Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנו מחפשים רכב אמין וזול לאחזקה עם בגאז' גדול בתקציב של 20-30K

האופציות שעלו עד עכשיו:

1. סוזוקי ליאנה 5 דלתות - נחשב אמין, בגאז' גדול ונח

2. ניסן אלמרה - נחשב אמין וזול לאחזקה

3. רנו מגאן (מפחיד אותי) - מחירון נמוך שיאפשר שנתון גבוה והיצע רב שיאפשר ברירה, מנגד - יצא לה שם רע מאוד.

מבין השלוש, איזו עדיפה?

האם יש עוד המלצות.

(והאם אולי כדאי למתוח את התקציב בעזרת הלוואה וללכת על פוקוס, I30 או סיד ישנות, כולן בגרסת הסטיישן?)

תודה!

פורסם (נערך)

ב 25K אפשר למצוא פורד פוקוס משנתון 2008 ואולי אפילו 2009 - לדעתי בחירה טובה.

לציין גם שיש לה 5 כוכבי בטיחות שזה יתרון גדול וחשוב למשפחה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

+1 לפוקוס, רצוי בגרסת הסטיישן.

לגביי המגאן, אם כבר אז חפש סניק. הרבה יותר פרקטית למשפחה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ב 25K אפשר למצוא פורד פוקוס משנתון 2008 ואולי אפילו 2009 - לדעתי בחירה טובה.

לציין גם שיש לה 5 כוכבי בטיחות שזה יתרון גדול וחשוב למשפחה.

כמעט ולא מצאתי פוקוס סטיישן בלוחות, והן נושקות ל30K.

איך מיצובישי לנסר?

פורסם

מגאן או סניק, גם פוקוס... אין מה לפחד.

מגאן אתה קונה 2008-9 ובאמת בגלל היצע גדול אתה יכול לברר לך מציאה של ממש, ועוד להשאר עם עודף.

כמו שתראה בחתימה שלי, אני נוסע ברנו, רק ברנו, יותר מ 25 שנה, ועדיין לא נפלתי אף פעם.

תקפיד לקנות אוטו מאוד מאוד שמור ותהנה מאוד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
מגאן או סניק, גם פוקוס... אין מה לפחד.

מגאן אתה קונה 2008-9 ובאמת בגלל היצע גדול אתה יכול לברר לך מציאה של ממש, ועוד להשאר עם עודף.

כמו שתראה בחתימה שלי, אני נוסע ברנו, רק ברנו, יותר מ 25 שנה, ועדיין לא נפלתי אף פעם.

תקפיד לקנות אוטו מאוד מאוד שמור ותהנה מאוד.

מה אתה בודק ברנו? בדיקה במכון בדיקה מספיקה?

משום מה יש לי עדיין נטיה לליאנה, אולי בגלל תא המטען, היא כ"כ גרועה?

פורסם

לא רק ברנו:

- קונה אך ורק מהבעלים הרשום, רצוי שהוא יד ראשונה, אם לא אז לכל היותר יד שניה.

- נותן עדיפות מוחלטת לרכבים שטופלו כל ימיהם במוסכי רשת היבואן, מבקש לראות פירוט טיפולים/תיקונים, ונותן עדיפות לרכב שלא היו בו תקלות

- בדוק מתי עשו לרכב טיימינג (עושים כל 4 שנים או 100,000 ק"מ, אאל"ט) - טיפול די יקר

- קונה אך ורק רכב יפה מאוד פנים וחוץ, בלי הנחות, שהכל עובד ואין אף נורית בקרה/אזהרה שדולקת

מגאן או סניק אפשר לקנות גם בטרייד אין של קראסו, רק תתעקש שאין להם שוק ואין להם מחיר ויהיה לך קשה למכור... (כי זה נכון).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בדיקה עדיף לעשות במכון ואז ללכת עם זה למוסך ולקבל מהם הצעת מחיר לתיקון.

הליאנה לדעתי פחות טובה מהפוקוס ומהסניק/מגאן. פחות נוחה, נראית פחות טוב, תא נוסעים פחות מזמין לדעתי, פחות פרקטית מסטיישן או מיניוואן כמו סניק. היא גם לא נבחנה ביורואנקפ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איך מיצובישי לנסר?

אם מהצורה של עד 2009 (או 2008 אם אני לא טועה) לא הייתי קונה בגלל בטיחות ירודה:

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer-4-door-sedan/2005

ואם אתה מחפש מיצובישי לנסר או רנו מגאן, למה שלא תחפש פוקוס 4 דלתות?.

פורסם
אם מהצורה של עד 2009 (או 2008 אם אני לא טועה) לא הייתי קונה בגלל בטיחות ירודה:

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer-4-door-sedan/2005

ואם אתה מחפש מיצובישי לנסר או רנו מגאן, למה שלא תחפש פוקוס 4 דלתות?.

פוקוס תצריך מתיחה של התקציב.

מגאן נראת פתאום מעניינת בגלל המחירים שהיא נמכרת בהם (בפייסבוק אפילו פחות מביד 2), השאלה אם אפשר לכתוב אותה בפוסט אחד עם המונח "אמינות".

פורסם (נערך)

איך מיצובישי לנסר?

איך לא מצאת, יש מלא.

הנה למשל מודעה שתיכנס לתקציב שלך אחרי מו"מ כנראה

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=4966c7ce719c469d8d8c40b3e00d02b4d3c

עוד אחת

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=3ada009406a82cf5026bd317e874bb04e41

זה מה שמצאתי בחצי דקה, אם לחפש (באמת לחפש) גם אצל סוחרים, אז בטח יש הרבה יותר אפשרויות.

עריכה אחרונה על ידי arco1
  • תוכן חדש...