Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אם התוספות חינם אלו תוספות שממילא התכוונת לקחת בעת הרכישה אז זו הנחה לכל דבר.

אם מציעים לך ספויילר אחורי שאתה לא צריך אז לא נתנו הנחה.

נהג ותיק

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למי שיש סבלנות ברכישה, המבצעים הכי משתלמים הינם בד"כ של מועדני "חבר"ו-"הוט" בהם מקבלים את המחיר הנמוך ביותר שהיבואן מוכן לתת + הנחה נוספת בדמות התקנות ואביזרים חינם/מוזלים ובנוסף מוצעים תנאי מימון מעולים שהבנקים לא נותנים בשגרה.

אמת ויציב

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

ההנחה מאוד תלוייה מאיזה יבואן אתה רוכש.

לדוגמה מאזדה בדר”כ ביום יום לא נותנים הנחות גדולות. מנגד umi תמיד נותנת הנחות.

כמובן שההנחה בכסף תהייה גדולה יותר ככל שהרכב יקר יותר.

אם בפ`גו לדוגמא תלך לרכוש את דגם ה 5008 . אני בטוח שיורידו לך חבילה יפה. ומנגד שתבדוק עם 208 אוטומטית ההנחה תהייה נמוכה יותר. גם מכייוון שזה דגם שהולך טוב וגם בגלל שהמרווח התפועלי קטן יותר

פורסם

הוזמן היום 208 ACCESS אוטומטי.

85K על הכביש, כולל מובילאיי, חיישנים, מצלמת רוורס, חבילת אינטרנט ל3 שנים, משענת יד, רמקולים מאחור, קודן ועלוקה ואגרת רישוי.

נהג ותיק

פורסם

שלום אני מתעניין ברכישת. מאזדה 2

למישהו פה יש מידע כלשהו על יום הנחות מתקרב?

או אפילו אם אני ניגש עכשיו מה אני יכול לקבל?

פורסם
הוזמן היום 208 ACCESS אוטומטי.

85K על הכביש, כולל מובילאיי, חיישנים, מצלמת רוורס, חבילת אינטרנט ל3 שנים, משענת יד, רמקולים מאחור, קודן ועלוקה ואגרת רישוי.

למה? לא שווה לחכות יומיים לימי מכירה?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הגבתי על הנושא לאחרונה. ללא שום מועדון, ההנחות המוצעות הן אפסיות. עם זאת ידידה שלי קנתה עכשיו אלנטרה סופרים במחיר של 138014 על הכביש, במחיר של 132000 על הכביש הנחה של 4.4%.

עם זאת, אני רואה פה אנשים מדברים על הנחה והנחה, אבל התרכזות בהנחה מסתירה מכם את העלות האמיתית. חשוב להסתכל גם על המימון. מימון של 100% ללא ריבית והצמדה יכול להיות שווה לכם 6000 שקל לאורך ההלוואה, כך שאם מציעים לכם תנאי מימון פחות טובים על אוטו יותר זול, אתם עשויים לשלם בסוף אותו דבר על רכב עליו התפשרתם רק בגלל המחיר. לכן בבדיקת ההנחה חשוב להשוות לא רק בין מחיר למחיר בין הרכבים שאתה שוקל, אלא גם בין תנאי המימון

• תוכן חדש...