Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי 1600, כדאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לרכוש יונדאי 1600 והאם 4 אלף פחות מהמחירון זה מחיר סביר או שבשוק שלי היום גם 4 אלף פחות זה לא מספיק ליונדאי ?

שורה תחתונה רכב 2006 כזה יכול לעלות לי 20 אלף שקל ואני לא בטוח שלא כדאי לקחת מהגרסא הישנה יותר של 2005 או 2004 יונדאי אקסנט 1500 ב-9 אלף שקל.

מה בכלל ההבדלים בין שני הדגמים האלו שמצדיק את ה-11 אלף הבדל?

תודה רבה

פורסם

מה זה יונדאי 1600? תרשום דגם, תן קצת יותר פרטים. תרשום מה התקציב שלך, מה הדרישות שלך מהרכב ונוכל לעוזר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

באמת לא פירטתי כלום עימכם הסליחה כנראה שעת הלילה המאוחרת השפיעה.

יונדאי אקסנט GL אוטומטית מנוע 1600 שנת 2008 מחירון 28000 המחיר הנדרש 22 אלף.

התקציב שלי הוא לא מוגדר אלא אני מעדיף רכב בעלות לא גבוהה מידי אפילו אם השנתון נמוך כל עוד אני מרגיש שהרכב טופל ולא הוזנח.

אין לי בעיה לקנות ב-8 אלף יונדאי אקסנט פאמילי דגם ישן יותר למשל 2004 עם מנוע 1500 אם האוטו טופל ונראה במצב טוב.

השאלה אם שווה להשים הפרש של 11 אלף על הרכב הראשון שציינתי לעומת הרכב השני.

הדרישות שלי הן בעיקר נסיעה בתוך העיר, אני בוודאי לא עומד לחרוש אותו, רכב אמין, יחסית חסכוני בדלק כמה שאפשר, רכב לא גדול מידי פיזית ולא יקר מידי לאחזקה.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי amobiman
פורסם

לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

היונדאי לא ממש חיסכונית,אבל היא אמינה,השאלה האם להוסיף כסף לדגם החדש תלויה בך,אתה תקבל רכב חדש יותר ובטיחותי יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

במקרה כזה אני כבר יכול להוסיף עוד 5 אלף ולקחת מאזדה 3 באותו שנתון בערך.

או פורד פוקוס לדוגמא.

מאזדה 3 רכב יותר אמין מהיונדאי מבחינת תקלות ?

למעשה מה שאני מנסה להבין זה בין פורד פוקוס מאזדה 3 ויונדאי אקסנט בהנחה שההפרש הוא כמה אלפי שקלים מה עדיף מבחינת אמינות הרכב ואיכות החומרים.

הבנתי שיונדאי מייצרים בטורקיה למרות שזה לא הנושא העיקרי כאן.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי amobiman
פורסם

מבחינת איכות חומרים עדיף יונדאי 2008 מאשר אותו אקסנט 2005.

אני ממש בספק שההפרש בין אקסנט 2008 למאזדה 3 מודל 2008 עומד על כמה אלפים בודדים.

אקסנט 2008 זה רכב אמין מאוד. החסרון שלו - נוחות המושבים וקופצניות.

מה הסיבה שלנסיעות בעיר אתה צריך רכב משפחתי ( או תת משפחתי) ?

דייהטסו סיריון אמינה ביותר, חסכונית יותר ונוחה לתמרון עירוני יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למעשה היונדאי היא 2007 מנוע 1600.

למיטב הבנתי אמרו לי שביונדאי מנוע 1600 יש שרשרת טיימינג ולא רצועה אבל ברכב המדובר דווקא כן יש רצועת טיימינג ואת זה אני לא כל כך מבין מדוע ובאיזה דגמים של 1600 יש שרשרת ובאיזה דגמים יש רצועה ומה זה אומר לגבי שאר ההבדלים בין הדגמים.

אני לא מתלהב מרכבים ממש קטנים למרות שפורד פיאסטה כן עושה עליי רושם.

ואני כן רואה מאזדה 3 נניח ב-25000 וכמובן שאפשר להתמקח במחיר כך שההפרש לא יהיה גדול מידי אם באמת המאזדה רכב יותר איכותי

פורסם

מאזדה 3 רכב יותר טוב בכל ההיבטים.

השאלה, מה מצבה של מאזדה במחיר נמוך.

גם כאשר מדובר ברכב אמין ביותר, אסור להתפשר על מצב הרכב.

יש מבחר אינסופי גם של אקסנטים וגם של מאזדות . מה שתמצא במצב הכי שמור בתקציב שלך, זה מה שכדאי.

בהצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...