Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיש הזה מוכיח שעם כסף אפשר לעשות הכל!!! אבל הכל!!!!

שימו לב שמנהל הקבוצה היה מרוצה ממנו למרות שהיה איטי יותר מהנהגים האחרים שנלחמים על הכיסא בשלוש שניות!!!!!!!! ועוד פעם !!!

וזה דיי ידוע שעם אתה בא עם כסף לקבוצה קטנה אז אתה נוהג בה...

תיהיו בטוחים שאם הוא היה שם עוד יותר כסף הוא היה יכול ליהיות גם הנהג הבכיר שלהם....

לא שאני מזלזל בו אבל יש נהגים הרבה יותר טובים ממנו שאפילו התחרו נגדו כדי להגיע לכסא הכבוד אבל מה לעשות שכסף אין ממש לקבוצות האלה אז לא יזיק איזה נהג מבחן שיזרים להם כסף!!:-)

עם כל הכבוד אני בטוח שיש בארץ נהגים הרבה יותר טובים ממנו ואני אפילו מכיר אחד כזה....

שיהיה לכולם ערב טוב....

:wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
האיש הזה מוכיח שעם כסף אפשר לעשות הכל!!! אבל הכל!!!!

שימו לב שמנהל הקבוצה היה מרוצה ממנו למרות שהיה איטי יותר מהנהגים האחרים שנלחמים על הכיסא בשלוש שניות!!!!!!!! ועוד פעם !!!

וזה דיי ידוע שעם אתה בא עם כסף לקבוצה קטנה אז אתה נוהג בה...

תיהיו בטוחים שאם הוא היה שם עוד יותר כסף הוא היה יכול ליהיות גם הנהג הבחיר שלהם....

לא שאני מזלזל בוא אבל יש נהגים הרבה יותר טובים ממנו שאפילו התחרו נגדו כדי להגיע לכסא הכבוד אבל מה לעשות שכסף אין ממש לקבוצות האלה אז לא יזיק איזה נהג מבחן שיזרים להם קסף!!:-)

עם כל הכבוד אני בטוח שיש בארץ נהגים הרבה יותר טובים ממנו ואני אפילו מכיר אחד כזה....

שיהיה לכולם ערב טוב....

:wink:

על מה כל הסיפור הזה עם הכסף?

איך?

למה?

תודה.

פורסם

ולשאלתך...

עונה כזאת עולה המון כסף לקבוצה, משהו כמו עשרות מיליוני דולרים,

לקבוצה שלא ממש מצליחה לא מגיעים ממנים ואז אין כסף!!

ופתאום בא אליהם בן אדם עם המון כסף, אבל המון כסף, ואומר להם, אני ישלם לכם כסף ואתם תתנו לי ליהיות נהג שלכם, אז בטח שקבוצה קטנה כזאת תיקח אותו למרות שהוא איטי יותר מהמתחרים ב שלוש שניות!!! (ושוב זה המון בפורמולה 1)

בקיצור השחיתות לא פוסחת על ענף זה....!!

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
ולשאלתך...

ופתאום בא אליהם בן אדם עם המון כסף, אבל המון כסף, ואומר להם, אני ישלם לכם כסף ואתם תתנו לי ליהיות נהג שלכם, אז בטח שקבוצה קטנה כזאת תיקח אותו למרות שהוא איטי יותר מהמתחרים ב שלוש שניות!!! (ושוב זה המון בפורמולה 1)

מאיפה כל הכסף?

אני מריח משהו...:roll: (מסריח)

פורסם
הכסף מעסקים שהוא עשה בחו"ל...

אני חושב שבבלגיה...

לא הבנתי מה מסריח פה...?!!?1?!

מצטער,אכלתי המון חומוס לאחרונה ;)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
ולשאלתך...

קודם כל אני לא יודע אם הוא משלם להם וגם אם כן אזי מה הקשר לשחיתות?

יש לו כסף שהוא יכול להשקיע (קב' F1 זה עסק)?, הוא יכול לנהוג כראוי וכמצופה מנהג בפורמולה 1? תנו לו את המפתחות.

כל עוד שהוא ייצג את עצמו בכבוד (כשאני מדבר על כבוד אני לא מדבר על ראנק אלא על התנהגות כיאה ונהיגה ראויה) ולא יבזה את ישראל אני מאחל לו הצלחה (חוץ מזה אם יהיה לנו נציג בF1 זה בהחלט יוכל לקדם את הספורט המוטורי שלנו בארץ...)

• תוכן חדש...