Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

ביקרתי את סבתא שלי היום, הראתה לי מכשיר "שמקל על כאבים" באופן דיגיטלי, אמרתי לה תתחדשי ואמרתי לה שאני מקווה שזה יעזור לה.

מפה לשם התעניינתי מאיפה קנתה, הסבירה לי שנציג מכירות דפק לה על הדלת והסביר לה על נפלאות המכשיר, אחרי שהיא ניסתה וטענה שזה עזר לה החליטה לקנות.. כמה עלה? 1200 שקל. נכנסתי לשוק, ריבוע קטן עולה כל כך הרבה? נכנסתי לרשת לברר, המחיר שלו 230 שקל!

קישור למוצר:

https://www.telepharma.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8_%D7%A2%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99_%D7%95%D7%98%D7%A0%D7%A1_%D7%93%D7%99%D7%92%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99_%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A7_%D7%A1%D7%A4%D7%90.html?___store=rs

מה שקנה אותה זה הנציג מכירות שהוא דובר רוסית, כנראה מסע שכנועים לא קטן, וחוברת הדרכה מלאה ברוסית שהודפסה במדפסת לייזר כנראה כבת 20 שנה.

השאיר לה קבלת ידנית\חשבונית מס, שם החברה "מרכז שיטות מתקדמות" - אין ברשת זכר אליהם.. יש שם טלפון, עוד לא התקשרתי והחלטתי להתייעץ קודם פה מה להגיד ואיך להתנהל.. כי כרגע בא לי לדפוק לו מכות.

אפשר בכלל לעשות משהו בנידון? עצוב שאנשים עושקים פנסיונרים שאין להם שמץ איך לבדוק ברשת מחיר אמיתי.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפיתרון היחיד לטווח ארוך הוא ללמד את הסבתא לא לקנות בשום עסקת רוכלות שהיא, ויהי מה. בנוגע לביטול עסקאות רוכלות - גגל בקארספורום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

יש מקרים בהם ניתן לדרוש ביטול עסקה מחמת ניצול ועושק קשישים. בתור התחלה כדאי לשלוח מכתב לחברה שמכרה את המוצר. לרוב הם גם לא יתייחסו ולכן ההשפעה חזקה יותר כאשר המכתב חתום על ידי עורך דין. בגלל שהסכומים יחסית קטנים, כנראה יהיה כדאי למצוא מכר שיוציא מכתב כזה ללא עלות או בעלות סמלית. אחרי שיתקדם/לא יתקדם תצטרך להחליט כמה מהותיים לך 950~שקלים כדי להחליט אם ללכת עם הסיפור הלאה לשלב הבא.

עריכה אחרונה על ידי zx12r
פורסם

אין לי רצון להגיע למצב של עורכי דין וכו.

מעוניין לנסות בדרך הפשוטה להחזיר לה קצת מהכסף, או להחזיר הכל, להחזיר את המוצר ולקנות חדש במחיר שפוי.

במידה וזה לא יעבוד כנראה לצערי 1000 שקל הלכו לה על דמי למידה לפעם הבאה..

פורסם

איש מכירות/חברה שעושקים קשישים, לא מחזירים סתם ככה כסף "בדרך הפשוטה".

בכל אופן זה לא כזה נורא, יש עוקצים כאלה גם באלפים ועשרות אלפים של שקלים, אתם חוויתם את זה בקטן יחסית. לא אגיד שזה שכר לימוד לסבתא, אלא דווקא אתה יכול ללמוד מפה וגם יתר קוראי הפוסט הזה ולתדרך את ההורים/שכנים/סבים וסבתות המבוגרים לשאול את הדור הצעיר ולהתייעץ לגבי הצעות מסוג זה ודומות, לפני שנותנים את הויזה וחותמים על מיני מסמכים.

פורסם (נערך)

ברור שהוסבר לסבתא ברוגע שזה היה עוקץ, וחלילה לגרום לה להרגיש רע על משהו שהיא לא אשמה בו. סה"כ הסברתי לה בדיוק כמו שנאמר פה שיכלו גם לעקוץ אותה בהרבה יותר, יש להם כושר שיכנוע לא רע לחארות האלה. הסברתי לה שפעם הבאה שתתקשר אלי ואכוון אותה אם זה כדאי לרכישה או לא.

בכל מקרה, זה שהם באופן ישיר לא יחזירו את הכסף אני יודע, אני בונה על העמותות הממשלתיות. פעם נקנה ברשת באג טלפון ונמסר לתיקון במסגרת "האחריות", לאחר חודש המתנה הוחזר המכשיר ואמא שלי טענה שזה לא המכשיר שלה, שהיא מזהה את שלה. התעקשנו שזה לא יכול להיות ואחרי שהסתבר שהמכשיר לא תקין גם הוא, בדקתי מספרי IMEI בקבלה ובמכשיר עצמו ואכן המספר סידורי היה שונה. בסניף עירבבו אותנו חודשיים כמעט, מייל קטן למועצה לצרכנות ואחרי 48 שעות הכסף אצלינו מזומן ביד והמכשיר אצלהם. ככה שיש תקווה

יש סיבה לנסות להתקשר למספר שמופיע על הקבלה?

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

סליחה, אבל העונש הראוי והיחידי לאנשים כאלה, הוא מכות. לדעתי כמובן.

זה מקומם ומעצבן בכל כך הרבה רמות שבא לך לדפוק את הראש בקיר. בא לך למצוא את הבן אדם ולגרום לו לשלם על זה בצורה הכי עתיקה שיש.

מחזיק אצבעות ומקווה מאוד שתצליח לקבל בחזרה את הכסף של סבתך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

פשוט בושה שאנשים מנצלים תמימות של מבוגרים, גם אני חושב שמגיע על זה עונש חמור ביותר. מקווה שתצליח לבטל את העסקה במלואה ואשמח שתעדכן אותנו במתרחש!

פורסם

כל כך מעצבן וקורה המון.

אני מקווה שהסבתא למדה את הלקח אבל לא לקחה קשה מדי, במצבה רגשות אשם זה מיותר ומעיק.

בבקשה תעדכן בהתפתחויות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אין טעם סתם להלחיץ את הגברת,

זה מרגיז ומקומם אבל שני דברים שקשורים בעקיפין,

את ה ''טנס'' אתה יכול להשיג ב''יד שרה'' לתקופה ממושכת

ואפילו בחינם,אני השתמשתי בזה אחרי ת''ד קלה שעברתי לפני כמה שנים,

אין צורך לרכוש..

יש להיזהר עם העוצמה של המכשיר אם נגעת בעוצמה בטעות זה יכול לגרום לכאב,

המכשיר עצמו מצויין לדעתי.

בהצלחה ותעדכן.

• תוכן חדש...