Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. מבקש תשובה בדחיפות: אשתי כרגע עם הג'אז ההיברידית ואני פוחד שהיא תמשיך לנסוע. יש הודעת אזהרה גדולה IMA(זו המערכת ההיברידית) ונורת אזהרה מצבר. כמו כן, מחוג הטעינה לא זז, נשאר באמצע. מניסיונכם (בעלי הונדה 'גאז, אינסייט וסיביק היברידיות) האם נגמרה הסוללה ההיברידית? אולי התקלקלה הטעינה של הסוללה? uploadfromtaptalk1455794321109.jpguploadfromtaptalk1455794330311.jpguploadfromtaptalk1455794341638.jpgאו מה פשר ההודעות שגיאה?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור, הכוונה להגיע למוסך. ובינתיים, עוד מישהו?

בספר הרכב באנגלית כתוב, שהודעת אזהרה IMA יכולה להידלק גם אם הסוללה ההיברידית הגיעה מתחת לרמת קיבולת כזו, שמנוע הבנזין החל להטעינה.

האם לדעתכם זה מצביע על סוללה גמורה או על כשל בהטענה?

ללא שם.jpg

פורסם

זה שנורת המצבר דולקת גורם לי אולי לחשוד בבעית טעינה של המצבר (כלומר אלטרנטור)

גש למוסך לבדיקה עם כלים יעודיים.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אתה מתכוון למצבר מלפנים הרגיל, או לסוללה ההיברידית?

כדאי לציין שלפני כמה ימים שמו לי מצבר חדש, של ורטא (מצבר של המנוע, לא סוללה היברידית). מעניין - האם יש קשר? אולי משהו לא חובר כראוי? נבדוק.

פורסם

כוונתי למצבר הרגיל לא ההברידי, אם החליפו אותו והתקלה צצה אחרי יתכן ובאמת יש בעיה במגעים, אולי הוא לא מתאים.. בקיצור צריך לגשת לחשמלאי שיבדוק אם המצבר החדש תקין, מחובר כראוי ואם הטעינה תקינה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

יש תקלה, נורת מצבר אדומה שדולקת בזמן נסיעה זה לא דבר תקין.

מדוע החלפת מצבר? האם ביצעו בדיקת טעינה (רגילה, לא של המצבר ההיברידי)?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בטיפול הגדול האחרון לפני כחודשיים במוסך מורשה, במסגרת הבדיקות נאמר לי שהמצבר המקורי גמור ובעצם עשה את שלו - לאחר למעלה מארבע שנים .

פורסם

יש מצב שבגלל שהרכב עם מערכת Start and stop צריך מצבר מיוחד? הברון - יש מצב שהמצבר שהחלפת הוא מצבר רגיל?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש קשר לגמריי , מצברים רגילים לא מתאימים לרכבים שיש בהם מערכות Start & stop , עם מצבר רגיל ברכב כזה אתה תגמור את המצבר +- עד 8 חודשים לגמריי. הצעה שלי זה שתחזור לחנות שרכשת ממנה ותחליף למצבר שמתאים , ולאחר מכן גש לבדיקה בהונדה, לפעמים המערכת ההיברידית מצריכה עדכון לאחר החלפה של מצבר, בנתיים עד אז אני מציע שתבטל את האופציה שהרכב נכבה ונדלק בעצירה עד לבדיקה של העניין (לחצן מצד שמאל של ההגה עם ציור של פרח עליו)

פורסם

בעצתו של נציג ורטא כאן בפורום רציתי שישימו לי מצבר ייעודי. הגעתי לאיציק מצברים ופתאום שם הם טענו שמצבר ורטא כחול רגיל מספק ושאין בארץ מצבר ייעודי של ורטא. היה שם גם נציג היבואנית טלרון ובקיצור - אמרו לי שאני יכול וצריך לשים מצבר רגיל!! אני כבר מבולבל ואפילו נציגי ורטא יצאו פרשים לגמרי.

פורסם (נערך)

לדעתי זה על אותו משקל של "מוסכניקים" שלא יודעים לטפל ברכב מסויים ומוציאים את החוסר ידע שלהם על הרכב , ראה ערך

"רכב צרפתי זה חרא יש הרבה בעיות חשמל" , לדעתי מדובר בהתנערות שלהם בגלל חוסר ידע.

הנה קח לך קישור ולך תעשה להם בית ספר.

http://www.varta-automotive.com/en-gb/technology/tech-start-stop/battery-comparison

נ.ב.

המצברים עולים משמעותית יותר יקר לכיוון 800-1000 לפי שידוע לי.

עריכה אחרונה על ידי umardekar
פורסם
לפני שאתה רץ לעשות למוסך בצפר דע לך שברכבים היברידיים בדרך כלל המצבר הינו רגיל וגם קטן בקיבוליות

אפשר הסבר מפורט ?

• תוכן חדש...