Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אושריקו, כמו שאמר המקובל יודל'ה: "באת לזיין או לזיין ת'מוח?"

תפסיק לזיין לנו ת'שכל בפורום ולך דבר איתה. כמו שאמרו לפני, מי שמעוניין או מעוניינת יודע להראות את זה, אמרה פעמיים לא, כנראה שהיא לא בעניין, אם היא הייתה בעניין היא הייתה מוצאת את הזמן להפגש/לדבר איתך.

עכשיו, כדי שלא תחייה כל חייך בתחושת החמצה "למה לא התחלתי עם החמודה המהסופר", שלח לה הודעה, תגיד לה שאתה מחבב אותה פלוס פלוס ושתשמח להפגש איתה. התשובה שהיא תתן לך לא תשאיר ספק לכוונותיה.

בהצלחה!

יודלה לא אמרה את זה. הזונה אמרה לו את זה.

אחרי קצת חשיבה, החתימה שלי בול עבור אושריקו.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם (נערך)

לא הבנתם!

 

לא הלך לבחורה עם החבר!

לא שהיה זיונים.

 

האחמש שלי מכיר את זה שהיה בקטע איתה וזה פשוט התנדנד, לא הלך. כנראה הוא לא רצה או הפוך.

 

אני מבקש לא לזלזל בבחורה , היא באמת ילדה טובה ולא נעים לי לשמוע " היא מזדיינת טוב, היא נותנת בראש".

 

אתם יכולים להגיד את זה על הקודמת שהחליטה שאני לא מתאים לה כנראה בגלל שמי שחי בצפון תל אביב חי בסרט כלשהו והדרישות של הבחורות בשמיים.

 

דרך אגב, יצרתי קשר שם גם עם מישהי בת 18 שנראית כמו בת 25 ששמה אודם ברמה שמגעילה אותי וקבענו לצאת פעם אחת אבל אז נהרס לי הפלאפון ואני כרגע מושבת בלי וואטספ ואנשי קשר כבר קרוב ל3 שבועות.

 

בקיצור, היא מגעילה אותי עם האיפור שלה אבל יש לה גוף יפה.

 

ולא יודע, כשיוצאים עם מישהי נותנים שמות חיבה מדי פעם, אתם יודעים...

לא צריך לבאס לי את התחת ולהזכיר לי שהיא שמה עליי בולבול.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

גבר,

 

אתה נסחף, אף אחד לא זלזל בבחורה ואין שום סתירה, בחורה יכולה להיות ילדה טובה ולאהוב סקס, בו זמנית.

 

האקסית שלי היתה חסרת ניסיון כשהכרנו ולא היה קל "ללמד" אותה להשתחרר כדי להנות מסקס כמו שצריך, היא באמת היתה ילדה טובה.

 

אחרי שנפרדנו עברתי לא מעט בחורות אבל היתה אחת פשוט פסיכית בקטע של סקס.

מה כוונתי פסיכית?

סקס על החוף כש-5 מטר מאיתנו אנשים עושים הליכה, צלצולים באינטרקום ב-3 לפנות בוקר כי חזרה מבילוי ובא לה (גרתי עם ההורים...), סקס בסלון כשההורים שלי ישנים בחדר הסמוך וגיסתי יושנת על ספה מטר מאיתנו, סקס במועדונים, סקס עם חברה שלה (!!!), בקיצור, מעל חצי שנה שהייתי צריך לשתות הרבה כדי לא להתעלף מהתייבשות בלילה.

גם היא היתה בחורה מקסימה וילדה טובה, עבודה מסודרת, ראש על הכתפיים, כיבדה את ההורים שלי (באותן פעמים שיצא שלא היינו עסוקים בפעילות גופנית), הייתי מטורף עליה כי היא היתה עבורי האישה האופטימלית- ילדה טובה, ראש על הכתפיים, נראית טוב, מצחיקה ושחקנית פורנו במיטה.

 

צא מזה גבר, אתה מקבע לעצמך צורת חשיבה שעזוב שהיא פרמיטיבית- היא פשוט שגויה והיחיד שיכול להפסיד ממנה זה רק אתה.

 

אתה כנראה צעיר מכדי להפנים את זה אבל אני מקווה שעם הזמן צורת החשיבה שלך תשתנה, כיף להכנס למיטה עם בחורה שמרגישה בנוח לומר לך מה היא אוהבת במיטה ומה בא לה שתעשה לה באותו רגע, ואם הכרת בחורה שהיא גם ילדה טובה וגם עם תאבון מיני ופתיחות מינית כדי לחלוק איתך את הפנטזיות שלה (ואולי לממש חלק מהן) - אשרייך, "זכית במפעל הפיס", תתחתן איתה.

 

אם תחליט לא להתחתן איתה לפחות תעשה מצווה ותכיר אותה לאחד מחברי הפורום, לדעתי זה שווה מקום מובטח בגן עדן באיזור ה-VIP עם אספקת ילדות טובות ובתולות ללא הגבלה (עד גמר המלאי ובכפוף לצריכת הבתולות על ידי בני דודנו חובבי המספריים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

האמת שהורדתם לי לגמרי מהבחורה עכשיו...ועוד התכנון היה שיקרה בדיוק ההפך.:|

 

לצערי לא נשמרו לי התמונות של הוואטספ של השיחות שלי איתה בזמנו שעבדנו ולא בתקופה האחרונה, אם אני אמצא אני אראה לכם. תראו שהכל זרם יפה (לא בקטע מיני, אני יודע.. אבל עדיין).

 

עריכה: מצאתי. כל השיחות היו עוד שעבדנו ביחד+כשחשבתי שיש לה חבר.

1.jpg2.jpg3.jpg

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אם חוקי הפורום היו חלים על הבחורה סביר להניח שכמות ה-חחח בהודעות שלכם היתה מזכה אתכם בהגליה לכלא גואנטנמו או אלסקה (על תקן המתקת עונש...).

 

אל תתבאס אבל לא ראיתי בהתכתבויות משהו יוצא דופן מעבר לשיחה חברית בין שני "ידידים".

יכול להיות שאולי היה מתפתח משהו בהמשך אבל אין איזה משהו יוצא דופן בהתכתבויות שהעלת שמרמז על איזה מתח מיני וכו.

 

תפסיק להתבאס משטויות וממה שאחרים אומרים (כולל אנוכי במידה והתבאסת ממה שכתבתי שנכתב בחצי קריצה וחלילה לא כדי לפגוע).

תנסה להקליל קצת בחשיבה שלך, תמיד תוכל לחזור למה שאתה רגיל, אבל לך תדע, אולי תגלה שזה עושה לך טוב.

 

ולגבי הבחורה, יש עוד הרבה דגים בים, אחת הלכה, יבואו אחרות.

 

אפרופו דגים, מה לפעמים מריח כמו דגים?.... ;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יותם, אתה מאלו שרואים את הטויוטה שלי ואומרים שאני עבריין\בן מיעוטים?

 

עידן , לא הבנת למה הראיתי את זה יא גנוב. התכוונתי להגיד שבשיחה זה זרם, לא קשור למתח מיני או לא.

 

מה , כמה פעמים בחיים שלך ניסית לחזר או לדבר עם מישהי והיא דיברה כמו איזה קאחבה סנובית ?

למה יש פיקאפ? כל האלו שפתאום "מורידים את החומות" "לביצ'יות" האלו.

 

אז במקרים כאלו שהבחורה זורמת בשיחה זה פותר חלק מהדברים. ברור לי שאין פה שום דבר מיוחד, רק רציתי להראות לך שכן היה חיבור כלשהו כולל בסופר.

 

לצאת ולהיכנס לפרינדזון זה לא בעיה , אני לא טמבל, למדתי דבר או שניים בחיים אבל עדיין היא ילדה טובה אז באסה.

 

מה גם שאני בחור די קטן פיזית , למצוא מישהי קטנה ממני זה כיף.:-)

פורסם

אושריקו תפחית בכמות הסמיילים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

 

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

 

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
עד שלא יצאת מזיון ומרגיש שהבחורה זיינה אותך ולא להפך, אתה לא יודע מה הוא סקס.

ב

 

הייתה לי אחת כזאת,

עד היום אני מחפש אחת דומה, סעמק הרסה לי את כל ההזדמנויות עם הבחורות בסגנון "גופה" במיטה, אני מחפש רק את המשוגעות

 

אושריקו אם אתה מוצא אחת כזו תתחתן איתה

Opel Adam S 2017

פורסם

אושריקו, השיחה הזאת בוואצאפ לא מראה כלום. שיחה בין חברים לעבודה. אתה עושה מזה יותר ממה שזה.

כנראה לא נעים לה להגיד לא.

השיטה הטובה ביותר זה פשוט לשאול.. כן? כן. לא? לא.


×
×
  • תוכן חדש...