Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פיאט 500 חדשה ( הדגם הקודם 2015) מהדגם mypop ידנית.

הרכב הגיע עם גלגלים עם טסות רגילות. אני מעוניין להחליף ולשים ג'אנטים מגנזיום במקום.

אני לא מחפש להוציא יותר מדי ולא מתכנן להחליף את גודל הצמיגים. עלו בידי מספר שאלות :

1) האם ההחלפה יכולה לפגוע באחריות של הרכב?

2) במה כרוך כל התהליך ? (מא' עד ת' איזה אישורים אני צריך, מה מתאים לרכב , וכביו"ב)

3) מה הסדר גודל הכספי בהנחה שאני לא מתכוון להתפרע ( פחות או יותר ) ?

תודה לעוזרים !

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

1. לא יפגע באחריות.

2. הגעה לחנות\פנצ'רייה\אתר אינטרנט שמוכרים ג'אנטים, לחפש את מרווח הברגים שלך (4X98 לדעתי) ולבחור.

3. מ-1000-1500 לסט סיני ועד הרבה יותר לסט איכותי.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה על התשובה עלו לי כמה דברים נוספים :

איך אני מבדיל בין איכות של ג'אנטים מעבר למראה החיצוני ?

האם צריך לעשות איזון גלגלים אחרי ההחלפה ?

האם אני זקוק לאישור משרד התחבורה ?

פורסם

לא צריך אישור של משרד התחבורה. (כל עוד אתה לא עולה מידה ואז תצטרך אישור של הפנצ'רייה למען אישור ברישיון הרכב)

פנה לג.מ פורטל, יש לו תואמי מקור. אני גם מחכה לכאלה, יש לי בדיוק אותו רכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• אחראי פורום
פורסם

לגבי הבדלי איכות, מן הסתם וכמו בכל מוצר יש סקאלת מחירים.

מקום כמו ג.מ פורטל שמחזיק מלאי גדול, גם יודע לתת טווח רחב של איכויות ועלויות.

את הסיניים מזהים מרחוק בזכות (לא ממש זכות בעצם) עיצובים זולים ומצועצעים.

איזון זה נתון לבדיקתו של המתקין, לדעתי יש צורך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה על התשובות, חיפשתי כבר לפני בג.מ פורטל , הג'אנטים היחידים בגודל 14 שנראו טוב בעיניי היו אלה:

http://gmportal.co.il/Home/WheelByCarSerch/83144?CarType=FIAT&Vehicle=500&YearSelect=2007-2014

רשום גם שהמחיר אינו כולל התקנה. יש מה לדבר איתם על המחיר?

משום מה לא מצויינת החברה שמייצרת את הג'אנט ?

פורסם

המחיר לא כולל התקנה משום שלא הם מתקינים למיטב ידיעתי, אלא שולחים אותך לבית עסק שעובד איתם או שאתה בוחר לעצמך בענין זה.

ג.מ. פורטל הינו ספונסר בפורום, פנה לנציג בה"פ או שתגיע לשם ותדון איתם בנושא.

שים לב שבכל התמונות שם לחישוק המדובר, החישוק והצמיגים הם במידה R16 ולא R14.

ראה גם שרשור של דור שכבר הגיב פה בשרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?580297

פורסם

בשביל מה אתה משדרג ג'אנטים אם אתה נשאר במידה המקורית? היא קטנה מדיי ונראית ממש גרוע. תשים כבר טאסות מעוצבות זה בערך אותו הדבר כמו להשאר ב14.גם ג'אנט סיני בדרך כלל נראה זול ועלוב.

המלצה שלי אליך היא למצוא מישהו שמוכר ג'אנטים 15-17 שירדו מאיזה פיאט או אלפא ובאים עם צמיגים במצב סביר, זה יהיה הרבהההה יותר איכותי ויפה אבל יקח קצת זמן למצוא וכנראה שגם יעלה קצת יותר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
בשביל מה אתה משדרג ג'אנטים אם אתה נשאר במידה המקורית? היא קטנה מדיי ונראית ממש גרוע. תשים כבר טאסות מעוצבות זה בערך אותו הדבר כמו להשאר ב14.גם ג'אנט סיני בדרך כלל נראה זול ועלוב.

המלצה שלי אליך היא למצוא מישהו שמוכר ג'אנטים 15-17 שירדו מאיזה פיאט או אלפא ובאים עם צמיגים במצב סביר, זה יהיה הרבהההה יותר איכותי ויפה אבל יקח קצת זמן למצוא וכנראה שגם יעלה קצת יותר.

אני מתחיל לשקול את האופציה של להשקיע יותר בשביל להעלות מידה .לא הצלחתי למצוא יד שנייה, ניסיתי לחפש ביד 2 ובכללי קצת באינטרנט לא נתקלתי במשהו מעניין שמתאים לפיאט. אם אני מעלה את הגודל איזה מידה מומלצת ומה ההפרשי מחירים ?

פורסם

אם אתה לא ממהר לשום מקום אז תסתכל מדי פעם בפורומים, מדי פעם מישהו משדרג באלפא או האבראט שלו.. הייתי מגדיל ל16. אצלי הגיע מקורי 15 זה נראה גם סבבה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אם אתה לא ממהר לשום מקום אז תסתכל מדי פעם בפורומים, מדי פעם מישהו משדרג באלפא או האבראט שלו.. הייתי מגדיל ל16. אצלי הגיע מקורי 15 זה נראה גם סבבה.

האם יש טבלה כלשהי שאפשר לראות בה איזה ג'אנטים מתאימים לפיאט? השאלה אם יש לי טעם לחכות למשהו כזה , יכול להיות שעדיף לי לדבר עם ג.מ פורטל או אחת מהחברות שמחזיקות מאגר של יד 2?

פורסם

מנוע 1.2 אפשר R14, 15 ו16. קח בחשבון את עלות החלפת הצמיגים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
מנוע 1.2 אפשר R14, 15 ו16. קח בחשבון את עלות החלפת הצמיגים.

הכוונה שלי הייתה לגבי מרווח ברגים וכד' , לא מבין גדול בתחום, אבל השאלה אם כל ג'אנט במידות האלה אפשר להרכיב ?

פורסם

4X98 אם אתה לא רוצה לשים מתאם.

• תוכן חדש...