Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

סיאט איביזה 2013 הרמת גימור הרגילה והפשוטה - צורה חדשה, (יד 2 אני אהיה 3). -עשתה 20 אלף ק"מ. טופלה 20 אלף ק"מ שני טיפולים בצ'מפיון.

הייתה בעיה בפנס השמאלי של הרכב היה בו קצר של חשמל עקב בעיה שנגרמה וגרמה לשריפה קטנה (לפי טענות המוכר שמנסה למכור לי ומי שאמר לו את זה זה היד 1). היד 1 החליף פנס לאחר הקצר הגדול שהיה והחליף טמבון קדמי בגלל הכתם שהיה מהשריפה על הטמבון כתוצאה מזה.

האם לדעתכם זה בסדר לקנות רכב כזה? המחיר שהוא הביא לי בהרבה פחות. זה נראה כאילו הוא לא יודע בדיוק את המחירון הוא נראה אחד שלא מבין ואולי הוא בדק מחירון של איביזה אחרת נתן לי מחיר נמוך ורוצה עוד להוריד לי על הטמבון.

המחיר שהוא נתן לי ממש נמוך זאת אומרת שאולי באמת יש בעיה חריגה ברכב. לא הגיוני שהוא נתן לי 20 מתחת למחירון ואפילו האוטו שווה יותר במידה ולא הייתה בו תאונה אחת. יש סיכוי שהוא בדק מחירון של איביזה ישנה יותר או אפילו איביזה ללא תוספות או שכלול?

ממש אני רואה פה נורה אדומה אבל מה לדעתכם לקנות אוטו כזה? בעייתי? יכול להיות בעיות רבות בעתיד בעקבות הקצר והחלפת הטמבון? למכור את הרכב אני לא מתכנן בשנים הקרובות.

דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי yaron123456
פורסם

מחשיד למדי.

כמה זמן הוא הבעלים של הרכב?

יד 3 ברכב בן 3 זה קצת מוגזם. יכול להעיד על תקלה כלשהי שגורמת לאנשים לגלגל את הרכב מיד ליד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מחשיד למדי.

כמה זמן הוא הבעלים של הרכב?

יד 3 ברכב בן 3 זה קצת מוגזם. יכול להעיד על תקלה כלשהי שגורמת לאנשים לגלגל את הרכב מיד ליד.

ביקשתי ממנו לצלם לי את הספר טיפולים ולשלוח אליי תמונות. במידה והוא שולח ואני רואה בדיוק מה החליפו ובמוסך מורשה מה דעתכם? המחירון של הרכב עולה עם השקלולים אבל הירידות ערך שלו הינה 6 אחוז כלומר נגיד והמחירים 67 אלף אז אני מוריד 4 אלף בלבד. אז אולי הוא הוריד עוד טיפה. מה חוץ שהוא מתחייב בבדיקה וכמובן אני לוקח את האוטו לבדיקה מקיפה בקומפיוטסט. והרכבים האלה עוברים יחסית כמה ידיים רכב לצעירים בדיוק מה שאני מחפש. ואיזה בעיות זה יכול לגרום בחשמל של הרכב למשך זמן? הרי החליפו ותקנו הכל במורשה, לא?

פורסם
המחיר שהוא הביא לי בהרבה פחות. זה נראה כאילו הוא לא יודע בדיוק את המחירון הוא נראה אחד שלא מבין ואולי הוא בדק מחירון של איביזה אחרת נתן לי מחיר נמוך ורוצה עוד להוריד לי על הטמבון.

באמת נראה לך סביר שהמוכר לא יודע את מחיר המחירון של הרכב?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בוא נאמר שגם ככה זה רכב שלא נמכר במחירון. אז על פניו שהרכב יד 2 ויש המון רכבים כאלה יד 1 זה הגיוני.

דבר שני תבקש את היסטורית הטיפולים מודפסת מהמוסך. לא את החותמות מהספר טיפולים.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב שנה שנתיים תשקול אולי לקנות רכב משומש יד 1.

כי יהיה לך קשה למכור. בהצלחה

• תוכן חדש...