Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע אני הולך לרכוש IPA, אבל סתם בשביל לדעת: עד כמה חובה להשתמש? למה שטיפה עם שמפו לא מספיקה?

במידה ולא משתמשים בIPA מה עושים השאריות של הפלסטלינה לצבע/לפח?

פורסם

לא צריכות להישאר חתיכות פלסטלינה,אתה משתמש בחומל סיכוך יעודי או עם onr למשל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה ממש לא חובה.

יש אנשים שלא שוטפים את האוטו בכלל.

ברגע שהאוטו בבעלותך, אף אחד לא יכול לחייב אותך לשטוף אותו, וזכותך לא לשטוף בכלל, או לשטוף באיזו שיטה שתרצה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לגבי השמפו,לפעמים יש סוג של גרגרים שאתה מרגיש ברגע שאתה מעביר את היד על הפח שרק פלסטלינה מורידה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הזמנתי כבר פלסטלינה ואני תמיד שוטף בשמפו ייעודי לרכב, וגם מזמין בקרוב מנזרנה PL.

תמיד אומרים אחרי פלסטלינה להשתמש בIPA. השאלה למה זה כל כך חשוב, ומה קורה אם לא משתמשים בIPA?

פורסם

הזמנתי כבר פלסטלינה ואני תמיד שוטף בשמפו ייעודי לרכב, וגם מזמין בקרוב מנזרנה PL.

תמיד אומרים אחרי פלסטלינה להשתמש בIPA. השאלה למה זה כל כך חשוב, ומה קורה אם לא משתמשים בIPA?

התפקיד העיקרי הוא להוריד שאריות שומנית ולהכין את הפח בצורה הטובה ביותר עלמנת שהאוטם/ווקס/ציפוי יתקשר עם הפח בצורה הטובה ביותר

פורסם

ברור שחייב, אחרת אם לא שטפת את הרכב לאחר פלסטלינה מה עשית בזה? השארת לכלוכים שהפלסטלינה הורידה ושאריות שומן / חומר כימיקלי אחר שהיא מכילה שכנראה יפריע לווקס להתפס, וזה מנסיון.

שטפת את הרכב, תשאיר את הדלי של הסבון ואל תזרוק אותו כי תמיד, נשאר משהו מהדלי.

לאחר הפלסטלינה תעשה שוב שטיפה קלילה עם הכפפה ותוריד את הסבון, תעבור עם IPA או PANEL WIPE וסיימת.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב זה נשמע לי מוזר. אני שוטף את הרכב טוב טוב לפני הפלסטלינה, אם אשטוף שוב אחרי אני עשוי להרוס חלק מה ניקוי שעשיתי עם הפלסטלינה, לא?

להבנתי הרעיון הוא לעבור עם מגבת נקייה וקצת IPA בעדינות, וגם זה לא חובה.

פורסם

עדיף להוריד עם מים זורמים, הרבה לכלוך נתפס בפלסטלינה אבל גם חלק נשאר על הבודי.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...