Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

מדובר בפיג'ו 206, שנת 2007, מנוע 1600.

אצלי זה מגיע בית טרמוסטט שלם עם יוניט חום.

הטרמוסטט הוחלף לפני כשנה וחצי בתחליפי, לאחר זמן מה הייתה נזילה קטנה מהאיזור, פירקתי, ניקיתי ונתתי חיזוק עם VICTORREINZ

לאחר פרק זמן קצר שוב הנזילה חזרה והפעם ניקיתי ושמתי אטם מקורי.

היום לאחר כחצי שנה שוב התחילה נזילה, ברמה שכשבדקתי מיכל העיבוי היה יבש לגמריי (ופעם אחרונה שבדקתי לפני כחודש הוא היה מלא)

יש לציין שפעם אחרונה שמתי רק אטם כמו שצריך וחיזוק ברגים לפי נתוני יצרן.

מה שגם מוזר שהזילה מורגשת בעיקר בהתנעות קרות, ולאחר נסיעה כשאני בודק הנזילה פוחתת.

האם להחליף את כל הבית טרמוסטט וזהו? אם כן אשמח להמלצה למותג טוב ולא יקר (מקורי עולה בסביבות 450 ש"ח)

תודה מראש

פורסם (נערך)

לפי דעתי הלא מחייבת: לא הייתי מחליף כלום במיוחד אחרי שהחלפת כבר, אני הייתי מפרק, מייבש טוב, מורח סופר 7 עדין, שם את האטם ושוב שיכבה סופר 7 (שחור), סוגר הכל ואין מצב שזה יינזל שוב, בעוד 5 שנים כשתרצה להחליף טרמוסטט או יוניט חום תפרק עם מברג סכין יפנית הכל יוצא.

מקורי לא מקורי/חיזוק נתוני יצרן...חבל על הכסף סופר 7 סוגר את הפינה הזאת.

לשיקולך.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

סופר 7? אולי שיוסיף גם קצת מלט? :lol:

ועכשיו ברצינות- החלף למקורי או VERNET, החיסכון לא שווה את הנזק הפוטנציאלי.

פורסם

סופר 7 ברור שאני לא ישים אבל תודה בכל זאת

בסופו של דבר מצאתי באיביי טרמוסטט מקורי ב-175 ש"ח כולל משלוח (עד עכשיו אני לא מאמין) :), הזמנתי.

ונחכה שיגיע ועד אז ניהיה עם האצבע על הדופק ונבדוק מפלס מידי יום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז רציתי לעדכן.

החלק הגיע דיי מהר, ביצעתי את ההחלפה.

הפלסטיקה בישן התפרקה מבפנים ולדעתי זה נבע מחיזוק יתר

הפעם ביצעתי חיזוק עם ידית מומנט 10NM מרגיש חלש יחסית לסגירה ידנית אבל כנראה שזה כל הקאטץ.

נקווה שיחזיק מעמד לאורך זמן

מצורף לינק לביצוע ריקון/מילוי/ניקוז למי שזה יעזור (אני דואג תמיג לקחת בקבוק חתוך ולהלביש על מיכל העיבוי הפוך לצורך ניקוז יסודי)

http://www.peugeot206cc.co.uk/repair-206/206/info/gb/b1gi02k3.htm

בנוסף יש לשים לב שבאותו מעמד התפתתי והזמנתי מאותו מוכר רביעיית פלאגים מקוריים בעלות של 75 ש"ח עם משלוח חינם, יש זמן עד הטיפול אבל במחיר כזה היה שווה

• תוכן חדש...