Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעדכנתי את הגלקסי 4 שלי למערכת ההפעלה האחרונה ששוחררה, בניגוד לרצוני (אני לא אוהב לעדכן את המכשיר, אבל הוא מציק ולא ניתן להעלים את האייקון של השידרוג, מתדיינים שכמותם), גיליתי שהמכשיר לא מסוגל לשמור קיצורי דרך של שיחה ו-SMS ישיר למסך (כאייקון). זה היה מאד נוח לי כדי שאוכל לחייג ל-3 אנשי קשר קבועים שלי בזמן נהיגה בקלות.

כשאני מחזיר את האייקון, הוא נעלם אחרי פרק זמן (לא מייד, לא שעה, איפה שהוא בין לבין). מחזיר, נעלם. מחזיר, נעלם. ולא, אף אחד לא מתעסק לי עם המכשיר.

אודה לעזרתכם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

צודק, סליחה.

5.0.1 היא הנוכחית.

פורסם

לפעמים מורידים פיצ'רים מסויימים בעדכונים, לפעמים כל מיני דברים סתם נשברים.

הדרך הכי פשוטה לדעתי לפתור את זה היא פשוט להוריד ווידג'ט של אנשי קשר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה רבה! פתרת לי את הבעייה בדרך אחרת. הורדתי את זה.

באנדרואיד בגרסה הקודמת יכלתי לעשות גם הודעה מהירה וגם חיוג מהיר ב-2 אייקונים שונים (לחיצה אחת על המסך). אופצייה שחסרה לי, ומעצבן שהיא לא עובדת עוד ושאני צריך להוריד תוכנה צד ג' עבורה... אולי בעדכון הבא זה יסתדר והשעון שוב יתחרפן (כמו בעדכון הקודם). לך תדע.

פורסם

גיליתי שהתכנה של מיטוב סוללה סוגר המון אפליקציות אם לא משתמשים בהם תדיר (לשם כך היא נועדה)

כדאי להציץ אם האפליקציה לא נסגרת על ידה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה, אבדוק.

פורסם

האמת, שאפשר רק לקוות! נמאס כבר מהעדכונים האלו, כל פעם משהו אחר משתגע, ואי אפשר להעלים אתה הודעה של "יש לך עדכון, בוא תעדכן".

• תוכן חדש...