Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פנצ'ר בצד שמאל של הרכב, והוא עומד בדרך עירונית (אבל בלי יותר מדי תנועה),

אני מתלבט אם לתקן אותו במצב הזה, או שאולי לשם הבטיחות, לפרסס אותו ככה שצד שמאל שלו יהיה לצד המדרכה. האם סיבוב שכזה (שייקח זמן קצר ובמהירות נמוכה) יכול להזיק לגלגל, ככה שעדיף להימנע?

פורסם

נסיעה על גלגל שהתרוקן פשוט טוחנת את הצמיג.

אם מסיבה כלשהי אי אפשר לעצור בביטחה עדיף לנסוע ולהחליף צמיג אחרי כן כי החיים עולים ושווים יותר

קובי

:-)

פורסם

תסע כמה שצריך על מנת להגן על עצמך ועל אנשים אחרים בדרך מה שהיה אחרי זה עם הצמיג זה כבר משהו אחר תזכור החיים שלך ושל אנשים אחרים שווים יותר מ300 שח

פורסם

בעבר הרכב של אבי התחמם באמצע נסיעה בכביש מהיר ללא שוליים נסעתי כך כ10 דקות עד שיכולתי לעצור בבטחה כמובן שהלך ראש מנוע אחרי זה אבל כפרת עוונות החיים שווים יותר..

פורסם

כל מה שנאמר בהודעות מעלי חקוק בסלע.

גם בסביבה עירונית (נידון השרשור), אם יש פנית פרסה בסביבה המיידית אז בהחלט עדיף להגיע עד אליה. אם יש מקום עצירה שקט ולא בצד הכביש אז עוד יותר טוב, בעיקר בצירים סואנים.

בסביבה בינעירונית (בכביש הפתוח) יש לחפש בקרבת מקום נקודה שמופרדת מהכביש באופן קשיח, עבור כל סוג של תקלה שלא משביתה את הרכב בו במקום. אם אין כזה, יש לעצור אך לא לנסות לטפל ברכב.

בכל מקרה, הנסיעה על צמיג תקור צריכה להיות אטית (לא יותר מעשרים קילומטרים לשעה) ובכביש הפתוח עליה להתבצע על השוליים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם יש לך חבר עם קומפרסור. תמלא אויר ותעמיד את הרכב במקום בטוח להחלפת גלגל.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
אם יש לך חבר עם קומפרסור. תמלא אויר ותעמיד את הרכב במקום בטוח להחלפת גלגל.

לכמה זמן יספיק מילוי אוויר שכזה? נניח שיש פנצ'ריה במרחק של כקילומטר, האם זה יהיה רעיון סביר למלא אוויר בגלגל עם פנ'צר ולנסוע עד לפנצ'ריה?

אגב, בגלגלים שהצלחת שלהם מוברגת לגלגל (למשל בקאיה), האם יש איזשהי סיבה לנסות להוציא גם את הצלחת? בסוף החלפתי את הגלגל מבלי להוציא אותה כי גם אחרי שחרור כל הברגים היא עדיין ישבה ממש חזק.

פורסם

רק אני לא מבין איך עשיית פרסה תקרב את הגלגל השמאלי למדרכה?

או שפות"ש התכוון למעבר לנתיב ממול ולהחנות אם הפנים כנגד כיוון התנועה, נסיעה של עוד כ 5 מטרים...

פורסם
רק אני לא מבין איך עשיית פרסה תקרב את הגלגל השמאלי למדרכה?

או שפות"ש התכוון למעבר לנתיב ממול ולהחנות אם הפנים כנגד כיוון התנועה, נסיעה של עוד כ 5 מטרים...

כן הכוונה הייתה להיות עם הפנים נגד כיוון התנועה, מעיין פרסוס על הציר

• תוכן חדש...