Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה דווקא מאוד קשור לרכב שלך, כי הוא נכס ששווה כסף ומחיר המכירה יחליט מה יהיה התקציב שלך.

אם אתה תחליף, 90% בטוח שתצטרך ליישר קו בלא מעט כסף.

אולי תקנה רכב שהוא במצב מכאני מושלם אבל תצטרך לתקן המון דברים שלא בודקים בבדיקה (מושבים, סוכך שמש, חלון אחורי חשמלי שלא עובד או כל דבר אחר שיפריע לך. זה מצטבר ללא מעט).

מצד שני אם תישאר עם הרכב שלך אתה כבר יודע מה המצב שלו.

מה שאני הייתי עושה זה משקיע קצת ועושה פחחות וצבע, ומחזיר אותו למצב מקורי (אולי צבע חדש?)

אולי גם מחדש את הפנסים או משהו בסגנון.

ככה בעתיד גם אנשים ייתייחסו אליך בצורה יותר רצינית, אם יראו שיש לך רכב סולידי.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי לא יהיה לך קשה למצוא רכב כמו שלך במצב טוב, כזה שלא יצטרך ישור קו רציני. זה רכב מאד נפוץ ואין סיבה שלא תמצא רכב שמור במצב מקורי.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חיפשתי ביד 2, יש כל מיני קורולות כאלו מודלים 2000 שחיצונית נראים מעולים אבל המחיר מגיע ל15 אלף. הזוי.

בינינו, אני יודע שלא יהיה קשה למצוא משהו סביר בדגמים האלו, אבל אתם צודקים , בעייתי מכל הבחינות.

פורסם

אושריקו, יש לי חבר שהייתה לו קורולה כמו שלך, שנת 99 אפורה. הוא החזיק את האוטו שנה והחליט שהוא רוצה לבנה. האוטו שלו עמד על 200K קילומטר. מכר את האוטו וקנה לבנה בשנת 2000 עם 300K והוסיף מהמכירה לקניה עוד 1000 ש"ח.

אמנם כנראה עשו לאוטו הלבן צבע מחודש, וכל מיני שיפצ'ורים, אבל האוטו נראה נהדר ושורד נפלא (הבחור בדואי, אוהב את השטח).

מי כמוך יודע על האמינות של הקורולה, לא בגלל צבע כדאי להחליף מכונית.

פורסם

למה רק עכשיו הגבת?:wink:

העיקר אנשים תקפו ומסתבר שעשו את זה...

ברור שהרכב שורד ונראה טוב אחרת לא הייתי חושב על האופציה הזו בכלל.

מצד שני, זה הגבלה למודל אחד שזה 2000 כי 2001-2002 יש להם בעיות עם המנוע והסלילי הצתה וכו' ונראה לי קצת באסה להתעסק עם זה.

טוב, תודה בכל מקרה לאלו שרצו לעזור ולאלו שחיפשו להתעסק בטפל.

פורסם (נערך)

מחירי יד2 הם לא פרמטר של מחיר סגירת עסקה אני בטוח שרובם מחרו בהרבה פחות ממה שהם הציעו.

זה מצער אותי לחשוב שבחור שמכונאי רכב במקצועו לא מבין את הטעות שהוא הולך לעשות אבל זאת דרכך מאחל לך צייד נעים.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

רגע... בסופו של יום אתה מדבר על מעבר מרכב שנת 99 לרכב שנת 2000?

חבל על הביטים שמבוזבזים במקלדת להגיב אפילו לדבר הבל כזה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני לא מבין דבר אחד: מי אמר לכם שאני עושה את זה? מישהו כתב את זה כאן? אמרתי את מה שחשבתי - לא מה שנכון בפועל. בשביל זה מתייעצים. ואין קשר לזה שאני הייתי מכונאי...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

בטח שיש קשר,כמכונאי רכב אתה אמור לדעת שברכב ישן האחזקה שלו תהיה תמיד יותר יקרה,לא משנה אם מדובר בטיויטה או בסיטרואן.

כמות ההחלקים שמוחלפים עקב בלאי כגון:מושלשים,רדיאטור וכדומה.

קורים ברכבים מעל בני 10 שנים עם ק"מ של 200 אלף בממוצע.

ולפני שתגיד שאני אקנה רכב עם 100 אלף ק"מ עליו אז גם גומי מאבד מתכונותיו עם השנים.

פורסם (נערך)
בקיצור, אין קשר לרכב שלי ואל תגרמו לשרשור לצאת מהקשרו כמו תמיד (כן, נינג'ה, במיוחד אתה).

אתה כבר בהודעה הראשונה התייחסת ספציפית לרכב שלך בהקשר של החלפה לרכב אחר.

לא שאלת "אם הייתה לי גולף 99, האם הייתם ממליצים לי להחליף לגולף 2000?"

שאלת ספציפית על הרכב שלך וענו לך בהתאם, לא הבנתי מה אתה רוצה

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אם אתה באמת משוגע לדגם, תחפש רכב כמו שלך אבל שמור עם ק"מ נמוך. על הדרך תמכור לאיזה בחור אותנטי את העזה-מוביל שלך ותנסה לעשות קורולה בסגנון נורמלי יותר. לא כדאי לקנות חדש יותר, כי בשנתונים טיפה גבוהים יותר המחירים ממש מפגרים לרכב הזה. רק אידיוט ישלם סכום של יותר מ4 ספרות על משפחתומט חסר יחוד שכזה משנתון 2000 וקצת. חוץ מזה הקורולה של הדור הישן יותר יפה יותר ממה שיש לך. תתחיל מחדש עם רכב מקורי בלי שטויות ובמקום סאנרופים מזוייפים ולדים במשקל תקנה סט גלגלים יפים ואולי גם איזה ליפ קדמי קטן.

:lol:

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

תשמע, אתה לא מפסיק להצחיק אותי, אבל אני עדיין מחכה לתגובה אמיתית שלך.

אגב, כל התוספות ששמתי , מעלות את המחיר במכירה? אולי לאיזה בדואי.

מכרתי היום לנטיס שנת 99 עם נתונים ובמצב הרבה יותר טובים משלך. לא תקבל 10 אלף. אולי חצי מזה + כאב ראש.

עדיף שתחסוך סכום כסף נורמלי לרכב חדש ומתקדם בהרבה, מבלי להסתמך על מה שתקבל על הטויוטה. סע בטויוטה עד שתתפגר או עד שיהיה לך כסף למשהו אחר, ואז תמכור אותה תמורת הכי הרבה שמישהו ייתן לך עליה ותפנק את האוטו החדש בסט ריפודים מנומרים וקוביה תואמת.

אני רוצה להבין במה הלנטיס שלך נתונים ומצב הרבה יותר טוב? נשמע לא נעים שלא הצלחת למכור כמו שצריך.

פורסם

אל דאגה, ידידי.

הלנטיס (עם מנוע חזק משלך, מצב חיצוני ומיכני טוב בהרבה משלך, ועם סאנרוף אמיתי) נמכרה תוך פחות מ24 שעות מהרגע שפורסמה ב"יד2", במחיר הוגן והראוי לה.

הטויוטה שלך לא תימכר ביותר מ7000 ש"ח אחרי אינסוף זיוני שכל וטרטורים, ואני לארג'ית.

אל תאמין לי. תנסה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
אני משתדל להחליף יצרן בכל רכישה. השיקול שלי הוא כזה: מרגע שקיבלת רישיון ועד שיקחו לך אותו יש לך כחמישים שנה.

אם אתה מחליף רכב כל ארבע שנים זה אומר שיהיו לך 12 מכוניות במהלך חייך.

אני מעדיף לטעום מכל היצרנים ולנסות כמה שיותר.

אישית אני לא מבין איך אפשר להחזיק את אותו הרכב למעלה משנה בלי להשתעמם.

haters will hate

פורסם
אל דאגה, ידידי.

הלנטיס (עם מנוע חזק משלך, מצב חיצוני ומיכני טוב בהרבה משלך, ועם סאנרוף אמיתי) נמכרה תוך פחות מ24 שעות מהרגע שפורסמה ב"יד2", במחיר הוגן והראוי לה.

הטויוטה שלך לא תימכר ביותר מ7000 ש"ח אחרי אינסוף זיוני שכל וטרטורים, ואני לארג'ית.

אל תאמין לי. תנסה.

עוד פעם אני אגיד לך ולכל האחרים, מנוע של לנטיס 1.6 חלש מהקורולה אז נא לא לציין כל שניה "חזק משלך". לגבי החיצוניות , מאמין לך , לגבי המכאני , בואי סיבוב בשנה שעברה כשהיה לה 270 אלף ק"מ. היית משלמת לי 15 אלף החלפה, חמודה.... יש הבדל בין חרא רכב לבין אידיוט שעשה אותו חרא רכב.

דרך אגב, אני נהנה לנסוע עם סאנרוף מזוייף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...