהצד גם בשביל תוספת הכנסה, שיפור ביטחון כלכלי ותכנוני מס שלא זמינים לשכירים.

לא היה לסבתא דאגות, אז היא קנתה חמור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוי איזו טעות בכותרת, מדובר על קרן השתלמות, מחילה!

אני בור במקרה הזה, תודה על התשובות!

אז אני מבין שלקרן השתלמות אין אופציה בתור שכיר להפריש לבד.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם יש סיכוי שיפרישו בעתיד

הייתי מבקש מהמעסיק לפתוח לי ולהפריש לשם כמה גרושים שירדו לי מהברוטו

כדי להתחיל את הותק וגם כי יש הטבות מס

פורסם
לא הבנתי את פשר תגובה התוקפנית הזאת. אני שכיר ועצמאי. אני נהנה משני העולמות.

מתנצל אם נשמעתי תוקפני, אבל מה שהצעת, נשמע כמו מתכון לכאב ראש, שלא באמת שווה את הכסף.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממזר שמן, זה לא כזה נורא, בהנחה ויש לך מחזור שנתי סביר משני האפיקים. אם אתה מכניס 3-4 אש"ח בחודש כעצמאי, זה באמת לא שווה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אם יש סיכוי שיפרישו בעתיד

הייתי מבקש מהמעסיק לפתוח לי ולהפריש לשם כמה גרושים שירדו לי מהברוטו

כדי להתחיל את הותק וגם כי יש הטבות מס

יש לי שיחה קרבה עם המנהלים אז אני מקווה מאוד שכן יפתחו לי, במידה ולא - יש אפיק המלצה עדיף על תוכנית חיסכון פשוטה שלא מניבה כלום?

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

בימים אלה, שבהם השקעות יכולות להניב מעט או להפסיד הרבה, היתרון העיקרי של קרן השתלמות הוא ניצול הטבות המס. צריך לבדוק, בהתאם למבנה השכר שלך, אם אתה יכול לנצל יתרונות אלה. על כך יוכלו לענות לך במחלקת השכר במקום העבודה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...