Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין תלונה ברמה העסקית או האישית, אבל זיוף חתימה זה מעשה פלילי שאם התרחש אזי חברת שלמה צריכה לתת דין וחשבון לחברה הישראלית באמצעות באי כוחה, המשטרה שתחקור, הפרקליטות שתתבע, ובית המשפט שיפסוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה תמריץ? הם הפסידו כמה עשרות אלפי שקלים בסיפור הזה.

במקום המתלוננת אתה היית ממשיך לשלם לעו"ד ולבטל ימי עבודה כדי להילחם בסוחרי רכב?

אני אולי אעשה את זה כשאהיה פנסיונר עשיר ומשועמם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אין תלונה ברמה העסקית או האישית' date=' אבל זיוף חתימה זה מעשה פלילי שאם התרחש אזי חברת שלמה צריכה לתת דין וחשבון לחברה הישראלית באמצעות באי כוחה, המשטרה שתחקור, הפרקליטות שתתבע, ובית המשפט שיפסוק.[/quote']

עבירה פלילית היא אישית, של אדם מסויים או קבוצת אנשים, אף פעם לא של חברה. כלל בסיסי במשפטים.

פורסם

לא צריך לשלם לעו״ד. מספיק להגיש תלונה במשטרה.

פורסם

עבירה פלילית של עובד בשלמה, שזייף חתימה, ואף אחד לא נותן דין וחשבון.

התכוונתי להגשת תלונה במשטרה ומסירת על החומר שם. לא לנהל נגדם הליך באופן עצמאי אחרי הסכם פשרה. ראבאק, חברת שלמה היא חברה ששולטת בעקיפין במיליארדים. יבואן, חברת ליסינג, ביטוח ועוד. זיוף חתימה על ידי נציג שלהם? פחד אלוהים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היא הסכימה לפשרה שלהם היא עדיין יכולה להתלונן על הזיוף?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אותי ואת מקורביי החברה הזו הפסידה. אין סיכויי שאני אתקרב אליהם כשאחפש רכב. מניח שיש עוד כמה כאלו בפורום וזה הנזק שהם יספגו. אולי זה לא מעניין אותם, אבל גם זה משהוא...

פורסם
אם היא הסכימה לפשרה שלהם היא עדיין יכולה להתלונן על הזיוף?

כפי שכתבתי למעלה , אני מסופק אם החברה לא שמה סעיף של ביטול כל התלונות כאשר היא מסכימה לפשרה.

זאת טבעה של פשרה , כל צד מוותר על משהו.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה אבל נראה לי שעניין העבירה הפלילית זה לא בידיים שלה, זאת החלטה של המשטרה האם לחקור או לא.

(רשם בהתחלה שכבר הגישה תלונה)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

וואו. פשוט וואו...

כמו שמישהו אמר בשרשור, אני תמיד אעדיף לקחת את X הכסף שיש לי לטובת רכב ואקנה ישירות מהיבואן רכב שאוכל להרשות לעצמי באותו התקציב. גם יד2 היא אופציה אבל לא מכל אחד, מה שמקטין מאוד את ההיצע... העיקר לא לקנות ממגרשים דוגמת שלמה סיקסט.

תודה לפותח השרשור. הבנתי מצויין מדוע לא לקנות לעולם מחברת ההשכרה הליסיניג והטרייד אין - שלמה סיקסט (שלמה sixt).

אני יכול להבין את רותי שהסכימה למשוך את התלונה, אבל לזייף את חתימתי??אם זה היה קורה לי, אני ככל הנראה הייתי מנהל נגדם מלחמת חורמה.

אני חושב שיש סיכוי גבוה מאוד שהייתי בוחר לתת לשופט לשפוט ולהכריע.

• תוכן חדש...