Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

attachment.php?attachmentid=453634&d=11712400311998 1.JPG

זאת באופן ספציפי 280S שנת 76 (זה אני על הגג בגיל 15).

נכון שזה היה רכב מדהים באותה תקופה אבל זה פחות בטיחותי מרכב מודרני.

זה לא בא עם מולטימדיה מקורית שעובדת עם הטלפון, האמינות היא לא של רכב מודרני, הזיהום הוא לא של רכב מודרני, שיכוך הזעזועים הוא לא מודרני וההתנהגות של רוב הרכבים המודרניים היא יותר טובה.

אפילו מבחינת אבזור בסיסי.

כשדאצ'יה מגיעה עם קרוז קונטרול וחלונות חשמליים, אי אפשר להשוות.

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לגמרי מאוהב עדיין ברכב הראשון שלי.

אבל האם הייתי מחליף את הרכב המודרני שלי במרצדס משנות ה70?

ממש לא.

לזכור עם חיבה זה סבבה אבל לא לחזור אחורה.

הקפיצה הטכנולוגית מהטויוטה הזאת לרכב מודרני היא עצומה.

גם לי לא היו סטנדרטים של נוחות או אמינות עד שקניתי רכב חדש.

ה'קפיצת מדרגה' הטכנולוגית שהייתה לי בין האקסנט 95' לגטס 05', כן כן, עשור אחרי - היא העובדה שיש נעילה מרכזית.

אפילו המגבים בגטס יותר גרועים מהמגבים באקסנט, חוץ מהבעיה הידועה באקסנט שהמגב נתקע בדופן השמשה הקדמית ברוח חזקה.

רכב ראשון תמיד ישמר בלב, אפילו שאצלי זו הייתה רק אקסנט פשוטה שתראה בכל רחוב, אני עדיין קצת אתרגש כשאראה אחת כזו, ואפילו לא דאגתי לה כמו שאני דואג לגטס.

אושריקו, ראיתי אותך ברחוב התעשיה בעיר היום בערך ב1 בצהריים, לא צילמתי לצערכם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל אחד ומה שחשוב לו ברכב. מולטימדיה וקישוריות לטלפון זה בערך הדבר האחרון שמעניין אותי ברכב, כמו כמות הזיהום שהוא פולט.

קשה להאמין שמרצדס הזאת פחות נוחה מקליאו חדשה, אבל לא ניסיתי אז אין לי מושג. אני יודע שהקליאו לא כזאת נוחה בצורה יוצאת דופן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פרנקוס היקר, המרצדס הזאת תסע עוד הרבה אחרי שהרנו שלך תהפוך לפחית . ראיתי רכבים כאלו שעברו את החצי מליון קמ ונסעו היטב. אז דווקא אמינות לאורך זמן זאת לא דוגמא טובה. אם מטפלים בה לפי הספר היא תחזיק המון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מה אתה עושה שם? השחרה לסאנרוף המזוייף?

20160308014405.jpg

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
ה'קפיצת מדרגה' הטכנולוגית שהייתה לי בין האקסנט 95' לגטס 05', כן כן, עשור אחרי - היא העובדה שיש נעילה מרכזית.

אפילו המגבים בגטס יותר גרועים מהמגבים באקסנט, חוץ מהבעיה הידועה באקסנט שהמגב נתקע בדופן השמשה הקדמית ברוח חזקה.

רכב ראשון תמיד ישמר בלב, אפילו שאצלי זו הייתה רק אקסנט פשוטה שתראה בכל רחוב, אני עדיין קצת אתרגש כשאראה אחת כזו, ואפילו לא דאגתי לה כמו שאני דואג לגטס.

אושריקו, ראיתי אותך ברחוב התעשיה בעיר היום בערך ב1 בצהריים, לא צילמתי לצערכם.

הייתי פוטוגני או לא ?

וב1 כבר התחפפתי :)

פורסם (נערך)

אם כבר התחלנו בסיפורי נפש,

היום רציתי להתחיל עם ידידה (אין דברים כאלו מבחינת אופי, משהו מפחיד)

ועכשיו היא עוזבת לבאר שבע.

זאת הבחורה ה200 שעוזבת כל פעם שאני בקשר איתה. (לא עוזבת אותי, עוזבת את העיר\מקום עבודה\בית).

מה אני אגיד לכם, אני מנחוס באמת.:lol:

צריך מועדון תמיכה לבעלי קורולה 99'.:-)

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם האופי שלה לא מסתדר לך, תמיד אפשר לתת לה סמים קשים או מכות.

פורסם

הלו יום האשה היום... היום פרחים , ממחר חוזרים לשיגרע

כנראה שפות"ש מקדיש יותר לרכבו מאשר לבחורות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תתנחם בזה שהן רק עוברות עיר ולא לצד השני.

ואם אתה יודע שיש לה אופי טוב. (משמע מכוערת ?? ) הרבה זמן. למה לחכות ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגענו לעמוד ה20. מה יותר צפוי, שזה יאוחד עם הגיבוב הגדול או שיפתח גיבוב אושריקו לערסים עם רגשות?

פורסם
פרנקוס היקר, המרצדס הזאת תסע עוד הרבה אחרי שהרנו שלך תהפוך לפחית . ראיתי רכבים כאלו שעברו את החצי מליון קמ ונסעו היטב. אז דווקא אמינות לאורך זמן זאת לא דוגמא טובה. אם מטפלים בה לפי הספר היא תחזיק המון

לא אמרתי שהיא לא תחזיק.

למעשה היא עדיין נוסעת בסדר גמור (ספציפית זאת).

פשוט רכב בן 40 יצריך יותר ביקורים במוסך ותקלות קטנות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...