Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 שנת 2007 עם מערכת מולטימדיה שעובדת על מערכת הפעלה WinCE.

http://www.ebay.com/itm/190900535785?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&rmvSB=true

ראיתי ברשת את אותה מערכת, עם Android.

יש אפשרות להתקין על המערכת הזאת מערכת הפעלה של אנדרואיד?

יש לי הרבה ידע בהתקנת מערכות הפעלה בכללי (סלולריים, מחשבים טאבלטים..) ואני מתכנת JAVA (שזאת הסיבה העיקרית שאני רוצה להתקין Android. אני רוצה לבנות אפליקציות לרכב), אבל אין לי מושג לגבי מערכות מולטימדיה ואני דיי מפחד לדפוק את המערכת הזאת..

* חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי הרבה מידע על זה.

* כן, אני יכול ללכת למקום שמתעסק במערכות רכב, אבל כל הרעיון זה ללמוד דברים חדשים.

פורסם

בסופו של דבר המערכות האלה הן או מבוססות מחשב כזה או אחר או מבוססות טאבלט רק שהן עברו אופטימיזציה מסויימת וגם הכניסו אותן למארז שהוא דאבל דין ואת כל השאר - נעלו.

תנסה לברר אם למערכת הזו יש איזשהו תהליך אתחול ראשוני שאתה יכול להגיע אליו כמו למשל כיוון של מתאם הגה פנימי אם יש וכו' וכו'.

תנסה לחפש מידע בפורומים בחו"ל אם יש מישהו שעשה כבר פעולה שכזו במערכת דומה אפילו.

זה צריך לתת לך כוון לפחות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...