Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריכה של 1/20 במהירות 115קמ"ש במשפחתית ממוצעת?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אולי בדיזל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כדי לדעת באיזו מהירות מקבלים את צריכת הדלק הטובה ביותר, צריך לשים לב - הכי טוב, למחשב הדרך: לנסוע כשהוא על מצב "צריכת דלק נוכחית", ולראות מתי מקבלים 5/100ל'...

בדרך כלל מדובר במהירויות של משהו מעל 100 קמ"ש - 105, 110, 115... דווקא לא 80 ו- 90!

אני שוב מבקש, דוגמאות בבקשה.

פורסם

צריכה רגעית היא לא אינדיקציה לכלום. בירידה בשישי סביב ה-100 אני עושה גם 50 ק"מ/ל' עם הג'ולייטה (בצריכה רגעית כמובן). נתון חסר משמעות לפות"ש ולכל אחד אחר ובכלל לא ברור מה טעם היה להביא אותו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רבותי, אני לא מבין למה אתם נלחמים - רוצים דוגמאות? במגאן האוטומטית (2001) שלנו, בשיוט, הייתי רוב הזמן על 5 ל' ל- 100 ק"מ. תעשו חשבון לבד.

במגאן דור שני אנשים רבים מדווחים על ממוצע - ממוצע! שמתקרב ל 7 ל' ל- 100 ק"מ.

קורולה רובוטית עושה בממוצע גדול (צי רכבים עם נהגים שלא איכפת היה להם מכלום) 12.5 ק"מ לליטר (8 ל' ל- 100 ק"מ).

לא דיזלים ולא אבטיח.

דרך אגב, בכל רכב מודרני, בירידה... צריכת הדלק היא 0 ליטרים ל- 100 ק"מ, אני מניח שאתם יודעים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
רבותי, אני לא מבין למה אתם נלחמים - רוצים דוגמאות? במגאן האוטומטית (2001) שלנו, בשיוט, הייתי רוב הזמן על 5 ל' ל- 100 ק"מ.

מכיוון שהיתה לי נבלת סניק עם אותו מנוע וגיר, צריכת דלק כזו היתה מתקבלת רק כשהאוטו היה על הגרר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
רבותי, אני לא מבין למה אתם נלחמים - רוצים דוגמאות? במגאן האוטומטית (2001) שלנו, בשיוט, הייתי רוב הזמן על 5 ל' ל- 100 ק"מ. תעשו חשבון לבד.

במגאן דור שני אנשים רבים מדווחים על ממוצע - ממוצע! שמתקרב ל 7 ל' ל- 100 ק"מ.

קורולה רובוטית עושה בממוצע גדול (צי רכבים עם נהגים שלא איכפת היה להם מכלום) 12.5 ק"מ לליטר (8 ל' ל- 100 ק"מ).

לא דיזלים ולא אבטיח.

דרך אגב, בכל רכב מודרני, בירידה... צריכת הדלק היא 0 ליטרים ל- 100 ק"מ, אני מניח שאתם יודעים.

האם אי פעם יצא לך לעשות חישוב אחריי תדלוק וקיבלת 5 ל' ל100 ק"מ?אני מתאר שלא.

אני מנחש שתלדוק אחריי שבוע הכי חסכוני שסחטת מהאוטו זה היה 1:15.

באותה גישה אני יכול להגיד (וזה באמת קרה לי) כאשר עשיתי הובלה עם מאזדה דמיו מבאר שבע ללוד דרך כביש שש הגעתי לתצורכת דלק של 1:19(תדלוק אחריי הנסיעה).

זאת אומרת שמאזדה דמיו עושה בממוצע 1:19 או אפילו 1:15?לא.

פורסם

כמו שמישהו פעם סיפר לי שעשה עם באלנו ידנית 1 ל16 בנסיעה לאילת . שאלתי אותו "כמה פעמים נסעת לאילת ?" - פעם אחת . אז מה הטעם בסיפור זה ?

פורסם

לגבי באלנו ידנית תופתעה לטובה שבאמת אפשר לסחוט ממנה 1:16 צריכה ממוצעת.

עשיתי עם אוטומטית ממוצע של 1:14.5 בתקופות חסכוניות.

פורסם
לשאלת פות"ש - צריכת דלק של פאביה ידנית בבינעירוני בלבד ​אצלי יוצאת 1-15 בערך

תודה.

• תוכן חדש...