Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר כמובן על כתבה שפורסמה היום בערוץ 10 בתוכנית "עושות חשבון".

מסתבר שיש תופעה ידועה שניסו (והצליחו) להשתיק אותה במשך שנים של שריפות מאיידי מזגני תדיראן מדגמים מסוימים, לפני מספר שנים משפחה אף איבדה 2 ילדים כתוצאה משריפה של מזגן בחדר הילדים.

מי שלא ראה מומלץ להשלים פערים, וודאו שאין לכם את אחד מהדגמים הבעייתים.

המנכ"ל התראיין וניסה לעשות ספין יפה אבל אני בטוח לא אקנה מזגנים שלהם, לא שיש לנו יותר מדי אלטרנטיבות איכותיות כאן.

פורסם

ראיתי את הכתבה ודי הזדעזעתי. התנהלות פשוט מבזה. המנכל לא קנה אותי- אמירות גרנדיוזיות אמר, אבל ב-6 שנות כהונותיו לא יכל לעשות משהו בנדון?

אני אישית קונה מזגנים של מיצובישי (או דייקין), יקרים להחריד אבל אמינים כמו כלב לברדור וחסכוניים בחשמל (אצלי זה בערך חצי מהחשמל!)

פורסם

לא פירטו מה התקלה, מישהו זרק שמדובר במאייד.

אין פתרון, צריכים לעשות ריקול, להחליף את החלק הבעייתי, עד כה הם התנערו מאחריות, עכשיו המנכל טוען שפותחים מרכז שירות מיוחד לזה..

פורסם

אתמול היתה טענה שתדיראן פרסמה ריקול לפנימספר שנים אבל די הציעה אותו, אבל חיפוש קצר לא העלה את ההודעה.

מטריד אותי כיון שיש לי בבית 3 מזגני תדיראן (סדרה A, משנת 2013). לפי מה שאני מבין זה כבר אחרי הסדרה הבעיתית, אבל לא מצאתי מידע בעניין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם תמשיכו להאמין למה "שעושות חשבון" אומרות, לא תגיעו רחוק.

כל ה- "תחקירים" שלהן נשללו ע"י "מדע גדול, בקטנה" ועוד כמה אנשים שבאמת מבינים.

פעם גם שאלו את אחת התחקירניות למה הם יוצרים הפחדה מיותרת, התשובה הייתה:"בטלוויזיה יש או שחור או לבן, אין אפור".

פורסם

אז מנכל תדיראן בא להתראיין סתם בלי סיבה והבטיח שמקים מרכז שירות נפרד לטובת העניין וגם זה סתם.

וגם עורכי הדין שהתראיינו שיקרו?

לא מכיר את שאר התחקירים שלהם אבל זה דווקא נשמע לי אמין, אחרת לא היה מגיע המנכל.

פורסם
אתמול היתה טענה שתדיראן פרסמה ריקול לפנימספר שנים אבל די הציעה אותו, אבל חיפוש קצר לא העלה את ההודעה.

מטריד אותי כיון שיש לי בבית 3 מזגני תדיראן (סדרה A, משנת 2013). לפי מה שאני מבין זה כבר אחרי הסדרה הבעיתית, אבל לא מצאתי מידע בעניין.

אני לא זוכר מידע מדוייק אבל לפני מס' שנים, בבית הקודם היו לי 3 מזגנים של תדיראן ובאמת תדיראן יזמו פניה אלי לבדיקת הכרטיסים במזגנים שהיו חשודים בשריפה , תיאמו טכנאי, הגיע בזמן שנקבע והחליף כרטיס חשוד באחד המזגנים.

אני דווקא הייתי די מבסוט מהמזגנים שהיו לי וזאת הפעם היחידה שנתקלתי בשרות שלהם ועל פניו נראה שהם התנהלו בסדר גמור.

פורסם

אז מה, אני צריך להתחיל לפחד? כי גם לי יש לי מזגן שלהם (באמת מצוין) שהותקן לא מזמן. (קיץ שעבר)

מקווה שזה באמת מקרה נקודתי שלא מעיד על מגמה.

פורסם
אם תמשיכו להאמין למה "שעושות חשבון" אומרות, לא תגיעו רחוק.

כל ה- "תחקירים" שלהן נשללו ע"י "מדע גדול, בקטנה" ועוד כמה אנשים שבאמת מבינים.

פעם גם שאלו את אחת התחקירניות למה הם יוצרים הפחדה מיותרת, התשובה הייתה:"בטלוויזיה יש או שחור או לבן, אין אפור".

זה נכון, אבל זה לא אומר שצריך לשלול אוטומטית כל תחקיר שלהן. רק אומר שצריך לקחת הכל בערבון מוגבל, ולמשל להתייעץ בפורום עם גורמים יודעי דבר.

מנסיוני, כמעט כמעט כל נושא שמסוקר בתקשורת, בפרט בחדשות, מסוקר ברמת הכותרת במקרה הטוב.

רוצים ליצור רייטינג. לא פעם מה שקרה באמת הפוך למה שכתוב בכותרת. לפעמים גם בכתבה.

אפילו נושא הכי איזוטרי בעולם, כמו אסטרונומיה למשל, יהיה רווי סתם באי דיוקים קטנים אבל מובהקים ומעצבנים.

ניסית פעם לצפות בכתבה על רכב בתקשורת ההמונית?

אז ככה זה בכל הנושאים (כנראה שגם במדיני-כלכלי-בטחוני).

בתוכנית הזאת כפי שציינת, אכן בולטת תופעה של לקיחת נושא שהוא בלון של כלום, ויצירת הפחדה תוך שימוש במונחים מפוצצים שחלקם נכונים.

• תוכן חדש...