Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב נכשל בטסט ועלות התיקון גבוהה מידי ולא משתלמת ולכן אני מעוניין למכור את הרכב (לפירוק או למישהו שיהיה מוכן לתקן).

קיבלתי שבוע ארכה ומה עכשיו אני אמור לעשות?

האם אני צריך להודיע על כך למכון בו ביצעתי את הטסט?

האם יש דברים נוספים שעליי לעשות?

פורסם

אין לך מה להודיע למכון.

אם אתה מוכר לפירוק - אז תדאג לבטל את רישיון הרכב ולקבל את עלות האגרת רישוי בחזרה.

אגב, על מה הוא נכשל שהעלות תיקון כזאת גבוהה?

פורסם

רק צריך לפנות למשרד הרישוי, להוריד את הרכב מהכביש, ולקבל זיכוי על האגרה ששילמת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
מה הרכב והשנה ? על מה רכב נכשל ?

כמה עלות התיקון ?

קודם תודה רבה למי שהגיב... אפילו לא חשבתי על לקבל זיכוי על האגרה.

זה לא רק עלות התיקון כמו שגם צריך לעשות טיפול וגם ככה שקלתי למכור אותו כי זה רכב שני אצלינו והוא לא כל כך בשימוש.

התקלה היא בגלל חופש בהגה ונזילה. המוסכניק אמר שעלות התיקון תתחיל מ1200 שקל (אני בטוח שזה יסתיים ביותר מזה).

הרכב הוא סובארו B4 2003

עריכה אחרונה על ידי Nir Mansuri
פורסם

לא נפטרים מרכב בגלל תיקון של פחות מ-2000ש"ח

אם זו התקלה היחידה של הרכב תתקן אותה ואחר כך תחליט על צעדיך.

מה שכן ממליץ לך לפנות לקבל עוד הצעות מחיר בעניין

פורסם

זה רכב ששווה בין 10-13 אלף ש״ח בהנחה שאין לו קילומטראז/יד בשמיים והמצב הכללי שלו סביר.

מסכים שלפרק אותו בשביל תקלה ב2000₪ זה לא הגיוני.

תנסה לפרסם אותו ב6-7 אלף כמו שהוא ואני מאמין שתמכור אותו

פורסם

מכיוון ששפות"ש כבר קיבל את העצות הנכונות (לפרק, למכור as is או לתקן) כאן זה ננעל.

מוזמן לפרסם מודעת מכירה בלוח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...