Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כאמור בכותרת. בבוקר ראיתי שלולית על הרצפה, לאחר שתי דקות של נסיעה הרכב התחמם ועצרתי בצד, אבל הרדירטור קר לחלוטין.

 

כמובן שהיו חסרים מים , אבל לא בכמות הסטרית (בערך 200 מ"ל).

 

מהסתכלות על גחון הרכב לא הצלחתי לאתר נזילה.

 

מה עושים ?

 

תודה

  • ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

סיכוי טוב שהתרמוסטט נתפס או שיש סתימה כלשהיא במעברי מים.

אתה צריך או מכון רדיאטורים או לקפוץ למוסך בו אתה מטפל ברכב.

אם תאמר מהיכן אתה בארץ נוכל להפנות אותך למוסך מומלץ קרוב אליך.

בכל מקרה אל תבחן את העמידות של המנוע.

אגב, גם יכולה להיות תקלה בחיווי עצמו, כלומר הכל תקין במנוע / מערכת קירור רק בחיווי החום יש תקלה. שוב, לא לקחת סיכונים.

עזרה

  • ספונסר פורום
פורסם

שלום שוב,

כנראה שהוספת המים לא תגיע למנוע ולכן אל תיקח סיכון. רוב הסיכויים שיש לך ביטוח גרירה, זה הזמן להפעיל אותו.

אם אין לך ביטוח גרירה תגרור על חשבונך. זה כסף קטן לעומת פוטנציאל הנזק.

עזרה

פורסם

תבדוק גם את בית הטרמוסטט עצמו, הוא מפלסטיק שנוטה להיסדק ולנזול, למרות שהחלפת אותו לפני שנה בערך. האם הוא היה חליפי או מקורי?

 

הנה עוד אשכול בנושא:

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?603303

 

בית הטרמוסטט מגיע עם חיישן הטמפ' עליו, ויש עליו גם נקודת ניקוז אוויר. כנראה שאם נזלו ממנו המים הוא לא נפתח ונשאר סגור לכן אין סירקולציה ברדיאטור.

Stay Dirty

פורסם

אז מסתבר שבית התרמוסטט פשוט נשבר!

ושה מוזר כי הוא הוחלף במוסך מרכזי של סיטרואן לפני שנה וחצי... אפשר לראות בודאות שלא היה מדובר בתרמוסטט מקורי, אפילו המשקל שלו יותר קל מהמקורי.

את העבודה ביצע אסף(התותח) מהכנופיה שמיוזמתו פנה אליי ואמר לי שיבוא אליי (הביתה) ויפתור את הבעיה. וכרגיל, הגיע בדיוק בזמן והחליף את בית התרמוסטט,ניקז מים והבעיה נפתרה!.

בית תרמוסטט מקורי 430 ש״ח, נוזל קרור מקורי 92 ש״ח.

ובזה הסתכם הסיפור.

 

בקרוב אעלה מדריך להחלפת בית תרמוסטט לסיטרואן NFU.

IMG_8228.JPGIMG_8228.JPG

×
×
  • תוכן חדש...