Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב

אתמול חזר אלי נציג המכירות של קיה וטען שאכן קיימת טעות ולמרות שבקטלוג הם מכסים את עצמם , בזה שהם רושמים שיתכנו שינויים בסוף הקטלוג , הם לא מתנערים מאחריות

כיסא הם לא יכולים להחליף והם מציעים פיצוי שישדרג את הרכב

אשמח לדעתכם איזה רמת פיצוי כדאי לדרוש

פורסם

כמה שווה לדעתך ההפרש?

פיצוי יכול לבוא בצורה של מערכת מולטימדיה, טיפולים חינם או הארכת אחריות. או הכל ביחד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חבר טוב קנה לפני הרבה שנים גולף GTI דור 4 מהיבואן.

בהרגשת סיפוק לא קטנה הגיע לאסוף אותי, המכונית נדפה ריח חדש והייתה יפה מאוד לתקופתה.

ברגע שפתחתי את הדלת שמתי לב שמושבי הספורט היפיפיים אינם ריקרו כפי שסיפר לי לאחר שהזמינה. (פשוט כי ריקרו מבליטים את שמם)

החבר, עשה בדיקה מקיפה, השווה את המושב לברושור, הדימיון היה גדול, על פניו זהה. לא ויתר, התכופף עם פנס וחיפש עדות אך לא מצא.

כאן כבר המשיך את הבדיקה וגילה שהג'אנטים אינם BBS כפי שהיה רשום בהזמנה.

מכיוון שהוא עורך דין - הוא פנה בצורה בלתי מתפשרת ליבואן, אשר תוך זמן קצר החליף את המושבים והג'אנטים למה שהתחייב עליו.

פורסם

אני מנחש שהגולף שנת 2002 ומעלה.

בשנים הראשונות לתחילת הדגם אכן שוק עם מושבי ריקארו וב2002 או 2003 הוחלפו המושבים בעיצוב דומה אך לא מתוצרת ריקארו.

פורסם

אני יכול לבדוק. הרכב עדיין אצלו...

פורסם

תזכור שאמנם היבואן רוצה שתצא מרוצה ותחזור אליו לעסקאות נוספות בעתיד, אבל אם תפריז בדרישות שלך הוא ינפנף אותך מכל המדרגות. אני הייתי בודק את עליות הטיפולים ובהתאם לכך בוחר ב-1-2 טיפולים בחינם. לך זה שווה הרבה כסף והיבואן לא מרגיש שהוציא הרבה כסף מהכיס.

• תוכן חדש...