Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה שאני שם לב לתופעה דיי מעצבנת.

אני וחברים שלי נמצאים באזור גיל ה 25+, והבילויים שלנו בסופי שבוע מסתכמים באלכוהול בפאב או בר.

מידי פעם מגוונים ועושים ערב פוקר \ מונופול. בזמן האחרון גם חזרנו לעשות סינגלים על אופניים. אבל עדיין, בהתחשב בעובדה שכולנו רווקים, אנחנו מחפשים בילויים קצת יותר חברתיים שכוללים את אלמנט ה socializing (להעביר את הזמן בכיף וגם להכיר בחורות).

אין לי בעיה עם אלכוהול כאלמנט נוסף (פוקר עם אלכוהול לצורך הדוגמא סבבה לגמרי), אבל פשוט בילוי בפאב בפני עצמו מתחיל כבר להימאס.

אני יודע שיש דברים כמו ערב משחקי קופסא, גם את זה שוקלים לנסות.

יש לכם הצעות נוספות?

פורסם

אם תכניסו socializing לבר או לפאב תגלו עולם חדש.

תתחילו להתחבר עם אנשים בבר ופתאום תראו איך הכל מקבל אור חדש

פורסם

היינו מחלקים את המפגשים-

בימי השבוע הרגילים, רחצה לילית בים, או בימית 2000 עם בריכה ג'קוזי וסאונה(גם בחורף).

אפשר גם בבריכה אחרת בסביבה, ואצל חברים עם חצר לעשות על-האש, משחק כדורגל - כדורסל וכו'

בסוף השבוע הרוב בבתים, מביאים סרט טוב, בחורות, גם קבוצת בנות ממקום העבודה, או מהלימודים.

ערבי קריוקי, ללכת להופעה ב בראבי, סטנד-אפ או מועדון רגוע אחר.

טורניר באולינג - או סנוקר ושש-בש אצל אחד החברים.

וגם, ניסיונות בלהכין עוגות.. שרפנו הרבה, פיצות ומשחקי שף מטומטים.

לבצע ניסיונות ולקחת בהומור גם נפילות.. זה חלק מהבדיקות מה מעניין.

ואם אתם קבוצה גדולה של חברים, לא תמיד חייבים כולם ביחד.

אפשר לקבוע עם שניים שלושה, שיש לכם נושאי עניין משותפים, מכוניות :lol:סאדו' וכו' ..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כושר... הכי קלישאתי, והכי נכון.

הייתי במצב דומה של שתייה... רק כל יום..

תנסח לארגן לעצמכם חבורת כושר, ריצות, כדורגל, בריכה, ים... בלילות זה גם טוב!

לי אישית זה הפיג המון מתחים, שיעמום, והביא תועלת בירידה במשקל ואורח חיים...

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

רק אתה תקבע אם אלכוהול משתלט עליך או אתה עליו.

הכוונה היא שלא כל בילוי בפאב חייב להגמר בשתיית אלכוהול (לפחות מצידך).

וגם אם יש לחץ חברתי - ניתן להתגבר על זה, במידה ואתה מעוניין ורוצה.

• רעיון גרוע 1

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

Mr.Z

אני דיי סקפטי לגבי זה. בר הוא מקום שאנשים באים לשתות בו ולנסות לדבר אחד עם השני, זה לא באמת מקום להכיר אנשים חדשים.

ליין מן

תודה רבה!

ron_man

כושר משותף זה דיי בעייתי, כי כולנו גרים בערים שונות וזה דיי מטומטם לנסוע עם רכב מעיר לעיר בשביל לרוץ בפארק. עדיף כבר שכל אחד ירוץ בפארק ליד הבית שלו. אופניים אומנם זה סיפור שונה.

חולגי

בר הוא מקום שבו שותים. בתור נהג תורן לעיתים תקופות אני יכול להעיד שאין שם דבר מעניין לעשות חוץ מלראות איך מתנהגים אנשים שיכורים (שזה יכול להיות דיי מהנה לפעמים).

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

ron_man

כושר משותף זה דיי בעייתי, כי כולנו גרים בערים שונות וזה דיי מטומטם לנסוע עם רכב מעיר לעיר בשביל לרוץ בפארק. עדיף כבר שכל אחד ירוץ בפארק ליד הבית שלו. אופניים אומנם זה סיפור שונה.

לפי אותו הגיון גם כל אחד יכול לשבת לשתות לבד בעירו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפי אותו הגיון גם כל אחד יכול לשבת לשתות לבד בעירו...

אם אלכוהול זה הדבר היחיד שמחבר בינהם, אז כל אחד יכול לקנות בקבוק לעצמו, ולשתות לבד בבית.

אם כמו ששכן לשעבר שלי היה עושה - היה מחזיק בקבוק וודקה בבגאז', ופעם בחצי שעה-שעה היה יורד אל האוטו ולוקח שלוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חולגי

בר הוא מקום שבו שותים. בתור נהג תורן לעיתים תקופות אני יכול להעיד שאין שם דבר מעניין לעשות חוץ מלראות איך מתנהגים אנשים שיכורים (שזה יכול להיות דיי מהנה לפעמים).

קודם כל - יפה שיש נהג תורן ויש אחראים להסעות ויש אחריות (אפשר אגב גם לאכול בבר... :drinking: )

אופציה נוספת שאוכל להציע לך - להתארגן ולשחק יחד כדורסל או כדורגל (או כל ענף אחר לפי בחירתכם והעדפותיכם), בשעה קבועה ובמקום קבוע שנוח לכולם.

ואם אינכם כמות מספקת של אנשים (לדעתי - למשל לכדורסל, מספיקים 3*3 על סל אחד. אם יש עוד אחד בחוץ - אז הוא בוחר מהמפסידים) - תמיד תמצאו במקומות האילה עוד חובבי ספורט באותו ענף.

alfa 156 2.5.

פורסם

פעם עשיתי עם חבר טורניר סנוקר, עד 100.

זה מילא לנו כמה חודשים של "ערב יום חמישי"

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...